Τα νούμερα (18/54) στη μεσημβρινή ζώνη για χθες,8/3/2019

8
%252C.%252C.%252C10202110
Η μεσημβρινή ζώνη είναι πλέον κάτι παραπάνω από γεμάτη. Το κοινό, όμως, τι επιλέγει να δει; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα - 18/54  

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 20,7

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 15,0
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ -
OPEN NEWS 5,3
ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR 9,1

ΕΛΕΝΗ  16,8
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ  16,3
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 7,8
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ  15,8
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 9,3
SHOPPING STAR  19,9
POWER OF LOVE  15,3
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ  15,6

*ΜΗ  Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αυτη η ζωνη αρχιζει να χει ανατροπες..ρουκ ζουκ χαμηλα,κατι ψηνεται μονοψηφια, ο μουτσινας πιο χαμηλα απο ποτε και το αξιζει γιατι εχει κουρασει πλεον και η εκπομπη του απο αστεια εχει γινει καρναβαλι...μεχρι να τελιωσει τον ιουνιο ο μουτσινας θα παλευει με το 11 και 12 τοις εκατο εε για το οπεν καλα θα ναι μην παραπονιουνται...η μονη που κρατα ειναι η μενεγακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά στο οπεν δεν νομίζω να έχουν θέμα. Αν και είναι Παρασκευή και πάντα τις Παρασκευές το Shopping Star έχει την ανάδειξη της νικήτριας. Στα καθαρά θα είναι πάνω από 20%. Το μεγάλο πρόβλημα το έχει ο Ant1 είναι πεσμένα όλα και το κάτι ψήνεται μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Σάκη αλήθεια τώρα; Από αυτά τα νούμερα καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα θα το έχει ο Μουτσινάς; Γιατί δηλαδή να μην έχει κουράσει το Ρουκ Ζουκ και η Ζέτα. Και για να μην παρεξηγηθώ εγώ τις βλέπω και τις δύο εκπομπές με πιο αγαπημένη του Νίκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η Παρασκευή λογικό είναι να είναι πεσμένη και έφυγε αρκετός κόσμος από το σπίτι για τριήμερο (όσοι δεν δουλεύουν Σ/Κ).Τα καθαρά νούμερα δεν θα έχουν και μεγάλη διαφορά ποτέ δεν είχαν (μία δυο μονάδες συν πλην είναι ανέκαθεν).
    Ανατροπές δεν πρόκειται να γίνουν και δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε Νίκο.
    Σάκη Απόκριες είναι τι δεν καταλαβαίνεις? δεν σε περνάει από το μυαλό ε? η ζεις αλλού?
    Με αρέσει που βγάζεις τέτοια συμπεράσματα και μας κάνεις και γελάμε....



    Για να πάμε στα του όπεν λίγο:Τι γίνεται εκεί στον Νικόλα και πως την έχουν δει? θα εισβάλουν όλες οι αγαπημένες του στο πλατώ? αχ να ήμουν στην θέση του!
    Η Καλύτερη εκπομπή είναι που για μας είναι για 40ρια!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σάκης ποτέ θα ξεφουσκώσει... Παρασκευή πριν την μεγάλη αποκριά και ο κόσμος θα κάτσει να δει τηλεόραση απολύτως λογικό να πέσουν τα νούμερα όλων των εκπομπών ... Δεν έφυγαν τα νούμερα από μια εκπομπή και πήγαν σε αλλη, όλες οι εκπομπές είναι πεσμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ινώνυμε 11:37 μπορείς να μας πεις που ζεις; Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μάλλον θα βλέπεις περιστασιακά τηλεόραση και δεν ξέρεις βασικά πράγματα. Ο ΑΝΤ1 όλη την περίοδο η απογευματινή του ζώνη είναι πρώτη και με διαφορά και εσύ κάθεσαι και λες βλέποντας τις μετρήσεις τις χθεσινές που η μισή Αθήνα έφυγε ότι ο ΑΝΤ1 έχει πρόβλημα το απόγευμα ...μάλλον άλλοι έχουν το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαι να που τα ελεγα οτι ο Μουτσινας θα πεσει και στο 15 ....ο κοσμος κουραστηκεεεεε να βλέπει καρναβαλια... το Ρουκ ζουκ αν ηταν να πεσεκ θα επεφτε περσυ που το power of love εκανε 30% και θα πεσει τωρα απο το 15% του μουτσινα μη ξερασω....σειρα εχουν τα μονοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τη πέμπτη ο νίκος έκανε 19 με τη σταυροπούλου, χθες είχε καλεσμένο τον χαζοντάνο πως να μη πέσει στο 15,6. εγώ με το που είπε ποιόν έχει καλεσμένο άλλαξα κανάλι. από δευτέρα θα ξαναπάει σίγουρα στο 18 και το 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !