Ολική-τηλεοπτική-επαναφορά για τον πολυπράγμονα Αλέξανδρο Ρήγα που μετά από πέντε χρόνια
απουσίας από το γυαλί -οι «Τρίχες» ήταν το τελευταίο του «χτύπημα»-, ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος σε αυτό με μια ...πειραγμένη version του σαρωτικού «Κόκκινου δωματίου» του. 

Μπορεί να έμεινε εκτός, ρίχνοντας το βάρος του στα πολλά και ζηλευτά θεατρικά του «χτυπήματα», τώρα όμως «έκλεισε» να επιστρέψει στο Μέσον που... εκτόξευσε τις μετοχές του στο κόκκινο, μέσα από μια «πειραγμένη» version του «Κόκκινου δωματίου» του, όπως έγραψε στο Mytv o Παναγιώτης Μουλόπουλος. Ο Ρήγας είχε δεχτεί στενή... πολιορκία από πολλά κανάλια για να επιστρέψει εδώ και καιρό στο γυαλί και κάποια στιγμή έκανε θερμές συζητήσεις με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και το Open, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν. 

Αυτός που τον έπεισε να κάνει γερό τηλεοπτικό come back είναι ο Λοΐζος Ξενόπουλος -ισχυρός άντρας του Mega που πήρε τώρα τον ρόλο του διευθυντή προγράμματος στον ΣΚΑΪ. «Με τον Λοίζο είχαμε συνεργαστεί εξαιρετικά και δεν χάσαμε την επαφή μας στο πέρασμα του χρόνου. Με το που ανέλαβε τον νέο του ρόλο στον ΣΚΑΪ κουβεντιάσαμε διάφορα… σενάρια και καταλήξαμε να προχωρήσουμε με κάτι παρεμφερές και πιο εξελιγμένο του Κόκκινου Δωματίου από το οποίο θα περάσουν πολλοί πρωταγωνιστές αλλά και νέοι ηθοποιοί... Σταθερή αξία στη δουλειά θα είναι η Βασιλική Ανδρίτσου, που θα... λύνει και θα δένει στο ξενοδοχείο όπου θα εκτυλίσσονται οι ιστορίες. Ξεκίνησα να γράφω πυρετωδώς και απ’ το κανάλι θέλουν να βγούμε στο πρώτο μισό της σεζόν... Η Βασιλική μόλις γέννησε και θέλει τον χρόνο της, οπότε τα γυρίσματα δεν τα βλέπω να ξεκινάνε πριν τον Απρίλιο-Μάιο...Για την ώρα οργανώνω την ομάδα που θα στηρίξει τη νέα μου δουλειά και κλείνω λεπτομέρειες για το... σκηνικό που θα την αγκαλιάσει! Έχω μεγάλο κέφι να επιστρέψω και δεν σου κρύβω πως μου έλειψε η τηλεόραση. Δεν ήθελα να επιστρέψω για να... επιστρέψω μόνο, και μετά τη συζήτησή μας με τον Λοΐζο Ξενόπουλο πείστηκα να το κάνω!». 

Θα παίξει και ο ίδιος στη σειρά που έχει στα...σκαριά; «Αν αδυνατίσω όσο θέλω μπορεί να το κάνω, αλλιώς όχι» μου είπε γελώντας.

Βασίλης  Μπουζιώτης -enikos.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι ρε παιδια πια,1ον το καναλι(Σκαι) που θα υποβαθμισει μια αρκετα πετυχημενη σειρα οταν πρωτοπαιχτηκε στο mega-οπως το Κοκκινο δωματιο-και 2ον πόσες άλλες επιστροφες σειρών θα δουμε πια;

loading...