Απόψε η πρεμιέρα του SURVIVOR!

4

Η μεγάλη πρεμιέρα του «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία» έρχεται γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές
απόψε, Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ,στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Οι πρώτες μέρες είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους αλλά σύντομα προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα. Οι 24 παίκτες προσγειώθηκαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ,ένας: η νίκη.

Όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τις αναμετρήσεις και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί. Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά απόψε στις 9 το βράδυ. Ο

Ο παρουσιαστής του «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία», Σάκης Τανιμανίδης ,παίρνει τη θέση του.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μετα την ελευση του survivor θα δυσκολεψουν τα πραγματα για τα αλλα καναλια (ειδικα για τον αντ1).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί ο ανώνυμος 1:00 να μας πει γιατί ειδικά το πρόβλημα θα το έχει ο ΑΝΤ1 με την έλευση του SURVIVOR ; ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ τόση αντιπάθεια....και γιατί να μας πει ο ανώνυμος από που το συμπεραίνει αυτό...όλα αυτά κούρασαν πια πάνε οι καλές εποχές του παιχνιδιού. Φέτος μάλιστα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για το παιχνίδι, γιατί δεν μπορεί να επιβάλλει να βλέπει ο κόσμος Τούρκους να αγωνιά και να επευφημεί γεμίζοντας τις τσέπες του Τούρκου παραγωγού. όποιοι πάλι το βλέπουν , αφού μέχρι τώρα κατηγορούσαν το NOMADS είναι άξιοι της μοίρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 1:00 αν το survivor σαρώσει όπως το πρώτο η ακόμα και στο τριάντα τα εκατό το πρόβλημα δε θα το έχει ο Αντ1 μόνο αλλά όλοι . Δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο ενδιαφέρον για τον αντ1 ? Τόσο πολύ αγωνιάς? Και το μάστερ σεφ είναι ανταγωνιστικό και είναι και ριάλιτι. Πιο δίκαιη σύγκριση αφού δεν είναι όμοιο ένα σίριαλ με ένα ριάλιτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φετος τα πραγματα θα ειναι μοιρασμένα, τα 4 απο τα 5 καναλια θα εχουν πολυ μικρές διαφορες. Αντίπαλος του Survivor είναι το Master Chef, ο Αντ1 εδωσε ωραία προϊόντα στη μυθοπλασία κ δεν θα εχει την περσινή πτώση, ενω ο Alpha δειχνει σταθερότητα χωρις σημαντικα σκαμπανεβάσματα. Το Open τωρα με τα χαρακτηριστικα Ραν Ταν Πλαν που ειχε φετος, μαλλον πρεπει ηδη να σχεδιάζει την επόμενη σεζον, γιατι η φετινή χαθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !