UPDATE:Τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα- To YFSF νικητής της Κυριακής! Σεισμός στον ΣΚΑΪ με τα ποσοστά του Survivor

68
Το μόνο που δεν περίμενε ο ΣΚΑΪ ήταν να γίνει αυτό που έλαβαν σήμερα το πρωί. Την απίστευτη πτώση του SURVIVOR,δηλαδή,  αλλά και τη δεύτερη θέση στην τηλεθέαση από το Your Face Sounds Familiar.

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κατάφερε όχι μόνο να κλέψει την πρωτιά αλλά να είναι πρώτο σε όλη την διάρκεια του προγράμματος, αφήνοντας πίσω το ριάλιτι που παλιά χτυπούσε 60άρια.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ποσοστά σε ΑΝΤ1-ALPHA-ΣΚΑΪ.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18/54


YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 22,9 
SURVIVOR 19.5 
BAKE OFF GREECE 12.6
NHSOS 2 13.1

* ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

Δημοσίευση σχολίου

68Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ καλά τα πήγε η Μπεκατωρου, αλλά φοβάμαι μην πάθει σαν το μη ψαρώνεις που από το 24 πήγε στο 16 και θα είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι, ρε παιδιά. Τέρμα βαρετό το survivor 3. Survivor 1 δε θα υπάρξει ξανά. Ας το πάρουν απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:08 π.μ.

    Τι λεει μωρε το ατομο. ΤΟ Μην ψαρωνεις ενα επεισοδιο επεσε. Επισης το YFSF ειναι show. Δυσκολα τα πραγματα για το Survivor ευτυχως. Ξυπνησαν επιτελους οι τηλεθεατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο μείον του yfsf ότι είναι μαγνητοσκοπημενο και μαθαίνουμε από spoiler ποιος κερδίζει. Α, και η Στικουδη χτες έμοιασε τέλεια στη μορφή και στις κινήσεις στη Γαλάνη, φωνητικά όμως δεν την πλησίασε στο ελάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα ποιο μην ψαρωνεις και ποια μπεκατωρου και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το Survivor χθες έφαγε μια τεράστια χαστουκάρα και θα περάσει και χειρότερα μέσα στην εβδομάδα. Με τις υγείες του. Σκαι μου, ότι σπέρνεις θερίζεις
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είναι βρε παιδιά αυτή η δόλια μας φοβέριζε τις προάλλες ότι έρχεται ο βασιλιάς της prime time το survivor. Τη συμπονώ πείτε της όπου την απαντήσετε. Άλλο κακό να μην την εύρει. Καλή εβδομάδα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενδεικτικο της αποστροφης του κοσμου στο SURVIVOR, ειναι οτι δεν ανεβασε στροφες, ουτε οταν τελειωσε το YFSF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και χθες στο twitter το Your face σχολίαζαν και μάλιστα το πήγαν και νούμερο ένα στις τάσεις. Δε συμπίπτουν πάντα τα trend εκεί με τα νούμερα αλλά δείχνουν τί βλέπουν οι χρήστες του. Αυτή η χρονιά πάει πολύ καλά στη Μπεκατώρου. Και το απογευματινό και το βραδινό πάνε εξαιρετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαριεμαι να ψαξω το σχολιο που ειχα κανει πριν 2 εβδομαδες οτι το Survivor Ελλαδα-Τουρκια θα παει απατο.Ο κοσμος σιχαινεται τον Εθνικισμο και τον φανατισμο και θα γυρισει τη πλατη του σε αυτες τις μπουρδες.Στην Τουρκια των 80εκ αμορφωτων,που ζουν τη δικτατορια του Ερντογαν μπορει αυτα να πουλανε,στην Ελλαδα ΟΧΙ!Χαρακτηριστικα ειναι τα 13% ενω επαιζε χωρις ανταγωνισμο.Θεωρω πως τα χειροτερα ερχονται,και ο κοσμος θα του γυρισει τελειως τη πλατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο... τυφώνας Survivor πήρε τελικά σβάρνα το ΣΚΑΙ μονο αντι για τον ανταγωνισμο!
    και οχι τιποτα αλλο, αλλαξε και ολο το προγραμμα του ο ΣΚΑΙ για να χωρεσει το survivor και θα επηρρεαστει γενικοτερα η πορεια του σταθμου απο αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χαίρομαι για τον Τανιμανιδη και την καβαλημενη συμβία του. Αντε τώρα, δείξτε μας πώς ξυνεστε επί 5 μήνες στον Αγ. Δομίνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο σου λεμε" ρε ατομο" οτι ενα επεισοδιο επεσε το μη ψαρωνεις απο το 24 πηγε στο 16 που ελεγαν οτι δεν θα πεσει.Διαβασε το σχολιο και μετα χλευασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπαιξε 3 επεισόδια κι έπεσε ένα , επίσης μιλάς δε ανάρτηση που δεν λέει για το Μην Ψαρώνεις. Μάλλον δεν θέλεις να σχολιάσεις με τίποτα την πτώση του SURVIVOR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα δυο πρωτα επεισοδια του ψη ψαρωνεις χτυπησε 20αρια γιατι δεν ειχε εξτρα ανταγωνισμο..οταν επεσε στο 16 ηταν γιατι απεναντι ειχε μαστερσεφ.....η μπεκατωρου τις κυριακες περα απ το σαρβαιβορ δεν θα χει αλλον αντιπαλο οποτε οσοι εχετε ελπιδα οτι θα πεσει λυπαμαι θα συνεχισει να κανει 20αρια καθε κυριακη...καλη πτωση ευχομαι στο σαρβαιβορ κι αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα δυο πρωτα επεισοδια του μη ψαρωνεις χτυπησαν 20αρια γιατι δεν ειχε εξτρα ανταγωνισμο..οταν επεσε στο 16 ηταν γιατι απεναντι ειχε μαστερσεφ.....η μπεκατωρου τις κυριακες περα απ το σαρβαιβορ δεν θα χει αλλον αντιπαλο οποτε οσοι εχετε ελπιδα οτι θα πεσει λυπαμαι θα συνεχισει να κανει 20αρια καθε κυριακη...καλη πτωση ευχομαι στο σαρβαιβορ κι αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εύχομαι ακόμα χαμηλότερα νούμερα για το survivor. Πέρα απ το ότι είναι βαρετό φέτος, το concept Ελλάδα Τουρκία σε τέτοιες εποχές είναι επικίνδυνο και καλλιεργεί ακόμα περισσότερη αντιπαλότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο στόχος ήταν να παρασύρει, να φανατίσει, να πωρώσει ! Είναι τόσο κούφιο όμως που δε θα θέλουν ούτε αυτοί που συμμετέχουν να το θυμούνται. Επίσης θα αφήσει τέτοια μουτζούρα πάνω στον Skai που θα περάσει καιρός να ξεθωριάσει. Η ταύτιση του Skai με προϊόντα φτήνιας όπως το power of Love και κουλής τεστοστερόνης όπως το survivor δε θα του επιτρέψει να αποκτήσει ποτέ κύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πρόγραμμα του τούρκου το σχολίασα και το σχολιασαμε εχθές αρκετά. Θέλω να σταθώ στο face . Γενικά είναι το μοναδικό αγαπημένο μου πρόγραμμα και χθες νομίζω πως το επεισόδιο ήταν μέσα στα τοπ . Φοβερές μεταμορφώσεις πολύ καλοί παίκτες και πιο δεμένη γενικά εκπομπή. Μπράβο στην παραγωγή (ελληνική το τονίζω) για αυτό που είδαμε. Μια μαρια επίσης στα καλύτερα της . Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει έτσι πάντως η χθεσινή βραδιά ήταν απόλαυση. Η Κατερίνα ήταν υπέροχη χθες το ίδιο και ο Ίαν . Μπράβο για τα νούμερα τηλεθέασης αν και πιστεύω ότι ο Τούρκος θα το ανεβάσει με φτηνό ξεκατινιασμα μην πω και ξύλο ανάμεσα στις ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά εκεί στον ΣΚΑΙ δεν υπάρχουν. Από την μία έχουν σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης κατά της συμφωνίας των Πρεσπων και από την άλλη καλλιεργούν τον ελληνοτουρκικο φανατισμό. Τι να πει κανείς ; Όσο για τα νούμερα χαίρομαι πάρα πολύ για το Μαράκι ωστόσο είναι ακόμα αρχή. Συνήθως το Survivor ανεβάζει σιγά σιγά στροφές όταν ο κόσμος γνωρίσει τους παίκτες και ταυτιστεί μαζί τους. Μακάρι βέβαια να μην συμβεί κάτι τέτοιο μήπως και γλυτώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα. Περίμενα ότι θα ναι κοντά αλλά δύσκολα να βγει πρώτο το familiar. Μόνο με μια συμμετοχή στυλ Σπυροπούλου ίσως να σώσουν κάτι αλλιώς θα είναι σαν το nomads. Πολύ θετικό πάντως. Αναμένω και σήμερα οι σειρές του άλφα και του Αντ1 να το χτυπήσουν κι άλλο. Όχι τόσο το MasterChef γιατί πλέον το θεωρώ εξίσου κακό ριάλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άσχετο...Η Στικουδη ρε παιδια νομιζω χθες βουλωσε πολλα στοματα...μπραβο της...οσο για το survivor...βαρεθηκαμε... το πρωτο το έβλεπα το δεύτερο Όχι ...το έβλεπαν φίλοι μου που δεν έβλεπαν το πρωτο τώρα το τρίτο ? ...κρίμα γιατί άλλαξαν των Παπαδόπουλος μέρα και το έβλεπα ο πατέρας μου και πολύς κόσμος το Σάββατο που καθόταν σπίτι...ευτυχώς ξύπνησε η ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. -YFSF τι υπεραπαραγωγάρα ήταν αυτή...? Τι σκηνικά ήταν αυτά? Δεν άφησαν ούτε καμία λεπτομέρεια να πέσει κάτω εκτός από καναδυο μεταμορφώσεις που κάπως ξέφυγαν.ήταν ΑΨΟΓΗ 90%
    -YFSF ήταν το καλύτερο όλων που έχουν παιχτεί όλα αυτά τα χρόνια και αξίζει πολύ μεγαλύτερα νούμερα να κάνει από όσα έκανε.
    -YFSF Η Μπεκατώρου είχε την καλύτερη εμφάνιση από τότε που ξεκίνησε το YFSF,ήταν τόσο λαμπερή και σέξυ με αυτό το φανταχτερό φόρεμα που μόνο το στέμμα της βασίλισσας έλειπε!
    -YFSF η Επιτροπή πολύ καλή αυτήν την φορά και έκαναν αρκετή πλακίτσα και ο Μαζώ Λες και ήταν ντυμένος δειγματολόγιο χρωμάτων...
    -YFSF Οι περισσότερες εμφανίσεις των παικτών ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΙΚΕΣ εκτός από δυο τρεις.
    Για μένα υπήρχε 1 12ρι(Άξια το πήρε η Κατερίνα),5 11ρια,2 10ρια,1 8ρι και 1 15ρι τίποτα άλλο στην βαθμολογία
    -YFSF Η Εύα,Η Φιλίνη,ο Τσαρούχας,ο Αγγέλου,ο Ίαν ήταν TOP!!!

    Χίλια Μπράβο στον Αντ1 ήταν το καλύτερο YFSF όλων των εποχών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 15ρι??? 5ρι έπρεπε....
    Αν δεν ήταν παίδες η Μαγνητοσκόπηση αυτά τα σκηνικά δεν θα υπήρχαν και κακώς βγάζουν σπόιλερ.
    12:14 μ.μ. είμαι χεχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιος τυφώνας Survivor είπαμε? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν κάνει τέτοια νούμερα το Survivor το άλλο το Πανόραμα τί θα κάνει; Αν δεν τραβά τον κόσμο το Survivor θα ενδιαφερθεί για ένα πρόγραμμα που μιλά για αυτό; συμφωνώ με εκείνους που λένε πως ο Τούρκος βλέποντας τα νούμερα αυτά θα το γυρίσει σε πολύ σκληρό ριάλιτι. φοβάμαι μην πιέσει την παραγωγή να δημιουργήσει σκηνικά ώστε να υπάρξει ένταση και άσχημα περιστατικά πέρα από το τυπικό ξεκατίνιασμα και τις κόντρες μεταξύ των παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο τουρκος ειναι στην εξοδο πλεον...
    απλα θα αφησει πισω του συντριμια.
    κυριως στο ΣΚΑΙ, αλλα οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επίσης ο Τούρκος λένε ότι σύντομα θα βάλει τέσσερεις διάσημους Έλληνες. Πάντως τέτοια παιχνίδια τυπου Survivor& Exatlon κάνουν επιτυχία σε πολλές χώρες τοτ εξωτερικού. Εδώ μόνο με το 1ο ασχολήθηκαν . Δυστυχώς για εσας που το κραζετε θα ανέβει η τηλεθεαση του. Ξέρει ο Τούρκος απο τηλεοραση και δεν ειναι τυχαίο που σκιζει ακόμα σε Τουρκία και Ρουμανια. Αντε νπια ήρθε ο Τούρκος και μας χαλσσε την ποιοτική Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πριν λίγο έριξα μια ματιά στο πρόγραμμα του Skai. Από τις 15:00 μέχρι 18:ΟΟ POWER OF LOVE και απο 21:00 μέχρι 23:40 survivor. όλος ο σκελετός του προγράμματος δηλαδή αποτελείται από τα δυο αυτά προγράμματα συν το Πανόραμα. Η φτήνια τρώει τον παρά κυρ Αλαφούζο μου. Θα το καταλάβεις σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και από τις 18:00-19:45 survivor πανόραμα. Μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επιτέλους ξύπνησε ο κόσμος. Γύρισε την πλάτη του στο τουρκοκάναλο και στο χαζοριάλιτι αυτό και έβαλε να δει μια πάρα πολύ αξιόλογη παραγωγή με ΕΛΛΗΝΕΣ , την καλύτερη παραγωγή που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα τουλάχιστον απο σκηνοθετική πλευρά , σκηνικά κλτ. Μπράβο στον Αντ1 που επένδυσε σωστά και δεν βολεύτηκε στο να βγάλει ένα ριάλιτι τύπου survivor ή Big brother. Οι Έλληνες το εκτίμησαν αυτό και θα φανεί και τις επόμενες εβδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο κόσμος τα βαρέθηκε αυτά τα παιχνίδια. Χαίρομαι πραγματικά. Ας πάει και πιο κάτω σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όταν ο Τούρκος δει τα νούμερα θα κάνει τα εξής:
    1) Θα σταματήσει τα στημενα, και οι περισσότερες νίκες θα πηγαίνουν στην Ελλάδα .
    2) Θα τσακωθουν αγρια Ελληνες - Τουρκοι
    3) Σε ενα μηνα θα μπουν 2 διασημοι .
    4) Ενας μεγάλος ερωτας με Ελληνα- Τουρκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είσαι τελικά UFO όνομα και πράγμα. Ακόμα κι αυτά να γίνουν, τι δεν καταλαβαίνεις; Έχουν κουράσει αυτά τα παιχνίδια. Θα αφήσω εγώ την επιστροφή και το τατουάζ για την χαζομάρα αυτή; Στο πάτο και πιο κάτω αν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο κυβος ερριφθη...
    Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!
    Το Σαββατο που ειχε πρεμιερα και με μηδεν ανταγωνισμο εκανε 28%
    Την Κυριακη όμως με φουλ ανταγωνισμο εκανε 19% και βρεθηκε δευτερο.
    Τοσο απλα...
    Τόσο όμορφα...
    Αντε να δουμε τι θα κανει τωρα τις καθημερινες που ολα τα καναλια ειναι
    φουλαρισμενα με το προγραμμα τους.
    Η αυτοκρατορια του ΣΚΑΙ πεφτει👎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδιά οκ αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Το ότι το είδανε πάνω από 1εκατομύριο άνθρωποι βάση αυτών που έχουν μηχανάκια δεν νομίζω ότι είναι πάτος...

    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επιτέλους επικράτησε η λογική και το Survivor πήρε αυτό που του άξιζε. Ο κόσμος βαριέται εύκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παιδιά έχει δίκιο το Ufo. Δεν ξέρω εάν θα πιάσουν, αλλά πιστεύω και εγώ ότι θα έχουμε έρωτες και τσακωμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι χαίρεστε, όχι επειδή ένα κακό και χιλιοφορεμενο πια προϊόν, που ποντάρει στην έξαρση ψευτοεθνικιστικων ενστικτων, φαίνεται ότι δε θα πάει καλά, αλλά επειδή συμπαθείτε ή αντιπαθειτε το ένα ή το άλλο κανάλι (για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τουλάχιστον δεν είμαι Ανώνυμος! Κανείς λάθος δεν έχουν κουρασει το κονσεπτ αλλα το ότι κάθε χρόνο πάει και χειρότερα οφείλεται στο καστ και φετος ειδικά με τις νικες της Τουρκιας, δεν θέλει και πολύ ο Έλληνας.. Αν οι παίκτες ηταν οπως του Survivor 1 τώρα θα εσκιζε άλλα δεν θα διαφωνησω στο ότι οι φετινοι παίκτες είναι εντελώς αδιάφοροι. Μετς απο αυτά τα νούμερα να είσαι σίγουρος οτι θα δούμε δραματικές αλλαγές. Επίσης συμφωνώ με τον 2:39 μ.μ αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε και μην ασχολήστε καθόλου. Κουρασε λέει ....το YFSF πέντε χρόνια δεν κουρασε. Τα ίδια χαλια εχει αυτό μόνο το 1ο ηταν επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1ον Θα γίνει αυτό που γράφει ο/η ufo. Ο Τούρκος δεν είναι βλάκας για να αφήσει το πιο ακριβό του σόου να πιάσει πάτο. Σε κάνα μήνα που δεν θα έχει ανέβει η τηλεθέαση θα ρίξει μέσα κάνα διάσημο ή και κάνα παίχτη από τα προηγούμενα 2, θα "ανεβάσει" την ελληνική ομάδα και θα κάνει κι άλλα "ωραία" κόλπα. Και αν νομίζετε ότι δεν θα ανεβάσει τα νούμερα αλλάξτε πλευρό.

    2ον Το είδα λίγο χθες, δεν μου άρεσε. Για την ακρίβεια το βρήκα το ίδιο βαρετό με το κλάσεις χειρότερο nomads. Η ελληνική ομάδα εντελώς "άμπαλοι".

    3ον Άλλο είναι το δεν μου αρέσει ένα πρόγραμμα και άλλο το ότι χαίρομαι που πάει άσχημα. Το να μην σου αρέσει μπορείς να μην το δεις, το να χαίρεσαι που δεν πάει καλά είσαι σκατόψυχος γιατί στο survivor και στο κάθε survivor δουλεύουν άνθρωποι (πίσω από τις κάμερες) και το να χαίρεσαι που δεν πάει καλά είναι σαν να χαίρεσαι που μπορεί να κοπεί (οκ το survivor δεν κόβεται αλλά άλλα προγράμματα κόβονται) και θα χάσουν την δουλειά τους οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες.

    Και 4ον βλέπω σας άρεσε η Στικούδη εμφανισιακά χθες (φωνητικά και κίνηση ήταν όντως πολύ καλή). Μάλλον δεν έχετε ιδέα πως είναι η Δήμητρα Γαλάνη. Στην φάτσα δεν έμοιαζε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτός που έγραψε το σχόλιο:

    <>

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!Ώρα να πάει σπίτι ο τούρκος και τα στημένα σκουπίδια που μεταδίδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "UFO είπε...

    Τουλάχιστον δεν είμαι Ανώνυμος! "
    χαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχα
    Respect. Φανερώσου κι άλλο.
    Είσαι θεός !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγώ κάνω πλάκα,εσύ αντίθετος είσαι τόσο αντιπαθεστατος! Τι ασχολούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Sorry που γέλασα και ενοχλήθηκες gUFO.
    Ήταν τόσο αστείο όμως...
    Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν κάνεις πλάκα.
    Και φαίνεται αυτό.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και εσύ που το ξέρεις οτι δεν έκανα πλάκα? Στο μυαλό μου είσαι ? Γενικά πριν κρίνεις οτιδήποτε σκέψου πρώτα.
    Καλή συνέχεια και εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 3:18
    Πλάκα κάνει χαλάρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κι εγώ μια σκατοψυχια και μια χαιρεκακια βλέπω στα σχόλια. Σε κάθε πρόγραμμα κάθε καναλιού δουλεύουν άνθρωποι. Αν δε μας αρέσει κάτι, δεν το βλέπουμε. Τα '' πάτος ο σκαι, ξεφτίλα ο αντ1, θεά το Μαράκι μας κλπ'', δε χρειάζονται παραπάνω σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επίσης, τον/την ufo μόνο συμπαθή καταφέρατε να τον/την κάνετε με τα χαζά σχόλιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βρε αγάπη, σοβαρά τώρα θα μας κάνεις και παρουσίαση τι θα κάνει ο Τούρκος; Και σιγά δηλαδή,ένας που έφερε κάποια κονσεπτ που τα περισσότερα ήταν αποτυχημένα. Όλα αυτά τα προγράμματα κούρασαν. Η ελληνική μυθοπλασία φέτος είναι πολύ καλή και τι μόνο σίγουρο είναι πως ο τηλεθεατής δεν θα αφήσεις σειρές για να δεις τους Τούρκους και τα ντουκια της Ελλάδας να το παίζουν και να χάνουν τελικά. Θα παρακαλούσα τον βλάκα που είπε ότι πήγε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, τουρκαλακια σε διάλεξαν ποιός σου είπε ότι εκπροσωπείς μια χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλά να πάθει ο ΣΚΑΪ, το χάρηκα. Έλα και πιο κάτω σήμερα. Το STAR θα το ισοπεδώσει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ναι ρε παιδιά ήταν καλή η Στικούδη. Δεν είναι το the voice ένα σόου μίμησης είναι . Ούτε καρμπον θα ήταν ούτε ίδια. Για αυτό λέγεται και φαμίλιαρ και όχι the same. Αυτό που έκανε θύμιζε και ήταν αρκετά συναισθηματική. Άρα γιατί όχι ? Δεδομένου ότι την κράζουν όλοι. Σχολιάστηκε νομίζω γιατί δεν περίμενε κανείς ότι θα σκίσει έτσι το σόου. Αν και αν το έβλεπες εχθές άξιζε φουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμε 4:00 μ.μ. και 4:02 μ.μ. ποιο το αντίκρυσμα του να κάνουμε ή να θεωρούμε κάποιον συμπαθή μέσα σ όλη αυτή την ψυχρή ανωνυμία; Ότι τι; Θα εξαργυρώσει κάπου τη συμπάθεια που του δείχνεις εσύ; Είναι τόσο προφανής ο λόγος για τον οποίο σχολιάζουμε όλοι εδώ. Για να υποστηρίξει ο καθένας αυτό που πιστεύει. Και για να διαφωνήσει ή να κοντράρει. Και τέλος. Ο καθένας στη ζωή του μετά. Ο UFO οκ έχει μια... ευγένεια. Αλλά δεν είναι και ξουράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @4.16 είσαι εσύ ξουράφι. Μην κουράζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @Steve13 σου άρεσε αυτό που άκουγες από τη Στικούδη; Για γέλια ήταν. Σου άρεσε το προγούλι της; Μην τρελαθούμε με τον ψευτοενθουσιασμό των κριτών. Όλα τέλεια και φοβερά τα βρίσκουν και όλο δεν το πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @4.11 η χαιρεκακια που λεγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ανώνυμος @4.16 πιστεύει ότι λέει και εξυπνάδες. Προφανώς, λέει, μπαίνει εδώ και συμφωνεί, διαφωνεί ή κοντράρει τους άλλους, όταν όμως κοντράρουν αυτόν, λέγοντάς του ότι έκανε συμπαθή τον ufo, πετάει χαρταετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 4 και 24 ναι και αν δεις και τα σχόλια σε πολλούς άρεσε. Δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού. Είναι προσπαθεια μίμησης. Και όταν έχεις να μιμηθεις τέτοια μεγάλη καλλιτέχνιδα ε ναι προφανώς και ήταν καλή. Και δεν.της το είχαμε. Δεν περίμενα να ναι ίδια αλλά ήταν καλή. Ε ναι η Γαλάνη είχε προγουλι στο βίντεο τώρα αν βγήκε υπερβολικο δεν ξέρω μπορεί. Όσον αφορά την επιτροπή εχθές ειδικά είπε καλά λόγια γιατί ήταν όλοι καλοι εκτός από τη Χρύσπα και τον Αργύρη και τους το είπανε. Δε νομίζω ότι χρειάζεται αυστηρότητα ούτε ίντριγκες ένα φιλανθρωπικό σόου είναι για να περάσουμε ωραία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το κλάμα αφήστε το στο ΣΚΑΪ. Εμείς απλά σνομπ στην τούρκικη προπαγάνδα. Επιτέλους ξύπνησε ο Έλληνας τηλεθεατής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @Steve 13 η Κρυσταλλία όταν είχε "μιμηθεί" την Γαλάνη στο 1ο (αν θυμάμαι καλά) yfsf και εμφανισιακά και φωνητικά ήταν αρκετά κοντά. Η Στικούδη εμφανισιακά ήταν "μακριά", φωνητικά εντάξει δεν ήταν κακή αλλά δεν ήταν και τόσο καλή για να γίνεται όλος αυτός ο χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Υ.Γ. (γενικό) Οι σειρές του ΑΝΤ1 είναι πολύ μέτριες (η Φριτέζα παλεύεται λίγο). Πριν κάνα 2 χρόνια (ή και παλιότερα) ούτε 15% δεν θα έκαναν, τώρα απλά έχουν πέσει πάνω στο κουραστικό πλέον Τατουάζ, στα σκουριασμένα πλέον ριάλιτι του Τούρκου, στο ψιλο-ανύπαρκτο στην prime time όπεν και στο κλειστό μέγκα για αυτό και κάνουν από 18% και πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η κρυσταλια ήταν υπέροχη αλλά έκανε άλλο τραγούδι και δε θυμάμαι το βιντεοκλίπ. Θυμάμαι όμως ότι δεν της είχαν προσθέσει κάτι στην εικόνα και ήταν αδύνατη όπως είναι. Στο βιντεοκλίπ της Κατερίνας ήταν πιο παχουλή η Γαλάνη και είχε προγουλι . Άρα λογικό να την κάνανε. Η εμφάνιση έμοιαζε πάρα πολύ. Η φωνή εμένα μαρεσει και προσπάθησε να τη φέρει και ήταν ικανοποιητική δεν καταλαβαίνω γιατί να είμαστε αυστηροί. Η Κατερίνα προσπαθησε και σε σχεση με αυτό που είχαμε σαν εικόνα ήταν ωραια. εδώ είπαν καλά λόγια για την τσαχρα που δύο live δεν αλλάζει τη φωνή της. Ας συμφωνήσουμε ότι έχουμε άλλη οπτική ΧΑ ΧΑ . Για τις σειρές έχεις δίκιο αλλά η φριτεζα είναι τέλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ολοι λιγο πολυ απο οτι βλεπω στα σχολια εχουμε γινει ειδικοι σχολιαστες για την τηλεοραση.
    Οτι και να γραψουμε εμεις και δικαιωμα του καθενος μας ειναι,την τελικη αποφαση για ολα ειναι τα νουμερα που παιρνει το καθε προγραμμα και φυσικα τα εσοδα που φαιρνει ειτε σε γενικο συνολο,ειτε σε εμπορικο.
    Μη ξεχναμε οτι και τα καναλια επιχειρησεις ειναι...υπαρχει κοσμος που δουλευει και φυσικα ζουν απο αυτα.
    Οποτε μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδια...οι φανατισμοι δεν ταιριαζουν και εδω.Εχουμε την δυναμη στο χερι μας να επιλεξουμε να δουμε οτι θελει ο καθενας και οτι τον εκφραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πωπω ρε παιδιά πήξαμε στη γνώμη. Απ όλο το κατεβατό κρατάω αυτά που είπε ο Γιώργος. Όχι επειδή συμφωνώ. Το ύφος μ' αρέσει. Πολλά καντάρια γνώμης. Αντρικά πράματα. Σεβαζμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλά μην φοβάστε μικρά μου. Ο Πανίκος κακός σύμβουλος. Σόρρυ αλλά φέτος είναι η χρονιά άλλων καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Όλα αυτά που τα έχουν φέρει στην χώρα μας τα λεγόμενα "Σκουπίδια" για ένα χρόνο σπάζουν τα κοντέρ ενώ στο Εξωτερικό σκίζουν στην κυριολεξία όσα χρόνια και να περάσουν.
    Κάτι φταίει μάλλον και δεν τα δίνουμε τόσο σημασία.
    Η Ελλάδα είναι μόνο για φιλανθρωπικά σόου,για μόδες και για μουσική όσα χρόνια και να περάσουν ενώ όλα τα υπόλοιπα για ένα χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σοβαρά τώρα; Από τα 60νταρια στα 19αρια το λές Βατερλώ κανονικό. Ανταγωνίζεται επάξια τα νούμερα του Nomads.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !