30.000 πρόστιμο στον ΣΚΑΪ

3

για εκπομπή του 2015

Με υποθέσεις που βρίσκονταν... στο ράφι λόγω άλλων εργασιών, όπως αυτή της διενέργειας διαγωνισμού για τηλεοπτικές άδειες, αλλά και εξαιτίας του ελλιπούς προσωπικού για την επιθυμητή λειτουργία του ασχολήθηκε στη συνεδρίασή του το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Έτσι επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ για την εκπομπή ,«Η Δίκη στον Σκάι», που είχε μεταδοθεί το 2015, καθώς το Συμβούλιο έκρινε ότι ο Κυριάκος Θωμαΐδης παρουσίασε στην εκπομπή του υλικό ποινικής διαδικασίας που αφορούσε υπόθεση διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Επίσης το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας καθώς το 2017 άμισθος παραγωγός του, επιτέθηκε με απρεπείς χαρακτηρισμούς όπως «Χαμαιτυπείο η Βουλή» κατά πολιτικών και του κοινοβουλίου. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του σταθμού απέστειλε επιστολή στην ανεξάρτητη Αρχή ενημερώνοντας ότι μετά από τα λεγόμενά του στον αέρα του σταθμού διέκοψαν τη συνεργασία με τον συγκεκριμένο παραγωγό.

Newsit - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με ρθμούς χελώνας ρίχνουν πρόστιμα σε αρχαίες υποθέσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα θυμηθούν να ρίξουν πρόστιμο και στην λάμψη. Αυτό που όλα γίνονται με χρόνο καθυστέρηση σε αυτή την χώρα μπορεί να με τρελάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά δεν φταίει το ΕΣΡ που ήταν ακέφαλο και χωρίς νόμιμα μέλη για πάνω από 3 χρόνια. Τα συγχαρίκια πρέπει να πάνε στους πολιτικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !