Μουτσινάς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε την ευκαιρία να πάω στο Open!»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

Ο Νίκος πήρε τα ηνία της εκπομπής ως καλεσμένος στο " The 2night Show "  και ξεκίνησε από τη θέση του παρουσιαστή να μιλά.



«Θέλω μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να ευχαριστήσω το Open που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να κάνω αυτή την εκπομπή φέτος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 που μου δώσατε την ευκαιρία να φύγω και να βρεθώ στο Open. Να είστε καλά!», είπε με το μοναδικό του χιούμορ.

Στη συνέχεια έκανε την πρόκλησή του στον αέρα του The 2night Show! Συγκεκριμένα προκάλεσε το συγκρότημα της εκπομπής, Croque Madame, να βρεθούν στο «Για την Παρέα» και να παίξουν με τους Alcatrash!

Λίγο μετά την απολαυστική είσοδο του Γρηγόρη ντυμένου γλάστρα, ξεκίνησε η συζήτηση μεταξύ τους. Όταν ρωτήθηκε για όσα είπε νωρίτερα περί σταθμών, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε:

«Αν με είχε κρατήσει ο ΑΝΤ1 δεν θα είχα αυτή την ευκαιρία (σ.σ. να πάω στο Open). Να τους ευχαριστήσω! Ουδέν κακόν… Έτσι έγινε φέτος. Ήταν πολύ ιδιαίτερη χρονιά με τις συγκυρίες…»

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πόσο δίκιο έχει και πόσο θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο εκεί στον ΑΝΤ1. Αλλά και στον Αλφα. Βερύκιε ακούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει για να είμαστε και ειλικρινείς και στον Αντ1 του δώσανε ευκαιρίες. Πρωινό σουκου που πήγαινε καλά και σηκώθηκε έφυγε . Sunday night μεγαλο σόου και ήταν χάλια και πάτωσαν. Τρίχες πάτωσαν χωρισμένα παλλικαρια πάτωσαν (φταίει ο Αντ1 βέβαια για αυτό) και μεταγραφή μετά το κόψιμο του ξαναδεστε τους για το your face και ήταν στη δεύτερη σεζόν ως κριτής πολύ αδιάφορος. Το όπεν πήρε εν ρίσκο που πολλοί δεν θα το επαιρναν. Δηλαδή να κάνει μια πανομοιότυπη εκπομπή σαν το δέστε τους που πάτωσε στον άλφα. Ειδικά ο Αντ1 δεν θα το τολμούσε ενώ είχε φτάσει πέμπτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι ευκαιρίες του δώσανε δεν του βγήκαν.
    Εγώ με το φτωχό μου μυαλό γιατί έχω την εντύπωση αν ήταν ο Νικόλας χωρίς την Ζέτα στην βραδυνή εκπομπή θα έδινε ρεσιτάλ και θα διπλασίαζε τα νούμερα?
    Όλοι τραβάνε τα μαλλιά τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το οπεν δεν πηρε κανενα ρισκο.το οπεν δεν ειχε τιποτα να χασει.το οπεν εδωσε εκπομπη και σε μαριο πριαμο ,κοκλωνη, ιωαννα λιλη,ζαριφη και αλλα πολλα.. ειχε ολες τις ζωνες κενες.αρα κανενα ρισκο απ το οπεν. δεκα απετυχαν ,ενα εκατσε. στο καζινο περισσοτερες πιθανοτητες εχει καποιος.κανενα λαθος ο αντεννα.αυτο εδωσε ο μουτσινας αυτο πηρε.απολυμενο τον πηρε και τον κρατησε ζωντανο στην δουλεια.αλλα στο ενδιαμεσο δουλευε με τον εαυτο του..ο μουτσινας πετυχε γιατι ΒΕΛΤΙΩΣΕ τον εαυτο του και τον τροπο που αντιμετωπιζε το σχολιο.σταματησε να ειαι κακος και επιθετικος και τοτε έλαμψε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστά. Πιο πολύ το είπα χάριν λόγου. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό που γράφεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο μονο αγενεια δείχνει... του εδωσαν αμετρητες ευκαιριες στον Αντ1 (σουκου,τριχες,παλικάρια,φαμιιλιαρ,sunday live) μην ειναι αχαριστος αλλοι παρακαλουν να βγουν στο γυαλί για ενα λεπτο και αυτος πατωσε ολα τα Πρόγραμματα που του δωσανε....και γιατί βγηκε να το πει αυτο επειδη ετυχε και παει καλουτσικα η εκπομπή του αν πατωνε τι θα ελεγε ο αντ1 με εδιωξε και εκανε λάθος.... ωας προσεχουμε τι λεμε δε φταει ο αλλος αν εσυ εισαι αποτυχημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Steve

    Αν πάτωσε το δέστε τους, τι πρέπει να πει ο Αλφα για όσες εκπομπές ακολούθησαν στη ζώνη; Ακόμα και τα νούμερα του Δεστε τους να είχε τώρα, ευχαριστημένος θα ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @3:03, Για το Σουκου γιατί να φταίει αυτός κι όχι η Μπεκατώρου που φοβόταν σε σχολαστική εκπομπή να σχολιάσει καυστικά το οτιδήποτε; Στις τρίχες και τα παλικάρια έπαιζε μόνος του; Μήπως στις Τρίχες το σενάριο του Ρήγα ήταν απλά άθλιο; Στο Sunday επίσης δεν ήταν μόνος του. Η Ζέτα δεν έφταιγε σε τίποτα; Σαν ευνουχισμένος ήταν στο ντουετάκι αυτό, φυσικά και θα πήγαινε χάλια. Και στη τελική υπήρχε και κάτι που δεν πάτωσε πέρυσι στον Ant1; To πρόβλημα ήταν ο Μουτσινάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !