Η Ζέτα Δούκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα

0



TΗRIVE με τη Ζέτα Δούκα - Καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ,7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 09:00 στον ΑΝΤ1

«Thrive», η ολοκαίνουργια εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Κυριακή 7 Απριλίου, με σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία θα συνομιλούν κάθε εβδομάδα με τη Ζέτα Δούκα για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία. Σε κάθε επεισόδιο θα απολαμβάνουμε συζητήσεις οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν έξυπνες ιδέες και μεθόδους από τις οποίες όλοι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση ώστε να εξασφαλίσουμε ευημερία στην καθημερινότητά μας όντας απαλλαγμένοι από στρες, άγχος, κούραση ,και προσωπικά διλήμματα.

Ταυτόχρονα, θα μαθαίνουμε συνεχώς νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας. Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο .

Στο πρώτο επεισόδιο καλεσμένη είναι η Μαρίνα Βερνίκου. Έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο, η φωτογράφος μάς μιλά για την οικογενειακή της ζωή και την επαγγελματική της πορεία. Σήμερα, η Μαρίνα Βερνίκου έχει ιδρύσει το φιλανθρωπικό σωματείο ,Creaid,  και εντός των επόμενων ημερών διοργανώνει την τέταρτη κατά σειρά δημοπρασία στην οποία φίλοι της ίδιας θα κληθούν να δωρίσουν δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Τα έσοδα θα διατεθούν για την κατασκευή παιδικής χαράς στο Αττικό Νοσοκομείο.

Επόμενος καλεσμένος της πρώτης εκπομπής «Thrive» είναι ο Χάρης Ρώμας. Το πραγματικό του όνομα είναι Χάρης Ρασιάς, και εξηγεί στη Ζέτα Δούκα γιατί επέλεξε το επώνυμο Ρώμας όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Επίσης,μας μιλά για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», του πρώην συμφοιτητή του, Γιώργου Πατούλη.


«Thrive». Πρεμιέρα Κυριακή, 7 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί. Μείνετε συντονισμένοι! #ThriveGreece  

Συντελεστές:
Παρουσιάζει: Ζέτα Δούκα

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής
Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου

Διευθύντρια περιεχομένου: Φαίη Ευθυμίου
Executive Producer: Νίκος Αλαβάνος
Line Producer: Μάριαμ Κασέμ
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Βαγενάς
Μοντάζ: Πάνος Πολύζος

Εταιρεία παραγωγής: FILMIKI

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !