Αναστάτωση στο OPΕN - Σταμάτησαν τα γυρίσματα των σειρών

2

Τι κι αν πριν λίγες μέρες στο OPEN ανήγγειλαν με μεγάλη ικανοποίηση την έναρξη του β’ κύκλου της καθημερινής σειράς,  “O Πρίγκιπας της φωτιάς”, που ξεκινάει την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, η
αλήθεια είναι ότι η ελληνική μυθοπλασία περνάει πολύ δύσκολα στο εν λόγω κανάλι. Αιτία δεν είναι άλλη από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνουν οι ελληνικές σειρές.

Και παρά τις συνεχείς αλλαγές στον προγραμματισμό, η αλήθεια είναι ότι καμία από αυτές δεν έχει καταφέρει να φέρει ούτε χαμόγελα στους ιθύνοντες πόσω μάλλον υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πιέζονται πολύ οι ελληνικές παραγωγές κυρίως οικονομικά. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, οι τεχνικοί κατεβάζουν τις κάμερες και σταματούν τα γυρίσματα λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές. Αυτή λοιπόν είναι μια τέτοια περίοδος για τις τρεις σειρές, “Πρίγκιπας της φωτιάς”, “Ελεύθερη σχέση” και “Για πάντα παιδιά”. Μόνη εξαίρεση στα όσα συμβαίνουν στο κανάλι, το “Ου φονεύσεις” του Πάνου Κοκκινόπουλου, όπου εκεί συνεχίζονται χωρίς διακοπή τα γυρίσματα. Άλλωστε, λόγω του ότι πρόκειται για εβδομαδιαία κι όχι καθημερινή σειρά εκεί τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα για όλους.

 Πάντως, όσο συνεχίζονται τα 4άρια και 5άρια μην περιμένετε να αλλάξουν πολλά, γεγονός που οδηγεί με μαθηματική πλέον ακρίβεια στην πρόωρη ολοκλήρωση των σειρών. Και είναι πολύ κρίμα πραγματικά γιατί το OPEN ήταν ένα κανάλι που στήριξε πολύ την ελληνική μυθοπλασία από την πρώτη στιγμή.

Tina'smess - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !