Ρούλα Κορομηλά: Το δημόσιο σχόλιο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: «Εκτός από γάτος ως παραγωγός, είναι.. »

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

 Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έβλεπε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter έκανε ένα σχόλιο για τον Τούρκο παραγωγό και τις ικανότητες του στην παρουσίαση.

 «Εν ολίγοις, εκτός από γάτος ως παραγωγός ο Αντζουν, μόλις διαπίστωσα ότι είναι και καλός παρουσιαστής! Μάλιστα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 .

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βέβαια πριν από κάνα μήνα είχε κάνει και το παρακάτω - εύστοχο - σχόλιο σχετικά με Ατζουν και την κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση γενικότερα. :-)

    Roula Koromila@RoulaKoromila
    Εγώ πάλι λέω πως τόσοι άνθρωποι κάθονται με σταυρωμένα χερια περιμένοντας να φέρει ο κυριος Ατζουν Ιλιτζαλι τα κονσεπτ του για να σώσει την ελληνική Τηλεοραση! Αυτα...

    11:32 π.μ. - 4 Φεβ 2019
    22 Retweet 272 "μου αρέσει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλιστα, ποσο καλη παρουσιαστρια εινιαι αραγε η ρουλα. ....το ειδαμε σε ολα μα ολα τα κονσεπτ που παρουσιασε απ το 2000 και μετα . Ουτε ενα δεν λειτουργησε, ουτε ενα.
    Πριν ολοι καλοι ηταν...ολα ηταν στην γεννηση τους..δεν υπηρχε κανενα μετρο συγκρισης..αρκουσαν χρηματα ενα χορευτικο και ενας καλος καλεσμενος και ειμασταν ολοι οι θεατες χαρουμενοι..στο τελευταιο μπραβο στο εψιλον εδειξε την πραγματικη ανεπαρκεια της- οχι σαν παραγωγη μονο - αλλα η ιδια φανηκε ποσο μετρια ειναι.αυτα για την ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι βέβαια...απλά ''έτυχε'' 10 συνεχόμενα χρόνια να σκίζει με υπεραπαιτητικά shows όπως το ''Μπράβο'' και το ''Ciao Ant1'' στημένα πάνω της, τηλεμαραθώνιους 30ωρης διάρκειας - ρεκόρ παρουσίασης που δεν καταρρίφθηκε ποτέ - για κοινοφελείς σκοπούς και τις πρώτες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές από το ''Μια καλημέρα είναι αυτή'' στην ΕΡΤ ως τον ''Πρωινό καφέ'' στον Ant1.

    Και σε όλα αυτά τα project η Κορομηλά δεν ήταν απλώς η ''όμορφη'' που της έφερναν έτοιμα τα θέματα κι αυτή άραζε στον καναπέ αλλά δούλευε σαν το σκυλί με σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες και χορογράφους.

    Επίσης και μετά το 2000 είχε επιτυχημένα προγράμματα η Ρούλα. Το ''Καλώς τους'' στον Alpha κράτησε 3 χρόνια και καθιέρωσε την πρωινή ζώνη του καναλιού που μέχρι πριν ήταν ανύπαρκτη, πίσω από τις κάμερες έμεινε 6 επιτυχημένα χρόνια από το 2006 ως το 2012 ως σύμβουλος ψυχαγωγίας έχοντας υπ'ευθύνη της πετυχημένες εκπομπές όπως το ''Δεστε τους'', το ''Κους κους το μεσημέρι'' και το ''Μες την καλή χαρά'' ενώ δική της ιδέα ήταν να βρεθεί ο φίλος της Κωστόπουλος μπροστά από τις κάμερες με talk show. Και φυσικά όταν επέστρεψε με το ''Greek idol'' για δύο κύκλους χτύπησε 30αρια και στο τέταρτο που βγήκε ξανά στον αέρα μετά από χρόνια απουσίας χτύπησε 45αρι τηλεθέασης!

    Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ανωνυμε ναι...της αναγνωριζω σιγουρα πως ακομα και τωρα μπαινει και απανταει σε οτι γραφεται..( πραγματικα να σου πουμε ευχαριστω για τον κωστοπουλο ρουλα?)επαναλαμβανω απ τ 2000 τιποτα.στα πριν φυσικα και ειχε επιτυχια και μαλιστα πολυ μεγαλη.δεν φταει κανεις που δεν εφυγε οταν επρεπε.οσο για το idol καλυτερα να μην αναφερθω σε αυτην την γελοια παρουσιαση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !