Αποκλειστικό: Διαβάστε πρώτοι για τη νέα καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Open...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Πολλές ανατροπές και εξελίξεις έχουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.


Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως από την Τρίτη 12 Μαρτίου έρχεται στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού νέα ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο "Μεσημεριάτικα" και παρουσιάστριες τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα και τη Φωτεινή Γεωργαντά. Θα προβάλλεται καθημερινά από τη 1 μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.

Όπως σας ενημερώσαμε και το πρωί, η εκπομπή "Παιδιά από σπίτι" ολοκληρώνεται (δείτε εδώ) και στη θέση της θα προβάλλεται μία νέα εκπομπή με τίτλο "Όλα λάθος". Ακόμα, η παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η Νικολέττα Ράλλη.


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οτι έχουν κάνει και οι 2 αυτές επιτυχία και τις δίνουν και καθημερινή εκπομπή. Η μια πιο αποτυχημένη από την άλλη. Την τύχη του 2 στις 2 θα έχει. 1 έως 3 τοις εκατό και πολύ λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή απέναντι από την Ελένη. Τα νούμερα του «παιδιά απο σπίτι» ήταν χαμηλά στη ζωνη του Σαββατοκύριακου, με πολύ λιγότερο ανταγωνισμό απ ο,τι στην καθημερινή.. αστοχία θα έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αψυχολόγητη κίνηση.... Εκτός αν η εκπομπή δουλέψει με χορηγούς και φέρει (κάποια) κέρδη στο κανάλι ανεξαρτήτως θεαματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα λάθος... το λες κ τιτλο προφητικο για πολλα ΠρογρΆμματα του open...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν κάνω λάθος στην εκπομπή της Κόσιαβα το ΣΚ διαφημίζονταν προϊόντα εταιρειών του ομίλου του Φίλιππου Βρυώνη (κρέμες, σόμπες, αλόες κλπ) και τα οποία μάλίστα διαφήμιζε η Φωτεινή Γεωργαντά, η οποία εμφανίζεται και σε εκπομπές του Ε και του EXTRA. Κάποιοι λένε μάλιστα ότι είχε βρεθεί αυτή η λύση ως υβρίδιο, κατόπιν της απομάκρυνσης Φουρθιώτη, καθώς υπήρχαν ενεργά συμβόλαια τοποθέτησης προϊόντων που δεν μπορούσαν να σπάσουν.

    Μήπως ενόψει της νέας εκπομπής το ΣΚ, αποφασίστηκε αυτή η λύση της ωριαίας καθημερινής εκπομπής, μόνο και μόνο λόγω αυτής της συνεργασίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:39 μ.μ.
    Το πιθανότερο αυτό είναι. Στην ουσία καίνε μια ώρα στηριζόμενοι στο ότι ο Μουτσινάς δεν έχει ανάγκη ένα καλο lead in σε αντίθεση με το υπόλοιπο πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !