Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Διπλή ήττα για την ελληνική ομάδα στην πρεμιέρα!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Με δύο ήττες για την ελληνική ομάδα έκανε πρεμιέρα το Survivor Ελλάδα – Τουρκία, το βράδυ του
Σαββάτου. Οι Έλληνες παίκτες, αν και έπαιξαν με δυναμισμό, δεν κατάφεραν να νικήσουν του πολύ δυνατούς και καλοκουρδισμένους Τούρκους, ούτε στον αγώνα επάθλου, ούτε και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Με δύο ήττες για την ελληνική ομάδα έκανε πρεμιέρα το Survivor Ελλάδα – Τουρκία, το βράδυ του Σαββάτου. Οι Έλληνες παίκτες, αν και έπαιξαν με δυναμισμό, δεν κατάφεραν να νικήσουν του πολύ δυνατούς και καλοκουρδισμένους Τούρκους, ούτε στον αγώνα επάθλου, ούτε και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Η ελληνική ομάδα θα κοιμηθεί τις πρώτες μέρες στην άμμο, καθώς έχασε την καλύβα. Όσο για την ασυλία, η αγωνία για μας μεγαλώνει, καθώς αφού χάσαμε στον πρώτο αγώνα, πλέον, για να περάσει στα χέρια μας θα πρέπει να κερδίσουμε στους δύο επόμενους. Η απογοήτευση στα πρόσωπα των Ελλήνων παικτών ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη…

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αληθεύουν αυτά που διάβασα αλλού ότι οι τούρκοι έλεγαν πετάξτε τους έλληνες στη θάλασσα και το έκοψαν στην ελληνική βερσιόν; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ολέθριο λάθος αυτό το έλληνες- τουρκοι. άντε στο 1 το είδαμε για 2-3 επεισόδια και δεν ξύνησε. Τώρα προβλέπω σταδιακά να έχει τεράστια επίπτωση στη τηλεθέαση του. Ειδικά τώρα που οι σχέσεις μας είναι σε πολύ άσχημο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !