ΕUROVISION 2019 "Πάμε για νίκη με Ντούσκα;

19
Better love.Eurovision 2019 

Οι μηχανές άναψαν και η ΕΡΤ φαίνεται πως και αυτή τη χρονιά έχει πάρει ζεστά την υπόθεση της Ελληνικής εκπροσώπησης με το Better Love και την Κατερίνα Ντούσκα στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Με μια σειρά δραστηριοτήτων έχει σκοπό να στηρίξει το τραγούδι που η ειδική επιτροπή της επέλεξε για να ταξιδέψει στα μέσα Μαίου στο Τελ Αβίβ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.
Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων της απεύθυνε πρόσκληση στους οργανωμένους eurofans (ogae-infe) αλλά και σε όσους στηρίζουν δημοσιογραφικά τον θεσμό.
Οι Eurovisionistas η στήλη του Mikrofwno.gr είχε την χαρά και τη τιμή για ακόμα μια χρονιά να δεχτεί  επίσημο κάλεσμα από την ομάδα της δημόσιας τηλεόρασης που θα συνοδεύσει τη φετινή μας συμμετοχή στο εξωτερικό.
 Οι Eurovisionistas του αντιπροέδρου των eurofans Μάκη Χαραλαμπόπουλου, ήταν εκεί και παρόντος του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κου Ιωάννη Δρόσου διενεργήθηκε μια συνάντηση που σκοπό είχε την γνωριμία με όσους αγαπούν και στηρίζουν το θεσμό αλλά και η ανταλλαγή απόψεων με τη διοίκηση με αφορμή το ταξίδι της Ελληνικής αποστολής στο Ισραήλ.
Ο ίδιος ο πρόεδρος καλωσόρισε όσους είχαν προσκληθεί και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για τη φετινή μας συμμετοχή, που στοχεύει ακόμα και στη νίκη.
Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τραγούδι όπως χαρακτηρίστηκε με την καλλιτέχνιδα της Minos Emi /Universal θα είναι αυτό που φέτος προτείνει η χώρα μας στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του πλανήτη.
Η ελληνική συμμετοχή με την υπογραφή της καλλιτέχνιδας και του Τιμολέων Βερέμη (Leon of Athens) θα παρουσιαστεί στις 6 Μαρτίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο παρουσίασης του  ανανεωμένου προγράμματος της Δημόσιας τηλεόρασης που ήδη ξεκίνησε με την ένταξη νέων εκπομπών ,και με αφορμή τη λειτουργία  του νέου καναλιού EΡΤ Sports που πρόσφατα ξεκίνησε.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής,το παρόν έδωσαν εκτός των άλλων συνεργατών  και η αρχηγός της Ελληνικής αποστολής και διευθύντρια διεθνών σχέσεων κα Μαρία Κουφοπούλου ,η Head of Press και Ειρήνη Γιανναρά,ο εντεταλμένος σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ Σπύρος Χαριτάτος, η Προισταμένη Ευρωπαικών & διεθνών Υποθέσεων κα Σοφία Δρανίδου η διευθύντρια της Ραδιοτηλεόρασης κα Δώρα Χειράκη κλπ
Ως προς την προώθηση του Better Love στο εξωτερικό η ΕΡΤ δήλωσε πανέτοιμη και ενεργή με τα social media αλλά και τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει να  αξιοποιεί και τις επαφές της με τις πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας μας που με τη σειρά τους δήλωσαν προθυμία να συνεργασθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πρόθεση της δημόσιας τηλεόρασης είναι φέτος οι Έλλάδα να συνοδεύσει το δικό μας τραγούδι με τους καλύτερους οιωνούς και να το αποχαιρετίσει για το Ισραήλ.για τη μεγάλη "μουσική" μάχη με ένα μεγάλο πάρτυ που το τοποθετείται περί τα τέλη του Μάρτη με καλεσμένους όλους όσους εμπλέκονται και στηρίζουν κάθε χρόνο την Ελληνική συμμετοχή.Δηλαδή όλους τους Έλληνες :)

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απλα θα πω οτι θα ειμαστε τυχεροι αν περασουμε τελικο.Οταν διαλεγεις μια τραγουδιστρια,με ΜΗΔΕΝΙΚΗ εμπειρια σε διαχειρηση μεγαλων λαιβ συναυλιων,με ΜΗΔΕΝΙΚΗ επιτυχια στο ευρυ κοινο,με ΜΗΔΕΝΙΚΗ αναγνωριση,τοτε το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι μεγαλυτερες επιτυχιες της ελλαδας στη Eurovision ηρθαν μεσα απο καλλιτεχνες καταξιωμενους,με επιτυχιες και γνωση μεγαλων λαιβ οπως Παπαριζου,Καλομοιρα,Φουρειρα,Ρουβας,Βισση,Σαρμπελ,Αλκαιος.Ενω οι μεγαλυτερες αποτυχιες ηρθαν απο αγνωστους καλλιτεχνες με μηδενικες επιτυχιες οπως Freaky Fortune,Ελενα Κυριακου,Αργκο,Γιαννα Τερζη.Για να πας καλα στη Eurovision πρεπει να εχεις ολο το πακετο.Δυνατη λαιβ παρουσιαση,δυνατο κομματι,και σωστη διαχειρηση της προσωρινης αναγνωρισιμοτητας που σου παρεχει η διοργανωση.Η συγκεκριμενη τραγουδιστρια δεν εχει τιποτα απο τα 3,οποτε πιστευω θα παει απατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:53 σιγά θα δαγκώσεις την γλώσσα σου με τόσο δηλητήριο κατά δεύτερον ο διαγωνισμός δεν χρειάζεται μεγάλα ονόματα αλλά κάποιον που μπορεί να τραγουδήσει και η Κατερίνα το έχει αυτό έχει να δείξει το κάτι επίσης έχει και κίνηση και πολύ καλή φωνή οπότε όχι δεν χρειάζεσαι μια αναγνωρισμένη προσωπικότητα και όσο για την Φουρέιρα μια άφωνη είναι που αν δεν είχε τα φωνητικά του Άλεξ Π να τραγουδήσουν για αυτήν ούτε έξω από την Λισαβόνα δεν θα πέρναγε και όχι δεύτερη θέση γιατί η Φουρέιρα είναι Περφορμερ και όχι τραγουδίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνω απολύτως με τον Νίκο.. γιατί το Ισραήλ που κέρδισε πέρυσι είχε εμπειρία??? Και χωρίς να έχουμε ακούσει καν το τραγούδι δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι είναι τόσο προκατειλημμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε τους Koza Mostra το 2013 τους ξέραμε και μας έφεραν την τιμητική 6η θέση. Έλεος με τα πικρόχολα σχόλια. Η Ντούσκα είναι σοβαρή επαγγελματίας και είναι χρόνια στο χώρο. Έχει φωνάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ντουσκα, έχει εξαιρετικη χροιά φωνής κ οσοι δεν ρην γνωρίζετε εγγυώμαι Γιατί ακριβως δεν είναι σκυλολαϊκόποπ τραγουδιστρια. Η μουσική της ειναι ακρως Ευρωπαϊκή!! Ανοιξτε λιγο τους μουσικους σας ορίζοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φωνή της είναι καταπληκτική. Αν θα πάει καλά εξαρτάται από το τραγούδι, δεν το ξέρουμε ακόμη. Τώρα γιατί δεν είναι γνωστή εδώ, γιατί πολύ απλά δεν είναι λαϊκή ή μπουζουκοποπ τραγουδίστρια. Ούτε καν έντεχνη δεν είναι, αυτό το είδος της μουσικής που έχουμε ανακαλύψει εδώ για τους και καλά ποιοτικούς. Κακώς κάθεται εδώ και ασχολείται με τη eurovision, θα έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα και να γυρίσει στον Καναδά για να κάνει καριέρα στη μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:53 δεν είσαι με τα καλά σου δεν ξέρεις τι λες.Μηδενικός είσαι εσύ, όχι η εκπρόσωπος μας.Ακου εκεί, κρίνει απο τώρα και ακόμα δεν έχει ακούσει ούτε το τραγούδι. Η κοπέλα έχει φωναρα και έχει γράψει πολύ ωραία τργουδια . Που ξέρεις εσύ τι επιτυχίες έχει κάνει ? Επειδή εδώ στην Ελλάδα μας ειναι άγνωστη δεν σημαίνει ότι δεν τι γνωρίζει κανείς. Επίσης συμφωνώ με τον 12:55 γιατί δεν είπες τίποτα για τους Koza Mostra που μας έφεραν την 6 η θέση και 3η στο κοινό. Που δεν τους ήξερε ούτε η μανα τους. Δεν χρειάζεται παντα μεγάλα ονόματα ενας τέτοιος διαγωνισμός , ακόμα και τα μεγάλα ονόματα κάπως ξεκίνησαν και η Ντουσκα με τη τόση προβολή που θα πάρει απο την Εurovision αλλά και απο την φωναρα της σε λίγους μήνες θα την γνωρίσει όλη η χώρα και οχι μόνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. UFO η περσινή νικήτρια δεν είναι καν τραγουδίστρια. Ο Πορτογάλος που κέρδισε δεν τον ήξερε κανείς στη Πορτογαλία, το μόνο που είχε καταφέρει είναι να βγει 7ο2 στο πορτογαλικό idol πριν κάποια χρόνια. Η Λένα από την Γερμανία όταν κέρδισε για τη Γερμανία ήταν άγνωστη. Τι να λέμε τώρα, τόσα ξέρει τόσα λέει ο 11 53. Και στα δικά μας, η Παπαρίζου όταν πήγε το 2001 δεν την ήξερε η μάνα της και βγήκε 3η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία να πούμε και καλή γιοροβιζιονιστικη περίοδος...ας ακούσουμε το τραγούδι πρώτα και μετά ας κάνουμε κριτική...αν και στη Γιουροβίζιον μπορεί κάποια χώρα να στέλνει ωραίο κομμάτι και να το πιστεύει και στο διαγωνισμό να μη τα πάει καλά...Ευρυδίκη comic comics νομίζω χαρακτηριστικό παράδειγμα....θετική ενέργεια και ας το διασκεδάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλλον ειστε ολοι ανιδεοι και δεν ξερετε να διαβαζετε!!!!Οι Κοζα μοστρα σαρωσαν τη σκηνη και ειχαν δυναμικη παρουσια,πραγμα που το ειδαμε στον Ελληνικο τελικο και για αυτο τους ψηφισαμε να μας εκπροσωπησουν.Η εβραια που κερδισε περυσι,ειχε βγει πρωτη στο Rising Star και καθε λαιβ εμφανιση της πριν καν βγει το τραγουδι της ειχε εκατομμυρια views.Εψαξα για αυτο την Κατερινα Ντουσκα και το μονο που βρηκα ηταν ενα αθλιο cover του Toxic που το εχει κανει και η κουτση Μαρια.Στο Youtube τα views της ειναι αθλια.Ακομα και αν το τραγουδι ειναι καλο,θα πατωσει οπως περυσι η Γιαννα,γιατι ειναι απειρη στη σκηνη.Βρειτε μου εκανε καλο της λαιβ,με προδιαγραφες Eurovision να την παραδεχτω.Μην εθελοτυφλειτε ακλαφτη θα παει.Εγω θα κανω bookmark αυτη τη σελιδα,και θα τα πουμε σε 3 μηνακια,που θα ειμαστε παλι εκτος τελικου.Η κοπελα κανει μπαμ απο μακρυα οτι δεν εχει της προδιαγραφες για Eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσο για την Λενα απο τη Γερμανια που πιασατε στο στομα σας ανιδεοι,εκπροσωπησε την Γερμανια,υστερα απο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,με 4500 χιλιαδες ατομα,δεν επιλεχθηκε τυχαια,οπως η Ντουσκα.Η δικια μας μεχρι στιγμης δεν εχει αποδειξει οτι αξιζει να εκπροσωπησει την Ελλαδα,γιατι 1)ουτε επιτυχια εχει κανει 2)ουτε επιλεχθηκε απο το κοινο,υστερα απο ψηφοφορια.Δεν τηρει καμια απολυτως προδιαγραφη ωστε να παει eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ορισμένοι εδω μεσα κανουν σαν τις κατινες της γειτονιάς, βγαλανε συμπέρασμα οτι θα πατώσουμε χωρις να εχουν ακουσει το κομματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι για μια ακόμη φορά δεν είχαμε το δικαίωμα επιλογής του τραγουδιστη και του τραγουδιού.. οπότε φανταστείτε και τα αποτελέσματα μιας και τα τελευταία χρονια οι άνθρωποι της ΕΡΤ έχουν αποδείξει την αχρηστία ή ίσως αδιαφορία τους για το διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @7:26, Και είδαμε τι επιτυχίες είχαμε με το δικαίωμα επιλογής, τις καλύτερες θέλεις τις έχουμε πάρει με αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διόρθωσις, τις καλύτερες θέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5:54 επειδή είσαι εντελώς άσχετος με το θέμα Eurovision ο εκπρόσωπος του Ισραήλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια βγαίνει από το Next Star το αντίστοιχο Rising Star ωστόσο και απευθείας ανάθεση να της έκαναν πάλι πρώτη θα έβγαινε η Νετα γιατί είχε αυτό το κάτι το ίδιο έχει και η Κατερίνα Ντουσκα όσο για την Λένα ήταν ήδη γνωστή γιατί έπαιζε σε μια τηλεοπτική σειρά οπότε από εκεί μάζεψε το fanbase και συμμετείχε στην διαδικασία επιλογής τραγουδιού το 2010 οπότε πάρε τον αρνητισμο σου και κρατά τη για τον εαυτό σου κάθε χρόνο γκρίνια σας βαρέθηκα πια χωρίς να έχετε ακούσει καν το τραγούδι γιατί είστε εμμονικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9:36 το 2007 που πήραμε την 7 θέση με τον Σαρμπέλ βγήκε από εθνικό τελικό και το 2008 2010 2011 2013 πήραμε πολύ καλές θέσεις και βγήκαν από εθνικούς τελικούς αλλά δεν παίζει ρόλο ο τρόπος ούτε αν είναι γνωστός το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή φωνή και όλα τα άλλα θα έρθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άκου ανίδεο 5:57-5:54, δεν είπα ότι δεν ήξερε την κανείς την εβραία, δεν ήταν όμως επαγγελματίας τραγουδίστρια, δεν είχε ούτε ένα cd στο ενεργητικό της, ηθοποιός ήταν. Όσο για τη Λένα ανίδεο σου αρέσει δεν σου αρέσει πριν τη Eurovision δεν την ήξερε κανείς. Την ψήφισαν λέει 4500 σε μια χώρα 80 εκατομμυρίων, τρομερό. Έλεος με τον κάθε άσχετο που έχει κι άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !