UPDATE(καθαρά ποσοστά) - Τα νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

18
%252C.%252C.%252C.%252C.%252Ctile3-3-682x384
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών...
Και μπορεί το STAR ο ALPHA αλλά και ο ΑΝΤ1 να έχουν ξεφύγει σε ποσοστά τηλεθέασης στο prime time, ο ΣΚΑΙ με το Survivor, πάλευε χθες με μονοψήφια και με ελάχιστα ελάχιστα 15' σε διψήφια. Το αποτέλεσμα ήταν να ρίξει και ποσοστά του  Ράδιο Αρβύλα.

Αναλυτικά για χθες 18/2/2019:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 27,9
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 20,9
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  17,9
SURVIVOR 12,1

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 22,6
ΠEΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 19,4

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 20,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 15,3

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 14,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 4,5

CRIMINAL MINDS 7,9
CRIMINAL MINDS 8,7

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κοιτα να δεις το star φετος νουμερα που χτυπαει για μενα το πιο κερδισμενο καναλι φετος σε σχεση με τα λεφτα που εριξε στο προγραμμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ufo που εισαι σχολιασε να δω κατι..χαχα..8 τοις εκατο χθες το σαρβαιβορ σε τεταρτα...αντε και εις...κατωτερα...... δε θα βγαλει οχι το καλοκαιρι αλλα ουτε την ανοιξη με αυτα τα ποσοστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το 11% πρέπει να πόνεσε... Πολύ χαμηλότερα και το ράδιο αρβύλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ταινία του ΑΝΤ1 κόντραρε το Ράδιο Αρβύλα. Μάλλον αυτό πρέπει να πόνεσε ακόμα πιο πολύ και στον Κανάκη. Προβλέπω σήμερα βατερλώ με το Βινύλιο. Τα UFO μάλλον δεν ζουν με αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης. Ούτε το NOMADS δεν έκανε τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεβαίνει η ξένη ταινία του ΑΝΤ1. Ο κόσμος έχει αρχίσει και το μαθαίνει. Το 11% δεν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι η Δαλακα θα το σώσει. Πρέπει να μπουν και άλλοι διάσημοι, μήπως καταφέρει και ανακάμψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα αφήσει κάνεις τις σειρές που βλέπει για να το δει. Απο τη στιγμή που δεν το είδαν από την αρχή , έτσι θα συνεχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σκαι έχει μεγάλο πρόβλημα στο prime time. Επένδυσε τα πάντα σε ένα και μόνο πρόγραμμα το οποίο και τον βυθίζει. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στα νούμερα που κάνουν συνήθως τη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί οι αναλυτές που λένε πως το survivor είναι σταθερό και ανεβαίνει κρύβονται; για να δούμε αν θα πιάσει καμία μονάδα με τη Δαλακα γιατι νούμερα survival secrets έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 μοναδες πισω αφησε την επιστροφη το Master Chef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιος έγραψε ότι δεν θα αφήσει ο κόσμος τις σειρές για να δει survivor ισχύει το ίδιο και για το έταιρο ριάλιτι το MasterChef ή εκεί κλείνουμε τα μάτια και σφυρίζουμε αδιάφορα; Απ'ότι βλέπετε είδη έχει αρχίσει ο κόσμος να γυρίζει πλάτη στα σήριαλ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο καλησπέρα όσον αφορά το σχόλιο σου για το ράδιο αρβύλα θεωρώ πως δεν φταίει το survivor και το lead in . Μην ξεχνάμε ότι πέρσυ περνάνε τρία και τέσσερα τοις εκατό από τα χωρισμένα παλικάρια και το game of love και το πήγαιναν στο 23 και το 24. Μπορεί απλα να έτυχε εχθές. αν και θα δούμε. Ανώνυμε αν μου επιτρέπεις νομίζω ότι αυτό ισχύει και για το μάστερ σεφ . Οι σειρές προϋπήρχαν και το μάστερ σεφ βγήκε πρώτο χρόνικα μετά τις γιορτές. Δεν είμαι εγώ που έγραψα το σχόλιο που λες απλά πιστεύω όσον αφορά αυτά που γράφεις ότι δύσκολα θα φύγει κόσμος από τις σειρές και το μάστερ σεφ για να πάει στο survivor. Αν και θα δουμε. Εγώ πιστεύω ότι αν κάνουν διάφορες ίντριγκες ίσως πιάσει λίγο κόσμο. Οι σειρές πιστεύω ψιλοσταθερες είναι . Λίγο η επιστροφή μια κάνει 17 μια είκοσι. Το σόι έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το επεισόδιο . Καλό μεσημέρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια χαρά οι σειρές Alpha και Ant1, κρατήθηκαν αξιοπρεπέστατα στην ''επιδρομή'' των ριάλιτι του Star και του Skai.

    Το ''Master Chef'' έχει την ακριβώς αντιστρόφως ανάλογη πορεία με το ''Survivor''. To ''Survivor'' ξεκίνησε σαν τυφώνας που παρέσυρε τα πάντα την πρώτη χρονιά, είχε μια απλώς αξιοπρεπή πορεία τη δεύτερη και καταποντίστηκε την τρίτη. Το ''Master Chef'' ξεκίνησε ως το απόλυτο outsider την πρώτη χρονιά(το Star θα μπορούσε κάλλιστα να μην το ξαναβγάλει), τελικά έδειξε τα δόντια του τη δεύτερη χρονιά και την τρίτη του χρονιά έγινε το φαβορί της prime time.

    Αυτό δείχνει για ακόμη μια φορά ότι το κοινό των ριάλιτι ΔΕΝ είναι ποτέ σταθερό. Τη μια σεζόν μπορεί να παρακολουθήσει φανατικά ένα πρόγραμμα, την επόμενη να μετακινηθεί στο απέναντι που θα του φανεί πιο ενδιαφέρον. Πάντα γινόταν αυτό από εποχές ''Big brother''. Το οτι μία φορά σου έκατσε η συνταγή (παίκτες, concept, timing) δεν σημαίνει ότι θα σου κάτσει και την επόμενη.

    Το ''Ραδιο αρβύλα'' κι αυτό σε σταθερή πτώση εβδομάδα με τη βδομάδα και χωρίς κάποιο ανταγωνισμό στην ώρα του. Ουσιαστικά μόνο του παίζει. Προσωπικά το θεωρώ ένα κουρασμένο concept κι αυτό. Εφηβικό χιούμορ απο κουρασμένους 50αρηδες. Το ότι το ''Ραδιο Αρβύλα'' εξακολουθεί να θεωρείται κάτι ''wow'' στην ελληνική τηλεόραση λέει πολλά για την - κακή - κατάσταση που βρίσκεται στο σύνολο της. - και τα γράφω αυτά όντας fan των ΑΜΑΝ αλλα και των πρώτων χρόνων του ''Αρβύλα''. Αλλά πόσο πια να δεις το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο και μάλιστα σε φανερά πιο κουρασμένη version τωρα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MasferChef και Alpha σκίζουν
    Κλασικές αξίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σακη μου δεν σε θυμάμαι να έγραφες έτσι τις προηγούμενες χρονιές :(
    Πήρατε (διότι είναι ξεκάθαρο κάποιοι εδώ μέσα τι κάνουν ) φέτος κάποιες πρωτιές και νόμιζες ότι γίνατε alpha ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι είστε στελέχη καναλιών και είναι προφανές. Βρεθείτε για ένα καφέ και πείτε τα. Είναι καλύτερο απ' το να ξεκατινιάζεστε σα χούλιγκανς εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πω πω φανατισμός εδώ μέσα!!!

    Τόσα έχει η τηλεόραση φέτος που πολύ δύσκολα θα την κάνουμε για αλλού.

    Το καλό είναι υπάρχουν και τα web και ότι χάνεις βλέπεις....Δεν πάει να βγάζουν και 7% δεν μας νοιάζει!


    Οι αρβυλάδες κάθε Δευτέρα (εκτός από την πρεμιέρα) 6% πέφτουν....!

    Ο Σκάι Μόνο το πρωί,το βράδυ είναι σαν να μην υπάρχει...!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά ο UFO πήγε στο διάστημα;
    Θέλουμε την επιστημονική σου ανάλυση, μας έλειψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7:08 ναι πήγα στη Σελήνη μηπως θέλεις να ερθεις? Ασε μας άνθρωπε μου. Όχι δεν θα κανω κανενός την χάρη να ανάλυσω τίποτα. Ξέρετε οι άνθρωποι έχουν και δουλειές, εσείς με απο το πρωί ξεκινάτε και κραζετε τον ΣΚΑΙ? Τι θέλετε δηλαδή. Όσο και αν δεν το πιστεύετε υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν τέτοιου είδους ριαλιτι. Το Master Chef δεν το κραζουμε όμως έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !