Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνει κάθε μήνα από τον Alpha!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
15

Θεωρείται ένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα! Πόσα χρήματα παίρνει κάθε μήνα η Ελένη Μενεγάκη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αμείβεται με περίπου 50 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ποσό αφορά μόνο τις απολαβές της από το κανάλι, αφού σε αυτό προστίθενται τα ποσά που λαμβάνει κάθε μήνα «μεγάλα ποσά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό, από τις διαφημίσεις που φέρνει στον τηλεοπτικό σταθμό. 

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατσε εσυ λακαμα Ελληνα να γα...σαι για 500, 600, η 700 ευρω και αυτη να χαζογελαει και να κάθεται σε ενα στουντιο και να παιρνει 50.000 το λιγοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ισχύει αυτό θα έπρεπε το λιγότερο να είχε την ευθιξία να ζητήσει συγνώμη και να αποχωρήσει απο την τηλεόραση. Δεν μπορεί σε μια τέτοια εποχή, όποια και να είναι να παίρνει ένα τόσο μεγάλο προκλητικό ποσό. Ελπίζω να μην ισχύει, γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι Έλληνες και κυρίως οι γυναίκες που την βλέπουν να αλλάξουν κανάλι άμεσα, γιατί αυτό αποτελεί τεράστια κοροιδία. Να το παίζει σαν μια απο εσάς τόσα χρόνια που παίρνετε 500 ή 600 ευρώ και αυτή να παίρνει 50.000 μπορεί και παραπάνω . Μακάρι να μην ισχύει γιατί αυτό αποτελεί τουλάχιστον ντροπή . Ελπίζω να μην ξέχασε τα περσινά νούμερα της και να καταλάβει ότι ο κόσμος όπως σε στηρίζει ,μπορεί σε μια μέρα να σε μισήσει και να σε στείλει σπιτάκι σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια σοβαρολογείτε τώρα;
    Από έσας τα παίρνει;
    η μήπως σπαταλάει δημόσιο χρήμα;
    Δουλεύει σε μια ιδιωτική επιχείρηση η οποία έχει δικαίωμα να της δίνει ότι μισθό γουστάρει.
    Φαν την Μενεγάκη δεν είμαι, αλλά μη λέμε και οτι θέλουμε.
    Ο κάθένας έχει το δικαιώμα να διεκδίκει το μισθό που πιστευεό οτι αξίζει, και αν τα καταφέρνει και το παίρνει, μπράβο του και μαγκιά του.
    Μη ζηλευούμε ότι δεν έχουμε.

    Φιλικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα δεν είναι η όποια Μενεγάκη, αλλά ο κόσμος που κάθεται και παρακολουθεί το απόλυτο τίποτα (γιατί πραγματικά οι εκπομπές της είναι αέρας κοπανιστός και δεν έχουν καμία ουσία) όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 29 τοις εκατο η μενεγακη σε τεταρτο χθες..δεν εχει να παει πουθενα και ο κοσμος θα συνεχισει να τη βλεπει.σορρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί ακριβώς να ζηλέψουμε ρε φίλε, νομίζεις ότι το χρήμα φέρνει την ευτυχία και οσοι δεν το έχουμε ζηλεύουμε τους άλλους;;; Εδώ λέμε ότι είναι πρόκληση αν ισχύει αυτό, να ζητάει η ίδια τέτοιον μισθό και να μην σέβεται ότι άλλοι δεν έχουν ευρώ στην τσέπη. Δεν σου είπα να μην πληρώνεται καθόλου αλλά ας παίρνει έναν μισθό πιο λογικό που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα που ζούμε . Μην ξεχνάς ότι ο άλφα έκανε μειώσεις μισθών και η συγκεκριμένη δεν δέχτηκε ούτε ευρώ να της κόψουν. Αυτό σημαίνει πολλά. Εύχομαι αν ισχύει οι Έλληνες να πράξουν όπως της αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.27

    Έχεις πάρει κάτι; Ασφαλώς και θα διεκδικήσει να πάρει όσα θέλει στον ιδιωτικό τομέα. Για να παίρνει 50 χιλ. προφανώς στο κανάλι θα φέρνει θα φέρνει τα δεκαπλάσια. Επιχειρήσεις είναι τα κανάλια. Προφανώς και με τα μέτρια νούμερα που κάνει αρκετές χρονιές θα την είχαν κόψει, αν τους ζημίωνε. Και υπόψην ότι παλιότερα ακουγόταν μεγαλύτερο ποσό, πάνω από 100 το μήνα. Λογικά οι 50 θα είναι μετά από πολλές περικοπές σε πάροδο ετών! Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση έχει κάνει πλούσιο πολύ κόσμο, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί. Δεν τα πήραν από εμάς. Ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι. Εγώ ξέρω και καταστηματάρχες που βγάζουν ένα χιλιάρικο την ημέρα με ένα μικρό μαγαζί (κυριολεκτικά) και ο έξω κόσμος τους νομίζει για φτωχούς επειδή όντως έτσι δείχνουν. Η Μενεγάκη δεν το έπαιξε ποτέ έτσι. Την έχουμε δει με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί, σε τι παλάτι μένει, να πηγαίνει συχνά για ψώνια, συχνά ταξίδια... Όλη αυτή η ζωή εσένα σου φαίνεται μιας γυναίκας της διπλανής πόρτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί μου τα πρήξατε .
    Ας κάνει ότι θέλει η μενεγάκη ας ζητήσει να της δίνουν και ένα εκατομμύριο. Εγώ θα συνεχίσω να υποστηρίζω ότι είναι πρόκληση να παίρνει τέτοια λεφτά. Δεν τα αξίζει. Επειδή κάνει κάποια νούμερα μετά απο 3 χρόνια δεν σημαίνει τίποτα. Παίζει χωρίς αντίπαλο . Όσο είχε το mega απέναντι, έχανε με τεράστια διαφορά. Επαναλαμβάνω ότι η ιδια τα ζητάει δεν της τα δίνουν. Προφανώς θέλει να πάρει άλλο αυτοκίνητο, άλλη βίλα κτλ κτλ. Αυτό που με πειράζει περισσότερο για να τελειώνουμε πια , είναι η κοροιδία. Να το παίζει διπλανή κυρία και οι νοικοκυρές να τρώνε σανό . Ας ξυπνήσουμε πια και ας σταματήσει να κοροιδεύει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.30 Φυσικα απο μας τα παίρνει και δεν είναι καθολου ιδιωτικη επιχείρηση αφου τα καναλια επι ολοκληρες δεκαετιες δεν πληρωναν μια για τις αδειες και ουτε φυσικα ολα αυτα τα χρονια ειχαν φορο για την διαφημιση. Τα θαλασσοδανεια που επαιρναν τα καναλια και που δεν τα επεστρεφαν τα πληρωναμε εμείς μέσω απο τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών για να καλυψουμε εμεις την μαυρη τρυπα στα ταμεια απο τα δάνεια των καναλιων και που η πολιτικη ηγεσια ποτε δεν τους πειραξε γι' αυτο για να εχουν υποχειρια τους τα καναλια και να κανουν την πολιτικη προπαγανδα που εκεινοι θελουν η εκαστοτε κυβέρνηση διαχρονικα παντα. Οποτε ναι, εγω και ολοι μας πληρωνουμε την κυρια Μενεγακη και την καθε Μενεγακη. Τα χρηματα που χρωστουσε ο Κοντομηνας και διαγραφηκαν απο τον Τσιπρα δεν ειναι χρηματα του ελληνικου λαου που εμεις θα πληρωσουμε; Η εξεταστική που εγινε για τα δανεια των καναλιων που χρουστουσαν πανω απο 1 δις εγινε τιποτα γι αυτό; Οχι. Οποτε δεν μιλαμε για ιδιωτικες επιχειρησεις και τα χρηματα που αμείβονται οι παρουσιαστες ειναι δημοσιο χρημα. Φτασαμε να πληρωνουμε την "ιδιωτικη" τηλεοραση περισσότερο από την ερτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυο ερωτήσεις θέλω να κάνω σε όλους όσοι κράζουν την Μενεγάκη για τα χρήματα που παίρνει:
    1) Αν σας έδιναν 50.000€/μήνα θα λέγατε όχι;
    2)Στις εποχές προ κρίσης, παίρνατε τον καλό μισθό σας ή λέγατε όχι επειδή και τότε υπήρχε κόσμος που πεινούσε; Γιατί και τότε υπήρχαν φτωχοί, λιγότεροι αλλά υπήρχαν. Τότε τους σκεφτόσασταν καθόλου ή πού να βρεθεί χρόνος από τα διακοποδάνεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ειναι η μονη,ετσι ειναι η τιβι!!!ειναι ιδιωτικες επιχειρησεις...
    Τι θα πει ειναι προκληση??
    και ο παπαδακης παιρνει πολλα,τι σημαινει αυτο??παει αναλογικα το πραγμα και αναλογως το ποσο αποδιδει,ο αλφα πληρωνει αποκλειστηκα τη μενεγακη οι συνεργατες της εκπομπης της πληρωνονται απο τους χορηγους της!!!Και η ιδια με τις χορηγους της φερνει εσοδα και στο καναλι,οι εταιριες σφαζονται στη ποδια της!!
    Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μας αφορα ο μισθος της και αλλοι παιρνουν πολλα λεφτα,δεν ειδα να γινεται θεμα,Κατι σχολια που ειδα παρα πανω οτι πρεπει να ζητησει συγνωμη κλπ,σοβαρα???προφανως και τη ζηλευουμαι ολοι μας αλλα λιγο φρενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγήκε το κάθε κομπλεξικό να κρίνει την Ελένη που παίρνει τα χρήματα που παίρνει! Το κάθε κομπλεξικό που στις περισσότερες περιπτώσεις μιζεριάζει καθημερινά στην δουλειά του κατά βάση επειδή είναι τεμπέλης και θέλει απλά να πληρώνεται με την παρουσία του και μόνο χωρίς να κάνει τίποτα!

    Βράστε στο δηλητηριασμένο ζουμάκι σας τώρα και σκάστε από το κακό σας! Έτσι κι αλλιώς δεν είστε ικανοί για κάτι άλλο παρά να είστε πικρόχολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ δεν τα πολυπιστεύω αυτά τα ποσά στην εποχή μας. Περισσότερο πιστεύω τα διαδίδουν οι ίδιοι οι παρουσιαστές, τραγουδιστές κτλ και οι κύκλοι τους για να ενδυναμώνουν το brand name τους και να διατηρούν τον μύθο τους.

    Στην περίπτωση που παίρνει τόσα όμως...μαγκιά της! Θα μείνει στην ιστορία ως η παρουσιάστρια που δεν έκανε ποτέ ΤΙΠΟΤΑ δικό της (25 χρόνια τον ''Πρωινο Καφε'' της Κορομηλά παρουσιάζει με μικρές αλλαγές) που δεν ρίσκαρε να δημιουργήσει και να αφήσει το στίγμα της σε ΤΙΠΟΤΑ και όμως με όπλο την ακατανίκητη ομορφιά της και το πόσο έξυπνα πούλησε γάμους και εγκυμοσύνες και δημιούργησε αυτό το προφίλ της ''star της διπλανής πόρτας'' κατάφερε να διατηρείται στην πρώτη γραμμή διαχρονικά και να αξιώνει μεγάλους μισθούς!

    Υπάρχει και ΠΟΛΥ πιο κραχτές περιπτώσεις. Δες την Κιμ Καρντασιαν στην Αμερική που το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ το έκανε χρυσάφι πουλώντας έρωτες, διαζύγια, οικογενειακές αψυμαχίες, αλλαγές φύλου του πατέρα της κτλ κτλ και τώρα βγαίνει εξώφυλλο στο ''Forbes'' ως η top καλοπληρωμένη star/celebrity.

    Δώστε σανό στο λαό! Αν το πουλήσεις σωστά...φέρνει πίσω...χρυσάφι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς τον cakenet. Αν απευθύνεσαι σε εμένα να σου πω ότι επειδή δεν βγάζω 50.000 το μήνα δεν σημαίνει ότι είμαι τεμπέλης. Δουλεύω και αμείβομαι κανονικά με την εποχή. Ούτε ζηλεύω την Ελένη Μενεγάκη. Δεν έχω τέτοια ανάγκη. Δεν καταλαβαίνω τέτοια κακία και τέτοια επίθεση που κάνετε επειδή υποστηρίζουμε μια άλλη άποψη μερικοί εδώ. Ούτε να σας πλήρωνε η Μενεγάκη πια. Μάθετε να ακούτε και μια άλλη άποψη. Διαλογο κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σε καταλαβαίνω. Από τη μια λες ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία κι από την άλλη όλο με αυτά ασχολείσαι. Κάθε άνθρωπος προσπαθεί να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα από τη δουλειά του. Άλλος το καταφέρνει άλλος όχι. Τι να κάνουμε τώρα, δεν υπάρχει λόγος να μας ενοχλεί αν κάποιοι που το έχουν καταφέρει. Σε καπιταλιστική χώρα ζούμε, όλα αυτά που λες θα είχαν βάση αν ζούσαμε σε κομμουνιστική λαϊκή δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !