Εκτός του Γιώργου Λιάγκα και η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 στο τέλος της φετινής σεζόν. Το συμβόλαιό της αν και έχειoption +1 δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Στο Μαρούσι είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την συμπεριφορά του πρώην «πουλέν» τους, σύμφωνα με το nassosblog.gr, διότι λίγο μετά τα Χριστούγεννα τις πρότειναν δύο – τρεις διαφορετικές προτάσεις για χορηγημένες εκπομπές εκείνη απέρριψε τα πάντα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν θέλουν να συζητήσουν μαζί της σε νέα βάση για όποιο καινούργιο πρόγραμμα και αν προκύψει και ενδεχομένως να της ταίριαζε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα, άλλωστε δεν το έχει. Ποτέ δεν το είχε. Αυτού πάτωσε show γιατί ήταν πολύ βαρετή. Κάποιοι άνθρωποι όσο όμορφοι είναι, άλλο τόσο είναι βαρετοί.

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα χτες σε γνωστό site και μάλλον είναι οριστικό.

Δεν τραβάει η Δούκισσα και είναι βαρετή,χαμηλών τόνων,χιούμορ δεν έχει,ούτε καν γνωρίζει καλά καλά πως να διαχειριστεί τόσο μεγάλο σόου και να κάνει παιχνίδια με την επιτροπή.
Για να παρουσιάζει μοντέλα στην πασαρέλα είναι οκ μιας που ο χώρος είναι οικείος και έγινε γνωστή μέσα από αυτόν όμως για τηλεόραση δεν το έχει.
Λυπάμαι.

loading...