Κίνηση- ματ: Για άλλα δύο χρόνια στον ΑΝΤ1 Φαίη- Ζέτα-Γρηγόρης -Μπεκατώρου

5

προχώρησε σε νέα συμβόλαια ο σταθμός- όλο το ρεπορτάζ 

Πρόσω ολοταχώς για τη νέα σεζόν προχωρά ο ΑΝΤ1, κλείνοντας ήδη από τον Μάρτιο εκκρεµότητες σε πρόγραµµα, αλλά και σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της συνεργασίας µε παρουσιαστές. Σχεδόν τρεις µήνες πριν από τη λήξη των συµβολαίων, η διοίκηση του καναλιού σπεύδει να «κλειδώσει» τους παρουσιαστές του για να αποκλείσει διεκδίκηση από τον ανταγωνισµό. 

Ήδη έπεσαν οι πρώτες υπογραφές µε δύο πρόσωπα, ενώ αναµένονται σύντοµα και οι υπόλοιπες. ∆εδοµένη θεωρείται η παραµονή της Φαίης Σκορδά, της Ζέτας Μακρυπούλια, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα συµβόλαια των οποίων έληγαν κανονικά τον Ιούνιο µε δυνατότητα µονοµερούς επέκτασης για έναν χρόνο από τον ΑΝΤ1. Αντί για ενεργοποίηση του «συν 1», µάλιστα, το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα συµβόλαια µεγαλύτερης διάρκειας, προτείνοντας στους παρουσιαστές να υπογράψουν νέες συµβάσεις µε διάρκεια τουλάχιστον δύο ετών.

Το επόµενο διάστηµα αναµένεται να λυθούν οι εκκρεµότητες και µε άλλα πρόσωπα που παραµένουν αναξιοποίητα. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, µετά από µια µακρά περίοδο ζυµώσεων, το κανάλι αναµένεται να αποδεσµεύσει τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς λόγω πολλών σειρών δεν διαφαίνεται κάποιο νέο πρότζεκτ για την αξιοποίησή του. Ανοιχτό παραµένει το θέµα της ∆ούκισσας Νοµικού, καθώς εξετάζεται ενεργοποίηση της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Σε ό,τι αφορά την είσοδο νέων προσώπων, πηγές από τον σταθµό αναφέρουν ότι προτιµούν να αξιοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα πρόσωπα σε δεύτερο πρότζεκτ, παρά να πάρουν παρουσιαστές άλλων καναλιών.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 δίνει και επίσηµα το «πράσινο φως» σε τρεις σειρές. Οι ιθύνοντες του σταθµού ενηµέρωσαν τους παραγωγούς των σίριαλ, «Πέτα τη φριτέζα», «Μην ψαρώνεις» και «Γυναίκα χωρίς όνοµα» ότι θα συνεχιστούν και τη νέα χρόνια και ζήτησαν κοστολόγια για να προχωρήσουν στην ανανέωση νέου κύκλου επεισοδίων.

Την ίδια στιγµή, «τρέχει» το στήσιµο του νέου καθηµερινού σίριαλ «Άγριες µέλισσες», που προµηνύεται ιδιαίτερα φιλόδοξο και σηµαντικά ακριβότερο από τις συνήθεις καθηµερινές σειρές. Σύµφωνα µε πληροφορίες, για τις ανάγκες της σειράς εποχής που διαδραµατίζεται τη δεκαετία του ’50 θα κατασκευαστεί σκηνικό ολόκληρης πλατείας µε καταστήµατα (καφενείο, φούρνος, τσαγκάρικο) στα πρότυπα µεγάλων στούντιο της Cinecita, όπου θα γυρίζεται µεγάλο µέρος της σειράς. Τα πρώτα σχέδια παρουσιάστηκαν ήδη στον ΑΝΤ1 από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη και τον σκηνοθέτη ,Λευτέρη Αρβανίτη, ενώ η κατασκευή ξεκινά άµεσα.

ΑΠΟ Real Life - Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βλέπω οργάνωση και αυτό μαρεσει!!
    Ειμαι πολύ περίεργος να δω καθημερινή σειρά εποχής.Αν δεν κάνω λάθος,όλες οι προηγούμενες σειρές εποχής που έχουμε δει ήταν εβδομαδιαιες.
    Και η Φαίη παραμένει; Ερε γλέντια!!
    Από τον Σεπτέμβριο,πριν καν ξεκινήσει η φετινή σεζόν για το πρωινό,έλεγαν ότι η Φαίη θα μείνει άλλη μια χρονιά με βαριά καρδιά στον ΑΝΤ1 και μετά θα φύγει...
    Η εκπομπή όμως χρειάζεται ριζική ανανέωση. Η ίδια η Φαίη στο gossip δεν το έχει,ούτε στις συνεντεύξεις. Πρέπει να δυναμώσουν αυτά τα δύο κομμάτια της εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3:36 μ.μ.
    Στις συνεντευξεις δυσκολα θα βρεις καποιον που να το εχει.Δεν ειναι μονο η Φαιη που δεν ειναι καλη, το ιδιο ισχυει και για τους Καραβατου-Κατσουλη και για την Τσιμτσιλη. Γενικα στην Ελλαδα υστερουμε σαυτο το κομματι. Για το gossip διαφωνω. Προτιμω την Φαιη ή τους Κουκου που κρατανε μια πιο ουδετερη σταση χωρις ακροτητες σε σχεση με την Καινουργιου πχ που καμια φορα ξεφευγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το "Καφέ της Χαράς" τι θα γίνει;Εδω και κατι χρόνια ο Χάρης Ρώμας προσπαθεί να επιστρέψει στην tv & πάντα γίνεται κατι και ματαιώνεται!Βλεπε Βαβέλ,Ο κακός πεθερός & τωρα η αναβίωση του καφε της Χαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντ1 500 γνώμες αλλάζει και τίποτα δεν είναι σίγουρο ότι και να κάνει...
    Για την Φαίη τι μας έγραφαν ότι δεν θα είναι του χρόνου? Ράδιο Αρβύλα ήταν?
    Άρε Γλέντια!!!!
    Θέλει αλλαγές στην εκπομπή αν θέλει να πετάξει και να προσγειωθεί η Φαίη γιατί σήκωσε ψηλά τον αμανέ.
    Η Δούκισσα τι να κάνει? βάλτε καμιά μόδα η μοντέλα αλλιώς το καράβι δεν θα προχωράει...
    Προκαλωωωωωωωωωω τον Αντ1 Αν θέλει να ξαναγίνει ταχύπλοο και να τρέχει μπροστά να κόψει τις χαζομάρες με κάτι ψήνεται που το κατέστρεψε πχ και να στρώσει την Ζώνη του Σ/Κ και όπου έχει πρόβλημα να διορθώσει.


    Ο Λιάγκας μυρίζει Όπεν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανεις δεν ελεγε οτι ο αντ1 δεν θα κραταγε την Φαίη κ τον Αρναούτογλου...αυτα τα λεγατε εσεις δηθεν σαν ειδησεις για να δημιουργειται κλιμα...επισης ειναι απιστευτη η Φαίη, μια χαρα σε ολα....Μπραβο στον Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !