Update- Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ ποσοστά σε Prime Time και Late Night για χθες ,14/2/2019

19
%252C.%252C.4%252C50841
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... Αναλυτικά για χθες, 17/2/2019:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ  
MASTER CHEF 27,5

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 23,6
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  19,5

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ  30,5
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ (Ε)  11,7

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ 4,2
ΜΙΑ ΖΩΗ  5,6

ΑΥΤΟΨΙΑ  17,7
THE 2NIGHT SHOW 11,3 

ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ 9,2


CRIMINAL MINDS  6,4
CRIMINAL MINDS 10,1

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαίρομαι για το τατουάζ που παρακολουθώ ωστόσο με θλίβει το γεγονός ότι η ζωή εν ταφω κάνει το 1/10 της τηλεθέασης του. Μια σειρά ανώτερη του και γενικά ανώτερη όλων αυτής της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαρδιωτικό αυτό το 3,8% για τη νέα υπερπαραγωγή της ΕΡΤ "Η ζωή εν τάφω". Μετά μην παραπονιόμαστε ότι η ΕΡΤ δεν παράγει σειρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o alpha τα πηρε ολα και εφυγε χθες.Η αυτοψια πως και εκανε τοσο μεγαλα νουμερα στο νεανικο? Συνηθως ειναι πιο χαμηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην αυτοψια ειχαν καλεσμενο τον Τσιτσιπα γι αυτο ειχε τοσο καλα νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Dimitris ειχε τον Τσιτσιπα εχθές Ε πήρε και τεράστιο λιντ ιν απ το τατουάζ το οποίο έφτασε και το 37% όποτε λογικά τα ανεβασμένα νούμερα στο νεανικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο γενικο συνολο ποσο εκανε το ζωη εν ταφω;
    παντως σαν σειρα εχει την αισθητικη και το υφος των σειρων καρυωτακης και νησιου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ALPHA και STAR, double σε ANT1 και triple σε SKAI στην prime time. Είναι τεράστια η διαφορά.
    Το "Η ζωή εν τάφω" είναι μία μπούρδα και μισή. Το ότι βασίζεται σε βιβλίο δεν το κάνει αυτόματα υπερπαραγωγή. Τύπου κουλτρουριάρικο και ποιοτικό και από άποψη παραγωγής τραγικό. Καμία σχέση με τη δουλειά που έγινε στο "Νησί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο σημαδι οτι η επαναληψη του μη ψαρωνεις εκανε κοντα στο 12% και μαλιστα τα πηγε καλυτερα απ τη καινουργια εκπομπη του γρηγορη και απ το τουρκικο....τωρα θα παιζει 2 νεα επεισοδια τη βδομαδα οποτε θα δουμε πως θα εξελιχθει η πορεια του μη ψαρωνεις στην agb...πιστευω θα κανει αξιοπρεπη νουμερα κοντα στα ιδια επιπεδα της φριτεζας απο τη νεα βδομαδα τωρα που θα παιζει 2 φορες με καινουργια επεισοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως που δεν παρακολουθούσα το τατουάζ τις τελευταίες ημέρες κόλλησα, γιατί ξαφνικά τρέχουν οι εξελίξεις. Είμαι περίεργη όταν παίζει απέναντι με το MASTER CHEF ποιο είναι μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ποσοστό της ''ζωή εν τάφω''΄δείχνει το τι θέλει να δει ο κόσμος...δείχνει ότι μας ΑΞΙΖΕΙ η σημερινή ποιότητα της τηλεόρασης.Στα θετικά το criminal minds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαστε τελικά τηλεθεατές της σαπουνόπερας και της κλειδαρότρυπας. Καλύτερα να το ξανασκεφτούν στον ΑΝΤ1 για το καθημερινό τους που θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 50. Εκτός κι αν έχει στοιχεία σαπουνόπερας. Τότε μπορεί και να πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλοι μιλατε για την ζωη εν ταφω. Εγω περιμενα με ανυπομονησια να δω την σειρα. Δεν ηταν αυτο που περιμενα. Οι ερμηνείες αδυναμες. Η εικονα παλιακή. Εχουμε δει πολυ καλυτερες σειρες εποχης. Σίγουρα διαφέρει και ειναι κατα πολυ ανωτερο απο ολα τα αλλα προγραμματα. Ομως δεν ηταν αυτο που περιμενα εγω τουλάχιστον. Ειναι ατυχες να το συγκρίνουμε με το νησι. Καμια συγκριση. Με τον Καρυωτάκη ηταν ο ίδιος σκηνοθέτης. Επισης ο κυριως λογος που δεν παει καλα (και σε αυτο δεν φταιει η σειρα) ειναι επειδη στην σειρα ολοι σχεδον οι διαλογοι εχουν να κανουν με ορους πολιτικους ιστορικους που ο μεσος τηλεθεατης δεν τα πιανει. Δεν φταιει η σειρα εμεις δεν ξερουμε πολυ καλα ιστορια και δεν πιανουμε τετοιους ορους με αποτέλεσμα ο τηλεθεατης να δει κατι πιο απλο (και οχι τοσο συνθετο ας το πουμε) οπως μουρμουρα η σοι. Επειδη βασίζεται σε βιβλιο δεν κανει την σειρα αυτοματα ποιοτικη. Για μενα ολο το κομματι δεν με ενθουσιασε. Σίγουρα ξαναλεω σε σχέση με αυτά που δειχνουν τα αλλα καναλια αυτο ειναι καλυτερο εννοείται. Οι καλύτερες σειρες εποχης ηταν το νησι ο Γιουγκερμαν (που δυστυχώς κόπηκε) και το πολυ καλο 10 στον αλφα (που κακως δεν το δειχνει επαναληψη). Τα ματωμενα χωματα ηταν αποτυχία. Γενικά πάντως σαν κοινο ποτε δεν επιβραβευευαμε τα καλα προγραμματα. Και η 10η εντολη 4ος κυκλος Γιουγκερμαν και η εκδρομη... Οποτε μην σας κανει και τοσο εντυπωση. Και το ου φονεύσεις κι αυτο κακα τα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΡΤ Ξαναγύρισε στα νούμερα τα κανονικά λοιπόν.
    Η Σειρά της μία έτσι μία αλλιώς πηγαίνει.
    Την μία την απολαμβάνεις και την άλλη ξενερώνεις.
    Αν δεν κάνει ριζική αλλαγή η ΕΡΤ δεν θα δει προκοπή.

    Το Τατουάζ τους έκανε σκόνη όπως και το Σεφ.

    Η Μουρμούρα όπως πάντα!

    8-10 είχε και Ολυμπιακό για το EL στην Cosmote και δεν είχε και μεγάλες αλλαγές το χθεσινό διωράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κρίμα για το ''Η ζωή εν τάφω'' που είναι μακράν ότι πιο ποιοτικό σε συνολικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα από τα σήριαλ που προβάλλονται τη φετινή σεζόν στα κανάλια.

    Αλλά απο την άλλη δεν νομίζω να περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό. Πλην λίγων λαμπρών εξαιρέσεων οι ποιοτικές σειρές πάντα είχαν ''ταβάνι'' στην ελληνική τηλεόραση. Τα μεγάλα νούμερα τις περισσότερες φορές πήγαιναν και πηγαίνουν σε ανάλαφρες κωμωδίες, σαπουνόπερες ή ριάλιτι και ταλεντ σοού. Ειδικά σε αυτή την εποχή της τηλεόρασης που έχουμε εθιστεί στα σκουπίδια.

    Όπως και να'χει μπράβο στην ΕΡΤ που τόλμησε και ξεκόλλησε απο τα τετριμμένα. Υπάρχει και το διαδίκτυο πια κι όποιος θέλει θα μπορεί να ανακαλύψει τη σειρά και αργότερα, εν καιρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο φίλος @02:16 τα λέει γενικώς σωστά.

    Κι εγώ περίμενα πως και πως το ζωή εν τάφω και παρά το ότι δεν μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο, του έδωσα κι άλλη ευκαιρία. Είδα και το δεύτερο και χθες δεν το είδα.

    Ίσως κάποιοι από εσάς είστε πολύ μικροί σε ηλικία και δεν έχετε καλές σειρές εποχής! Όταν έχεις δει την πρόβα νυφικού, την αίθουσα του θρόνου, το η αγάπη άργησε μια μέρα και πολλά άλλα... Τότε δεν μπορείς να πεις ότι το η ζωή εν τάφω είναι υπερπαραγωγή! Δεν λέω πως είναι καλή αλλά δεν είναι καλή!
    Τουλάχιστον είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η επιλογή αυτών των παραγωγών. Και φυσικά η σειρά που ετοιμάζει ο αντ1 Δεν επηρεάζεται καθόλου από την αποτυχία της ΕΡΤ! Η ΕΡΤ έχει απαξιωθεί πλήρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 8:43 μ.μ.
    Με τα σημερινά δεδομένα η ζωή εν τάφω είναι υπερπαραγωγή.
    Το αν πριν από κάποια χρόνια, στις εποχές των παχιών αγελάδων, υπήρχαν πιο ακριβές σειρές αυτό δεν λέει κάτι.
    Όταν οι σαπουνόπερες σήμερα που τις βάζουν και στο prime time τρομάρα τους κάνουν 20 και 30 τις εκατό τότε αυτά μας αξίζουν.
    Η ΕΡΤ απαξιωμένη αλλά όταν έχει μπάλα και ματσάκι σουπερλιγκ ο ελληνάρας μια χαρά βρίσκει το κουμπί στο τηλεκοντρόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ανωνυμος 2:16
    γινεται συγκριση με το νησι απο αποψη αισθητικης,ενδυμασιας,υφους και γενικοτερα, στο γεγονος οτι αναφερεται σε μια παλιακη εποχη.δεν καθομαι να αναλυσω πως ηταν σαν σειρα το νησι διοτι το μονο που ειδα ηταν κατι αποσπασματα και τιποτα περισσοτερο.
    το η ζωη εν ταφω περιμενα να κανει πολυ μεγαλυτερα νουμερα δεδομενου οτι το νησι και αλλες σειρες σε αυτο το στυλ(ματωμενα χωματα,μαγισσες της σμυρνης κτλ)εκαναν μεγαλη ακροαματικοτητα.εμενα αυτο με παραξενεψε περισσοτερο και οχι τα χαμηλα νουμερα της σειρας.οπως και να εχει παντως η τηλεοραση οπως ανεκαθεν ειναι πλυμμυρισμενη απο σκουπιδια αλλα αυτο μας αρεσει και το προτιμουμε.οποτε δεν συντρεχει λογος για παραπανα και αλλα σχετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !