Τίνα Μεσσαροπούλου για Λάκη Λαζόπουλο:«Κι όμως οι τηλεθεατές δεν ξεχνούν»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11
O Λάκης είναι εδώ… Αλλά δεν είναι σαν άλλοτε. Κόπηκαν τα φτερά του. Οχι δεν του τα έκοψε ο Τσίπρας, ούτε του μαύρισε το μάτι όπως ήθελε να μας πείσει στην έναρξη του “Αλ Τσαντίρι”. Συνδυάστηκε τόσο με μια κομματική παράταξη που όσο και να “χτυπήσει” τον αρχηγό της δύσκολα μπορεί από πάνω του να βγάλει τη “συριζύλα” ή αλλιώς τη ρετσινιά του “Ζαίου”. Ναι υπήρξαν φορές που γέλασα που ήθελα να θυμηθώ τον Λάκη εκείνον που κάποτε γνώρισα στα παιδικά μου χρόνια και γέλαγα με την ψυχή μου, μακριά από πολιτικές και δεύτερες σκέψεις. Αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα… PING Το κοινό παραμένει διχασμένο ακόμα και μπροστά στην τηλεόραση κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Ο διχασμός αυτός ήταν έκδηλος και μέσα από τα social media καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής μετάδοσης κι αυτό είναι κάτι που ο ίδιος δημιούργησε και ενίσχυσε όλα τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τη σάτιρά του. Οσο κι αν προσπάθησε να φανεί ότι ο Αλέξης τον πρόδωσε κι αυτόν όπως την “κυρία” που συχνά επικαλείται στις προσφωνήσεις του, όλοι ξέρουμε ότι όλο αυτό είναι απλά για το “φαίνεσθαι”. Αλλωστε, πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι. Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε το λάθος να κομματικοποιήσει τη σάτιρά του φτάνοντάς τη στα όρια της προπαγάνδας και αυτό δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα από το κοινό που τόσο έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια. Αυτό άλλωστε φάνηκε κι από τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας που ναι μεν ήταν πολύ καλά για το OPEN, ωστόσο, απέχουν πολύ από εκείνα τα 40άρια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος τις καλές εποχές όταν ακόμα ο κόσμος απλά γέλαγε με τη σάτιρά του ή όταν ο Λάκης έκανε σάτιρα κι όχι προπαγάνδα και δεν καλούσε πρώην υπουργούς,  με την ιδιότητα του ηθοποιού ωστόσο να σατιρίσουν την κυβέρνηση στην οποία κάποτε υπήρξαν μέλη.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είδε τα νούμερα σε κάθε τέταρτο η έτσι τα γράφει επειδή τον είδε και την ξύνισε?
    21% χτύπησε μία δόση αν αυτό δεν λέει κάτι τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι εκείνη είναι φανατική υπέρμαχος της νέας Δημοκρατίας και την έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι δεν της λέει κάτι έτσι ? Δε θα κάτσω να κρίνω αυτά που λέει για το Λαζόπουλο είναι η άποψη της και τη σεβομαι αλλά ότι περίμενε τα νούμερα της πρεμιέρας για να τον χτυπήσει με αυτό το κείμενο το θεωρώ απαραδεκτο. Ας δούμε μερικά επεισόδια να δούμε πως θα πάει και μετά ας κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιχαίνομαι τον Λαζόπουλο (δεν είδα ούτε λεπτό χτες), αλλά να βγαίνει να γράψει αυτά που γράφει η συγκεκριμένη, που το προφίλ της στο φμπ ξεπερνά την "ομάδα αλήθειας", πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τις είπαν να πει αυτά λέει. Μη τη μαλώνετε. Το πως βγάζεις το ψωμί σου δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πωπω, μαζευτηκαν ολα τα συριζοτρολ στο tvnea...Παρτε το 0,60 παιδια, αξιος ο μισθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @11.31 είσαι εκτός θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σύζυγός της είναι σύμβουλος του Μητσοτάκη... Ο Λαζόπουλος χάλια, φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.31. Απολύτως εντός είμαι. Το αν η Μεσσαροπούλου και η κάθε Μεσσαροπούλου έχει συμφέροντα, δεν αλλάζει ούτε οτι ο Λαζόπουλος έχει κάνει προπαγάνδα, ούτε οτι έχει χάσει το χιούμορ του, κάνοντας ''αστεία'' για πορδές και αρ@πηδες. Ντροπή να το επικροτείτε αυτο το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 12.39 δεν κατάλαβες τι σχολιάζουν παραπάνω. Καλά σου λένε, εντελώς εκτός θέματος. Αυτό κατάλαβες εσύ; Ότι επικροτουν την αισχρή προπαγάνδα του Λαλακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα 1 05, άσε τον στο κόσμο του, τι πας να κάνεις; Να τον ξυπνήσεις; Στο μυαλό του ο κόσμος χωρίζεται σε συριζοτρολ και νουδουτρολ. Αυτός έχει πάρει θέση στη κερκίδα των νουδουτρολ και μπαίνει στο ματς. Μέχρι εκεί πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Τινα εχει μπλεξει το πολιτικο ρεπορταζ με το τηλεοπτικο,εφαγε φετος μια σφαλιαρα με καπουτζιδη που την εβριζαν ολοι και τωρα εχει δεσει τη σημαια της νδ στο λαιμο και κανω ταυτοχρονα 2 ρεπορταζ,τι να πω??Ο λαζοπουλος πηγε πολυ καλυτερα απο οτι ολοι πιστευαμε ,δεδομενου του ανταγωνισμου και ο παλιος λαζοπουλος να εβγαινε,παλι θα ειχε θεμα,οχι γιατι ο κοσμος δε ξεχνα οπως λεει η κυρια αλλα επειδη ο κοσμος,εχει συνηθειες και δεν τις αλλαζει,παραμονο αν εχει υπομονη,οπως ειχε ο ΑΝΤ1 με την επιστροφη που πλεον χτυπαει πρωτια και ειδικα το σοι,δειχνει να δυσκολευεται.Τελος αυτοι που λενε για συριζοτρολ εδω μεσα,λογικα ειναι νδτρολ,οποτε τα ιδια σκ@@@...Αφηστε τη πολιτικη εκτος,εδω ειναι τηλεοπτικο site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !