UPDATE(καθαρά ποσοστά) - Τα νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

30
%252C.%252C.%252C.%252C.%252Ctile3-3-682x384

Ενδιαφέρουσα η χθεσινή αναμέτρηση στο Prime time.  Απο τη μία το συγκλονιστικό πραγματικά επεισόδιο τις Επιστροφή στον ΑΝΤ1, στη μέση το σαρωτικό Master Chef και από την άλλη το SURVIVOR που έμεινε πάλι με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης παρά την προσθήκη...

Αναλυτικά για χθες 25/2/2019:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 22,7
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 18,1
MASTER CHEF 28,8
SURVIVOR 13,4

ΠEΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ  20,8
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 19,5

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 23,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 15,6
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 10,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 4,8

CRIMINAL MINDS 5,7
CRIMINAL MINDS 8,1

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

30Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φοβερή τονωτική ένεση η Δαλακα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20 άρια η prime time του ΑΝΤ1 εκτός από την ταινία, η οποία όμως κρατήθηκε πολύ καλά. Το Master chef ανίκητο. Το Survivor δεν νομίζω ότι σώζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιστροφή ήταν πρώτη στην ώρα μετάδοσης. Ανυπομονώ για τη συνέχεια σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ανανεώσει το προγραμμα του ο Alpha θα θυμίζει mega στα τελευταία του που έπαιζε επαναλήψεις. Γιατί ακόμα και τα καινούργια επεισοδια σε ΣΟΙ και ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ σαν επαναλήψεις μοιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πατρώνης πήρε το Σόι από τον Αγγελόπουλο με 30άρια και το έφτασε στο 18. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν τα βλέπουν στον Alpha αυτά; Θα τους κάψει την σειρά η τρελή που έβαλαν για σκηνοθέτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμπαθές το σχόλιο για τον αντικαταστάτη του Αγγελόπουλου στο ΣΟΙ. Η σειρά έχει τελειώσει. Τα θέματα των επεισοδίων είναι αδιάφορα. Μην ξεχνάμε ότι τα νούμερα αυτά τα 25ρια και τα 30ρια τα έκανε το ΣΟΙ προτού βρεθεί απέναντι σε σοβαρό ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η επιστροφη ηταν πρωτη στην ωρα της απο ολα τα καναλια και απο σταρ και απο αλφα....η φριτεζα περασε κατα πολυ το τατουαζ στην κοινη ωρα μεταδοση τους..ολοι ξερουμε οτι το τατουαζ ανεβαινει 11 με 12 .....εγω νικητη θεωρω τον αντ1 με τις απλες αλλα επιτυχημενες οπως φαινεται σειρες τους και οχι το χαμηλου επιπεδου ριαλιτι μαστερ σεφ που εχουμε ξεχασει οτι προκειται για μαγειρικη και οχι για κοντρες και βρισιδια μεταξυ παικτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταθερά πράγματα νομίζω. Το survivor έχει σταθεροποιηθεί στο 12 με 13 τις καθημερινές και 16 με 18 τα σουκου . Κρίμα για το εξαψηφιο πόσο που δώσανε θα της δώσουν και τον τελικό αφού είναι η μόνη αναγνωρίσιμη στο κοινό. Πολύ καλά τα σίριαλ και το μάστερ σεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ νομίζω το σόι κ η μουρμούρα πληρώνουν το γεγονός πως άργησαν να αρχίσουν μετά τις γιορτές... οι σειρές του Αnt1 δεν καθυστέρησαν κ αφού ειναι κ ενδιαφέρουσες κ με σχετικά άρτια παραγωγή πήραν τα πάνω τους απο τις γιορτές κ μετά! Στο παρελθόν δεν είχε σημασία ποτε θα ξεκινήσουν Γτ δεν υπήρχε άξιος ανταγωνισμός...συν οι συχνές επαναλήψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημερα ξεκιναει η Επιστροφη με τα καινουρια (ελληνικα) επεισοδια. Θα δουμε τους χαρακτηρες ενα χρονο μετα. Να δουμε αν θα συνεχισει τοσο καλα αν και πιστευω εχει αποκτησει το σταθερο κοινο της. Βεβαια αναρωτιεμαι πως θα εξηγηθει σεναριακα η επιστροφη του Ορεστη αφου στο τελευταιο επεισοδιο πεφτει με σφαιρες απο το γκρεμο στη θαλασσα (τι στο καλο μηπως ειναι κανενας σουπερ ηρωας;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είδατε ο Ορέστης έφαγε την πρώτη σφαίρα και στη συνέχεια έπεσε πάνω στον Λευτέρη. Μάλλον ο Ζερβός του έδωσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Επίσης ο Ζερβός ήταν πολύ ψύχραιμος όταν πήγε να συλλάβει τον Λευτέρη και δεν ρώτησε τίποτα για τον Ορέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το είχα γράψει και παλαιότερα φέτος όταν το Σόι έκανε πάνω από 20. Οι ιστορίες επαναλαμβάνονται, δε γελάς πλέον τόσο εύκολα, τα επεισόδια με τους Χαμπέους είναι κουραστικά και για κάποιο λόγο φέτος οι ηθοποιοί φωνάζουν και υπερβάλουν κάτι που δεν το έβλεπα τις προηγούμενες χρονιές τόσο έντονα. Η μοναδική που λάμπει πραγματικά είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Επίσης λείπει πολύ ο ρόλος του Ζησάκη. Καταλαβαίνω ότι η παραγωγή είχε σοβαρούς λόγους που δεν συνέχισε τη συνεργασία τους αλλά στον θεατή ο χαρακτήρας του Άρη λείπει και μέχρι τώρα κανένα γκεστ δεν έχει καταφέρει να μειώσει το αίσθημα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχετε παθει αμοκ με σοϊ και μουρμουρα. Ο επαναλαμβανομενος ξινος και αντιπαθητικος Μπεζος δεν σας κουραζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To Master Chef έκανε στο δυναμικό 22,8 και όχι 28,8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλλον ο ALPHA έχει πάθει αμόκ , ξέρουν αυτοί. Κάπου διάβασα ότι στέλνουν ανεπίσημα δελτία τύπου με πρωτιές σε μέρες που χάνουν για να καλύψουν την "χασούρα" στα νούμερα και να μην γίνει μεγάλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ξινισμένος και αντιπαθητικός Μπέζος παίζει σε μία σειρά που δεν τον χρειάζεται γιατί έχει τρομερό καστ, ιστορία και ατάκες. Σόι και μουρμούρα είναι ο ορισμος του αποστειρωμένου χιούμορ 50αρας νοικοκυράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ΣΟΙ δεν είναι καθόλου αστείο πια. Καθόλου αστείο. Έχω σταματήσει να το βλέπω από το Νοέμβρη. Πολύ βαρετό. Τα ίδια και τα ίδια. Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η επιστροφή τώρα που θα αρχίσει το ελληνικό σενάριο θα χαλάσει . Έπεσε λίγο το σόι και η μουρμούρα και το κάνετε θέμα ;;;; Ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ξένο σενάριο της επιστροφής έχει τελειώσει εδώ και 15 επεισόδια. Ηρεμήστε λίγο και κάντε τίποτα καινούργιο στον Αλφα. Έφυγε ο Ποφάντης και ακόμη με τα δικά του παίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην λες ότι θες το ξένο σενάριο της επιστροφής τελείωσε χθες από εδώ και πέρα να δούμε που θα ναι χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το SURVIVOR ούτε και με Σπαλιάρα σώνεται...Μπράβο στην Δαλάκα! χαχαχαχαχα

    Μία χαρά ο Μπέζος είναι άντε από εκεί...
    Ο Ρόλος είναι τέτοιος τι θέλετε?
    Όλοι ειδήμονες γίνατε.

    Το καλό με την φριτάζα είναι ότι έχει φοβερές ατάκες και το χειρότερο είναι ότι έχει γίνει ψιλοαντιγραφή από κάτι Ραχούλες κλπ κλπ κλπ. Για να μην τα ξαναγράφουμε,τα γράψαμε στα πρώτα δύο επεισόδια.

    Το Μάστερ ταφόπλακα ρίχνει στον Σκάι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οντως η επιστροφη απο σήμερα με το ελληνικό σεναριο θα είναι χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Opoios vlepei Epistrofh, mporei apo apopse na sunexisei na porwnetai, gt h seira sunexizei to idio dunamika, an lavw upopsh mou to apopsino epeisodio pou molis eida. Genikws einai orthotero na doume kati protou apofasisoume an einai xalia h oxi, alliws den eimaste antikeimenikoi. Euxaristw. Filia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Ανώνυμε 12.48,
    28 έκανε ,το 22 δεν ξέρω πού το είδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το καστ, τους χαρακτήρες, το στυλ, τις ατάκες της Φριτέζας οι άλλες σειρές ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παιδιά είδα κι εγώ τη συνέχεια από τον ant1next, συνεχίζει το ίδιο δυναμικά. Δείτε το σήμερα όσοι έχετε αμφιβολία και θα καταλάβετε τι εννοώ. Πολλά μπράβο σε αυτούς που την συνεχίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι είναι χάλια χωρίς να το δεί. Είναι εμφανές ότι είναι με σκοπό τα σχόλια αυτά. Ξύδι παιδάκια μου, Αντ1 θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aνώνυμε 1:41 για πες μας από που κι ως που ξέρεις ότι όντως η Επιστροφή στη συνέχεια θα είναι χάλια; Που στηρίζεσαι ή το φαντάζεσαι; Μάλλον το δεύτερο γιατί φυσικά έτσι θάθελες να γίνει...γιατί είσαι μάλλον από αυτούς που βλέπουν ΑΛΦΑ και δεν καταλαβαίνουν ότι ...έλεος πια κούραση και μόνον κούραση είναι όλες οι σειρές το; Αλλά εσύ και οι όμοιοι σου δεν το καταλαβαίνετε και λέτε λόγια του αέρα . Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πως να βγάλετε την κακία σας για τις σειρές του ΑΝΤ1 , γιατί βλέπετε ότι αρχίζει και τα γκρεμίζει όλα στο πέρασμά του. Εδώ φτάσανε μερικοί να λένε πως και μονον που θα συνεχιστεί η σειρά ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΕΝΆΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΒΛΈΠΟΥΝ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΔΕ ΧΩΝΕΥΟΥΜΕ ΟΘΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ...ή μάλλον όχι ότι κάνει ο ΑΝΤ1 δε χωνεύουμε.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε 6:44 βλέπω και επιστροφή και τις σειρές του alpha. Εσύ λες πως είναι του alpha όταν εσύ κάνεις κρα ότι είσαι του αντ1. Μας ζαλισες. 800 σχόλια για την τέλεια Φριτεζα που είναι επανάληψη Ραχουλας και Κλινική περίπτωσης και τις δραματικές σειρές. Φτάνει. Τέτοια χαρά που κάνουν επιτυχία. Ο διευθυντής προγράμματος του αντ1 είσαι; 2 χρόνια τώρα λες πως ξοφλησαν οι σειρές του άλφα. Έχεις πάθει αμοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 7:52 εσυ στο από πάνω σχόλιο. Είσαι τραγική και απελπισμένη. Είσαι τροκάνι. Το πιο τραγικό ειναι οτι η Φριτέζα που είναι βασισμένη σε Ισπανική σειρά είναι επανάληψη Ραχούλας και Κλινικής περίπτωσης επειδή παίζουν ηθοποιοί που είχαν παίξει σε Ραχούλα και προφανώς λόγω Μπέζου. Η χολή σου στάζει απο τα μάτια. Μέσα σου μένει έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !