Ξέσπασε η Καινούργιου: «Είναι εμμονή προς το πρόσωπό μου. Πάντα φταίω εγώ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της. Τι συνέβη;


Η Κατερίνα μέσα από την εκπομπή της είχε εκφράσει τη γνώμη της για το MasterChef και μεταξύ άλλων τόνισε «δεν πρέπει να το ξαναδείτε»!

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε τα όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και είχε αναφέρει: «Θέλω να πω το εξής: Το γεγονός ότι το MasterChef έχει πολύ έντονα στοιχεία ριάλιτι το έχουμε επισημάνει κι εμείς εδώ. Ισχύει. Η Κατερίνα Καινούργιου κουνάει το δάχτυλο και λέει: «Μην ξαναδεί κανείς αυτό το MasterChef; Δηλαδή, να χαλαρώσουμε λιγάκι, να καταλάβουμε κι εμείς τι είμαστε. Δεν είμαστε εμείς εδώ που θα υποκινούμε τον κόσμο τι θα κάνει. Το MasterChef το βλέπει ο κόσμος. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, ξέρει τι βλέπει. Είναι ένα προϊόν που κάνει και νούμερα τηλεθέασης, άρα ο κόσμος επιλέγει να το δει. Το ότι η Κατερίνα Καινούργιου βγαίνει από την πρωινή της εκπομπή και λέει, μην ξαναδεί κανείς το MasterChef ξεπερνά τα όρια και κατά τη δική μου γνώμη προσβάλει και το συγκεκριμένο ριάλιτι, που προφανώς ήθελε να προσβάλει, αλλά προσβάλει και τον κόσμο που βλέπει μετά μανίας αυτό το ριάλιτι. Ποιοι είμαστε εμείς που θα καθοδηγήσουμε τον κόσμο και θα του πούμε τι να δει και τι όχι; Μη γελιόμαστε κιόλας. Όλοι μας στις εκπομπές μας δεν κάνουμε εκπομπές λόγου και πνεύματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Κατερίνα Καινούργιου εκπλήσσεται από το MasterChef, όταν και η ίδια στην εκπομπή της αντίστοιχα έχει κομμάτια που άλλοι θα μπορούσαν να πουν μη τα δείτε ποτέ, αλλά δεν το έχει πει κανείς. Ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του αν θεωρεί ότι κάτι είναι ένα ωραίο προϊόν ή όχι, αλλά το να φτάνουμε στο σημείο αυτό που έφτασε η Κατερίνα, αυτό το θεωρώ και λίγο υποκριτικό αν θέλετε. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και εμείς μην παίρνουμε τόσο σοβαρά τους εαυτούς μας και νομίζουμε ότι είμαστε οι δικαστές των πάντων και βγαίνουμε και κουνάμε το δάχτυλο».

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα απάντησε στον αέρα της εκπομπής: «Πάει καλά το MasterChef. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Εμείς κρίνουμε ότι είναι ένα τόσο σκληρό ριάλιτι. Επειδή άκουσα διάφορα το Σαββατοκύριακο. Δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί θεωρώ πως είναι εμμονικό. Θεωρώ πως είναι εμμονή γιατί πάντα φταίω εγώ. Εγώ είπα την άποψη μου για το σκληρό ριάλιτι. Δεν συγκρίνεται αυτό που βλέπουμε με μια τηλεφωνική ιστορία ή ένα δίλλημα που μπορεί να βγει σε αυτή την εκπομπή. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αυτό!».

Δείτε τι είπε η Κατερίνα μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»!
Ξέσπασε η Καινούργιου: «Είναι εμμονή προς το πρόσωπό μου. Πάντα φταίω εγώ»

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φανεουά εκνευουισμένη η Κατεουίνα Καινούιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη, αλλά καλά της είπε ο Τσουρος. Κάθε μέρα παίζει αποσπάσματα από το Master Chef όπως έπαιζε και το Next Top Model. Όταν η ίδια τα παρουσιάζει στην εκπομπή της δεν μπορεί να τα κρίνει με ύφος διανοούμενης καθηγήτριας που ανησυχεί για τη νέα γενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν δεν ντρέπεστε. Αφήστε τη Κατερίνα ήσυχη μη τη πυροβολάτε. Γνωστό σαιτ γράφει ότι Σκορδά και μάλλον και Λιάγκας έχουν κλείσει οριστικά στο οπεν. Μαντέψτε ποιανής την εκπομπή θα φάει. Δείξτε λίγο έλεος κι ας μην είναι χρονιάρες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά το σκληρό ριάλιτι που έγινε το Μάστερ Σεφ....
    Άρε Κατερινιώ μα αφού η κοπέλα είχε τα νεύρα της και ξέσπασε τι έπρεπε να κάνει να μην ξεσπάσει? Δηλαδή αν τα έλεγε κόσμια Κατερίνα δεν θα είχες πρόβλημα?
    Εσένα τι σε πείραξε? Όλοι μας να ήμασταν στην θέση της το ίδιο θα κάναμε.
    Για σύνελθε....
    Για τα δεδομένα της Κατερίνας πρέπει να είναι ένας απλός διαγωνισμός Μαγειρέματος να πηγαίνεις να κάνεις το πιάτο σου με την συνταγή που θα σε δώσουν ,να το δοκιμάζουν οι κριτές,να σε κρίνουν και να σε πούνε στο τέλος αν πέρασε το πιάτο η όχι.
    Εμείς που το βλέπουμε μία χαρά μας φαίνεται πάντως.
    Καλά που είναι η Ασημίνα και κάπως σπάει το σκληρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !