Survivor 3: Τεράστιο πρόβλημα και με τους χορηγούς-Όλο το ρεπορτάζ...

4

Το “Survivor Eλλάδα – Τουρκία” δεν αποδεικνύεται τελικά και τόσο άσος στο μανίκι των υπευθύνων
του ΣΚΑΪ. Τελικά ,εκ του αποτελέσματος, είχαν δίκιο όσοι επέμεναν και εισηγούνταν προς τα άνω διαμερίσματα να μην γίνει ο τρίτος κύκλος ανάμεσα στην Ελλάδα – Τουρκία γιατί θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Και όντως δημιούργησε και δεν είναι μόνο τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που πονάνε τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tinasmess.gr, υπάρχει μεγάλο θέμα – και ίσως είναι και το σημαντικότερο για το κανάλι – και με τις διαφημίσεις και την εμπορική απήχηση που γνωρίζει το παιχνίδι στο εσωτερικό της Ελλάδας. Πολλές μάλιστα επιχειρήσεις αρνήθηκαν να μπουν χορηγοί σε μια τέτοια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δυο χώρες που δεν βιώνουν και την καλύτερη περίοδο στις διπλωματικές τους σχέσεις παρά τα ρόδα που κάποιοι θέλησαν να απλώσουν στον δρόμο του Αλέξη Τσίπρα προς την Άγκυρα στο πρόσφατο ταξίδι του στη γειτονική χώρα. Και στον όλο αυτό προβληματισμό που δεν εισακούστηκε από κάποιους ήρθαν τώρα να προστεθούν και οι πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις που μάλιστα είναι πτωτικές.

Ήδη στην παραγωγή σκέφτονται διάφορους τρόπους για να καταφέρουν να τονώσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αρχικά θα προσπαθήσουν να κάνουν γερές ενέσεις ίντριγκας και ριάλιτι στο παιχνίδι – με τον τρόπο που πολύ καλά ξέρουν. Παράλληλα, περνάνε και στο plan B με τους celebrity παίκτες, που αν και αρχικά είχαν δει και επιλέξει αποφάσισαν να αφήσουν στα μετόπισθεν. Αλλά όχι για πολύ. Ήδη ο παίκτης που θα μπει μέσα στο Σαββατοκύριακο αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Μαργαρίτη δεν θα είναι και τόσο άσημος. Σίγουρα κάπου τον έχουμε ξαναδεί. Πρόκειται για τον Βασίλη Σίμο που έχουμε δει σε EPSILΟN και OPEN από τη συμμετοχή σου σε διάφορες εκπομπές, και φυσικά έπεται και συνέχεια οσονούπω καθώς η λίστα που είχαν καταχωνιάσει στα συρτάρι βγήκε πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμεναν.

Πάντως, η κατάρα του πρώτου Ελλάδα – Τουρκία στέκεται σαν εφιάλτης πάνω από το Φάληρο! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πατώνει και το αδελφάκι “Πανόραμα” με τη Μπάγια Αντωνοπούλου, που όσο και να ξεαχγωθεί η κοπέλα έχει να πολεμήσει και έναν άλλον αστάθμητο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τα απογοητευτικά ποσοστά του ριάλιτι περιπέτειας.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από ότι ξέρω,έχει ήδη μπει ο Βασίλης Σίμος στο παιχνίδι και έχει ήδη γραφτεί στο site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι αλλαγές να κάνουν και ότι άλλο σκαρφιστούν να κάνουν είναι κουραστικό και βαρετό το καθημερινό.
    Αν δεν το κατάλαβαν ας το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφει η "έγκριτη" στο site της στις 7/2, ότι νέος παίκτης θα μπει το ΣΚ και θα αντικαταστησει τον παίκτη που τραυματιστηκε και θα είναι ο Β.Σίμος.
    Εν τω μεταξύ την προηγούμενη 6/2 στο επεισόδιο που προβλήθηκε είχε ήδη μπει ο παίκτης Σίμος μαζί με έναν εχτρα Τούρκο παίκτη και επιπλέον αναμένεται να μπει ελληνας παίκτης για αντικατασταση.
    Πόσο δύσκολο της είναι να κάνει ρεπορτάζ και να μην γράφει ότι της κατέβει, αφού ήδη οι υπόλοιποι συντάκτες γνωρίζουν ποιος μπαίνει ως αντικατασταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ η έγκριτη έγραψε ότι η Μαραγκουδάκη είναι δυσαρεστημένη με το open, θέλει να φύγει και για αυτό δεν πήγε στη κοπή της πίτας του καναλιού. Η κοπή της πίτας δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Back to the future καταστάσεις. Μιλάμε για παραμύθια κανακονικότατα. Απορώ πως γίνονται αναπαραγωγή από πολλά σαιτ τα παραμύθια της. Χτυπάει τα κανάλια με τα οποία δεν έχει κάποια εργασιακή σχέση ant1, open, skai και γλύφει το κανάλι που δουλεύει τον alpha και το ιδιοκτησιακό αδερφάκι του το star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !