Χόμπιτ: To ΟPEN φέρνει στις οθόνες μας τη βραβευμένη τριλογία...

2

πότε ξεκινά;


Η συναρπαστική επική τριλογία του Χόμπιτ έρχεται στο OPEN από αυτή την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου  

Χόμπιτ: ένα αναπάντεχο ταξίδι  
Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN Σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Έλαβε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς. Το «Χόμπιτ: ένα αναπάντεχο ταξίδι», πρώτο μέρος της αξεπέραστης τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόλκιν, με ένα all star cast (Μάρτιν Φρίμαν, Ιαν Μακ Κέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ελάιτζα Γουντ, Αντι Σέρκις, Ορλάντο Μπλουμ) έρχεται στο OPEN την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. 

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) ζει μια ήσυχη ζωή με τα άλλα χόμπιτ μέχρι που ο μάγος Γκάνταλφ (Ίαν Μακ Κέλεν) τον πείθει να μπει σε περιπέτειες και να αποφασίσει να σώσει το βασίλειο των νάνων του Έρεμπορ, από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή. Με την απρόσμενη βοήθεια του Γκάνταλφ του Γκρίζου, ο Μπίλμπο ακολουθεί μια ομάδα δεκατριών νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή, Θόριν Δρύασπη.

Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην Ερημιά, σε επικίνδυνους τόπους γεμάτους τελώνια, ορκ, φονικούς λύκους, γιγάντιες αράχνες και μάγους. Για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, στο Βουνό της Μοναξιάς, πρέπει πρώτα να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από τις σήραγγες των τελωνίων. Εκεί ο Μπίλμπο θα συναντήσει το πλάσμα, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα, το Γκόλουμ.

Στις όχθες μιας υπόγειας λίμνης, ο Μπίλμπο Μπάγκινς θα ανακαλύψει ότι διαθέτει επινοητικότητα και θάρρος που ξεπερνά τη φαντασία του, καθώς θα καταφέρει να αποκτήσει το «πολύτιμο» δαχτυλίδι του Γκόλουμ, το οποίο διαθέτει απρόσμενες και πολύτιμες ιδιότητες. Είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι δεμένο άρρηκτα με τη μοίρα της Μέσης Γης, με τρόπους που ο Μπίλμπο δεν μπορεί καν να διανοηθεί! 

Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή  
Tην Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο OPEN

Μετά το πρώτο μέρος του περιπετειώδους ταξιδιού τους, ο Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) παρέα με τον Γκάνταλφ (Ίαν Μακ Κέλεν) και τους δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπη (Ρίτσαρντ Αρμοτάζ), συνεχίζουν το ταξίδι τους ανατολικά, αντιμετωπίζοντας νέους κινδύνους. Αυτή τη φορά καλούνται να διεκδικήσουν το Βουνό της Μοναξιάς από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή.   

Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών 
Tην Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο OPEN .

Tο φινάλε της επικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, βασισμένης στο παγκοσμίου φήμης αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, καθηλώνει. Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης, ενώ ο Θόριν Δρύασπης, κυριευμένος από το πάθος του να πλουτίσει, βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.  Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο μάγος Γκάνταλφ.

Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Όρκ για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν: θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ή κινδυνεύουν να καταστραφούν ολοσχερώς. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει όχι μόνο για τη ζωή του, αλλά και για να υπερασπίσει τη ζωή των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.   

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !