Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση στον Λευτέρη Λαζάρου - «Είχε λάθος πληροφορίες»


''Υπάρχει σεφ στην εκπομπή μου και είναι ο Βαγγέλης Δρίσκας''


Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα η ταξιδιωτική της εκπομπή στο Open παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Τηλέραμα και τη δημοσιογράφο ,Χριστίνα Αλεξίου, και ,μεταξύ άλλων, απάντησε στις δηλώσεις του Λευτέρη Λαζάρου. «Έχω δει τραγουδιστές να θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και ηθοποιούς να θέλουν να γίνουν τραγουδιστές. Τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες, κάπως μου φαίνεται παράξενο», να σημειωθεί πως είχε πει ο Λευτέρης Λαζάρου.

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το «My Greece». Μια νέα εκπομπή, ταξιδιωτική και μαγειρική. Πού γέρνει περισσότερο η ζυγαριά;
Κατ’ αρχάς, αυτή η εκπομπή είναι ταξιδιωτική και ο σκοπός της είναι να παρουσιάσει τον τόπο που κάθε φορά επισκέπτομαι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η γαστρονομία είναι ένα από τα κομμάτια που μπορεί να χαρακτηρίζουν έναν τόπο. Παράλληλα, είναι οι ομορφιές του, η ιστορία που προηγείται, οι άνθρωποι ,και ό,τι συνθέτει τον πολιτισμό του και γεφυρώνει το χθες με το σήμερα.
Πώς ξεκίνησε η ιδέα; Ήταν δική σας και το προτείνατε ή πρόταση του καναλιού;
Είναι κάτι που δύο χρόνια τώρα είχα στο κεφάλι μου και το συζητούσα με τον κουμπάρο μου, τον Κώστα Καπετανίδη. Έφτασε ,λοιπόν, η στιγμή να το κάνω. Το κίνητρό μου ήταν ότι ακόμη κι εγώ, που έχω ταξιδέψει αρκετά στην Ελλάδα λόγω της δουλειάς μου, δεν την ξέρω τόσο καλά όσο θα έπρεπε και θέλησα να φωτίσω μέσα από αυτή την εκπομπή την ομορφιά και τη μοναδικότητά της.
Υπήρξε ήδη μια πρώτη αντίδραση από σεφ (Λαζάρου). Το μάθατε; Πώς αισθανθήκατε;
Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή σε ένα γύρισμα κάποιος μου το είπε, αλλά θεωρώ ότι ο κ. Λαζάρου είχε λάθος πληροφορίες. Δεν υποδύομαι τον σεφ. Υπάρχει σεφ στην εκπομπή και είναι ο Βαγγέλης Δρίσκας. Αλλά ως προς το μαγείρισσα, απ’ ό,τι μου λένε ο άντρας μου, τα παιδιά μου και οι φίλοι μου, είμαι καλή! Μέχρι εκεί τα καταφέρνω! Ανήκω στην κατηγορία των κλασικών μαμάδων, που εργάζονται και μαγειρεύουν και φροντίζουν την οικογένειά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια