Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor, μετά από ψηφοφορία, είναι γεγονός, καθώς έχει προηγηθεί η αναγκαστική αποχώρηση του Δημήτρη Μαργαρίτη, λόγω τραυματισμού. Η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο Σπύρος Γουρδούπης και η Ντέμνη Τσαγανού ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία των παικτών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, στο σημερινό συμβούλιο ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από την ελληνική ομάδα, μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών, είναι η Ντέμη Τσαγανού.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω», είπε η Ντέμη Τσαγανού.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τραβαει...Δεν τραβάει,λεμε...καλα να παθουν εκεί στον ΣΚΑΙ ομως που το είχαν σιγουρακι..Κούρασε....

loading...