SURVIVOR Ελλάδας-Τουρκίας: Το απόλυτο βατερλώ στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά στο 18/54.

21
Κι όμως η τηλεόραση είναι απρόβλεπτη, κι αυτοί που δεν βλέπουν τα σημάδια την πατάνε και μάλιστα πολύ άσχημα. Έτσι ,μετά το βατερλώ του ΑΝΤ1 με το NOMADS, ένα ακόμη μεγαλύτερο βατερλώ ήρθε με το SURVIVOR.  Το άλλοτε σαρωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ  κατάφερε να τερματίσει...τελευταίο στα νούμερα τηλεθέασης κάνοντας τόσο τον ALPHA και τον ΑΝΤ1 να ανακουφιστούν. Μεγάλος ,όμως, κερδισμένος είναι το STAR αφού σχεδόν αθόρυβα πήρε την πρωτιά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ποσοστά σε μια κάρτα που φτιάξαμε και αφορά την PRIME TIME.
Για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις το Ράδιο Αρβύλα θα μπει σε ξεχωριστή ανάρτηση.

ΩΡΑ  18/54 (15')   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  18/54 (συνολικό ποσοστό)


*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και ακόμα δεν πόνεσαν πολύ εκεί στον ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι το χάρηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουρκικες σειρήνες ακούγονται προς λιμανι μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτι μου λέει πως θα τον διώξουν τον Τούρκο του χρόνου... Το μόνο πρόγραμμα που πήγε σχετικά καλά φέτος ήταν το voice, όλα τα υπόλοιπα σε σχέση με τα περσινά νούμερα τηλεθέασης πήγαν άπατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι παταγώδης αποτυχία. Άραγε πως νιώθουν που έκοψαν και μετακίνησαν εκπομπές για ένα πρόγραμμα που κάνει 15%?

    Υ.Γ το ποσό χαίρομαι που η προσπάθεια να κάνουν ριαλιτι την αντιπαλότητα 2 χωρών πατώνει, δεν λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια δεν φταει το Ελλαδας- Τουρκιας μόνο. Κούρασε αυτό το πρόγραμμα. Προτεινων στον Τούρκο να βάλει πρόσωπα απο το NOMADS ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκτός όλων των άλλων που έχουμε πει, το φετινο survivor έχει ένα κακό: δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις αν δεν κοιτάς την τηλεοραση. τοσο περυσι όσο παι προπερσι, μπορουσες να κανεις κι αλλες δουλειες ταυτοχρονα και να ακους την τηλεοραση, ενώ τώρα τα τουρκικα δεν τα καταλαβαινεις και πρεπει να κοιτας την οθονη.
    προσωπικά, στην προσπάθεια να το δω προχτες από περιέργεια, αυτο με κουρασε πολυ! κι αν προσθέσουμε και όλους τους υπόλοιπους παράγοντες, το φετινο survivor σιγουρα δεν θα παει καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως παιδιά πρέπει να είμαστε και δίκαιοι. Και το μάστερ σεφ ένα κακό ριάλιτι έχει καταντήσει. Οπότε απλά μην λέμε ότι το survivor είναι το απόλυτο τρας (που είναι) ενώ το μάστερ σεφ ποιοτική τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @10.53 πόσο συμφωνώ με το υστερόγραφο... Όλη η ουσία εκεί βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα τί τους έκανε να σκεφτούν ότι αυτό που δεν πήγε καλά στο Mega θα πήγαινε τώρα στο Skai;; Θα βάλουν ελληνοτουρκικό έρωτα κι αν δεν πετύχει αυτό θα πέσει κανονικό ξύλο. Συμφωνώ πάντως με το ότι το Master Chef έχει μετατραπεί σε κανονικότατο ριάλιτι. Το τελευταίο που τους νοιάζει είναι η μαγειρική. Το νόημα όμως του παιχνιδιού δεν είναι αυτό. Μόνο για τις σειρές χαίρομαι προσωπικά. Ο ANT1 θα πληρώσει τα κενά στο πρόγραμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανεις λαθος το στο mega το Ελλάδα Τουρκία τα ειχε παει εξαιρετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η τροχοπεδη του survivor φετος ηταν η κοινη παραγωγη για τις 2 χωρες.
    ο τουρκος για ποια μεταδοση θα ενδιαφερθει περισσοτερο?
    για την τουρκικη των 80 εκατομμυριων ή την ελληνικη των κατω απο 5 εκατ. ανοικτων δεκτων?
    για το καναλι του ή για τον ΣΚΑΙ?

    ανεβασε τον ΣΚΑΙ στα ψηλα και θα τον αφησει λαβωμενο στη θεση ουσιαστικα που τον παρελαβε αλλα με διαστρεβλωμενη εικονα και ταυτοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πήγε καλά και στο MEGA . Το φετινό είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άγιο είχε το σταρ που δεν είχε πάρει άδεια και χάλασε ο γάμος με το τούρκο...μέσα θα το είχε βάλει...κάθε εμπόδιο για καλό τελικά...μπράβο που βγαίνει πρώτο αθόρυβα γι αυτό το πάω σα καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει κλαίω με άλλο site που δεν λέει κακή κουβέντα για ΣΚΑΙ χαχαχα. Μα είναι δυνατόν να υπάρχει ένα τέτοιο γεγονός με το SURVIVOR και αν το περνάνε στα ψηλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @11:35

    έχεις δικιο στο οτι το προβλημα εστιαζεται στην κοινη παραγωγη. ο ΣΚΑΙ δεν μπορει να κανει αλλαγες για να βελτιώσει το προγραμμα. δεν μπορεί ούτε καν να αλλάξει μέρες προβολής για να τα πάει καλύτερα. δεν ξέρω πως θα αντεξει το προγραμμα για 5 μηνες στον σκαι με αυτα τα ποσοστα.

    επίσης να υπενθυμίσω οτι το ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ δεν ειχε παει καλα στο μεγκα! ηταν το σαρβαιβορ με τη χαμηλοτερη απηχηση απο οσα ειχαν γινει στο μεγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταποντίστηκε το survivor.... Εντάξει, είναι απόλυτα λογικό. Ο λόγος που το βλέπαμε ήταν οι ίντριγκες και οι κόντρες ανάμεσα στις δυο ομάδες. Φέτος βλέπουμε μόνο μια ομάδα να χάνει συνεχώς, να μην γίνεται τίποτα άλλο ενδιαφέρον και να μην έχουν καμία επαφή (κόντρα) με τους τούρκους (πράγμα που πιστεύω θα αλλάξει μετά τα σημερινά νούμερα). Χθες είδαμε ότι φτιάξανε ένα αγώνισμα χωρίς στόχους απλά και μόνο για να κερδίσουμε και να μην κράζει ο σκαι τον Ατζουν ότι πέφτουν τα νούμερα επειδή χάνουμε... Μακάρι να είναι η τελευταία του χρονιά γιατί ΚΟΥΡΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @10.53

    Το αστείο είναι ότι θα καταστρέψουν και τις εκπομπές που μετακίνησαν λόγω survivor... Π.χ. το γκαλα του pol που πήγε αναγκαστικά Κυριακή μεσημέρι πάτωσε... Κι ο Παπαδόπουλος αποκλείεται να κάνει Παρασκευή τα νούμερα του Σαββάτου που έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό... Πολλά λάθη φέτος ο σκαι... Το να έκανε καλύτερα νούμερα το pol στη βραδινή ζώνη από το survivor που τους κοστίζει κάτι εκατομμύρια είναι τεράστια αποτυχία. Βέβαια υπάρχει και η άποψη ότι τα χρήματα τα βγάζουν από τους χορηγούς. Εκτός αν κι αυτοί έχουν βάλει ρήτρες τηλεθέασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σίγουρα θα τραβάνε τα μαλλιά τους στον ΣΚΑΙ αλλά οπως έχω ξαναπει ο Τούρκος ξέρει πολύ καλά απο τηλεόραση και αν το Survivor πέσει και άλλο ( ποσο ακομα) θα βρεί τρόπο να ανεβάσει τα νούμερα. Το Master Chef ομως το βλέπουμε εε?? Που μόλις μουν στο σπιτι θα αρχίσουν τους τσακωμους και τους κακούς χαρακτηρισμούς. Αυτό το ριαλιτι δεν μας ενοχλει! OK! Επίσης αν ο Τούρκος καναλαρχης φύγει απο τον Σκαι να είστε σίγουροι πως απο την ελληνική τηλεόραση δεν πρόκειται να εξαφανιστεί. Να δω τι θα λέτε οταν θσ πάει στον ΑΝΤ1 η στο OPEN .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ufo, στο οπεν αποκλείεται. Ο Σαββίδης αποκλείεται να τον πάρει. Του χρόνου θα έχει και εκκλησιαστικές εκπομπές, έχει κάνει συμφωνία με την Εκκλησία της Ελλάδος και θα βγάλει σειρά (που οικονομικά θα τον βάλει μέσα αλλά δεν τον νοιάζει) για τη γενοκτονία των Ποντίων από τους τούρκους. Ο τούρκος δεν κολλάει σε αυτό το περιβάλλον. Στον αντ1 ή στο κανάλι του Μαρινάκη ίσως πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και γιατί είσαι σίγουρος ότι ο Τούρκος θα ανεβάσει το ριάλιτι ακόμα και με άλλους τρόπους. Το να μην το βλέπει ο τηλεθεατής γιατί βαρέθηκε αυτά τα παιχνίδια δεν σου περνάει από το νου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3:56 ελα ρε συ πιστεύεις ότι θα κατσει με σταυρωμενα τα χέρια? Δεν θα δημιουργήσει κλικες, δεν θα φέρει κανένα διάσημο? Είναι αρχή ακόμα και μέχρι τον Ιούνιο - Ιουλιο που τελειώνει έχουμε πολλά να δούμε ακόμα. Πέρσι μόνο και μόνο που πήραν την Ντινα ανέβηκε η τηλεθεαση. Ο άνθρωπος ξέρει απο τηλεόραση και οταν εχεις μάθει να τα περνεις χοντρα δεν το αφήνεις στην τύχη του. Αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !