Δείτε αναλυτικά τους μέσους όρους των καναλιών για χθες,Πέμπτη 13/3/2019

MOSHED-2018-7-7-17-36-30

Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για την Πέμπτη 13
/3/2019...

ΚΑΝΑΛΙ-18/54 
 
STAR 19,0
ANTENNA 15,2
ALPHA 16,4
ΣΚΑΙ 10,2
OPEN 8,7
ΜΑΚ TV 2,6
ΕΡΤ1 2,8


ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Τελικά μόνο Παρασκευή και Κυριακή ο αντ1 βγαίνει πρώτος βέβαια το 15 είναι σκάλες ανώτερο από το περσινό έξι και επτά. Ο άλφα ξαναανεβηκε 2η θέση .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο αντ1 στο συνολο της ημερας βγαινει πρωτος οπως κ τις περισσοτερες μέρες. Το δυναμικο αν εχει διαφορα μια μοναδα αυτα ειναι μουφα.....ειναι σαν τις δημοσκοπησεις, δεν μπορεις να πεις με σιγουρια οτι περισσότεροι ειδαν το ταδε καναλι απο ενα αλλο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΚ Αυτά τα νούμερα με τα μηχανάκια που είναι πρώτο το Σταρ με δεύτερο Α κ.ο.κ,στο σπίτι όμως δεν υπάρχει μία τηλεόραση μπορεί να υπάρχουν δύο η τρεις και βλέπει ο καθένας μας διαφορετικά πράγματα,υπάρχουν και τα live μέσα από τις σελίδες των καναλιών η από ειδικές σελίδες που έχουν όλα τα κανάλια που εκπέμπουν μέσω διαδικτύου και διαλέγεις ποιο να δεις,η και ακόμη η Cosmote που τα έχει κλπ.Αν τα κάνεις σούμα όλα αυτά τα νούμερα μπορεί να αλλάξουν οι σειρές των καναλιών η τα νούμερα μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερα η μικρότερα.

Θα το ήθελα να υπήρχε δίπλα σε αυτά τα νούμερα του διαδικτύου και από τις πλατφόρμες για να δούμε τι ακριβώς παίζεται και από εκεί και να συγκρίνουμε.
Δεν θα ήταν και άσχημα να τα βλέπαμε.