ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ: Αποκλ.: Δεν αποχωρεί από το OPEN- Η Τατιάνα και η κίτρινη δημοσιογραφία-Το outsider του ΑΝΤ1 που σαρώνει-Τηλεοπτικό Quiz -Άγχος για το X FACTOR- 7 ακόμη μίνι μπαλοθιές!

33


Τρίτη σήμερα ,και η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ είναι μαζί σας μέσα από το tvnea, για ακόμη έναν πλούσιο  τηλεοπτικό σχολιασμό αλλά και αποκαλύψεις...  


#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πρώτη: ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ OPEN 

Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από τη συνεργασία Open- Μαραγκουδάκη, και η αλήθεια είναι πως η σιδηρά κυρία του καναλιού συζήταγε να φύγει. Μέσα από το tvnea σάς είχαμε αποκαλύψει πως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη γύρω στα Χριστούγεννα επρόκειτο να μετακομίσει στον ΑΝΤ1 ,κι αυτό είναι κάτι που ίσχυε κάτι παραπάνω από...100% !  

Όμως, το τελευταίο διάστημα το κλίμα στον ΑΝΤ1 ,μετά την ολική ανάστασή του στους πίνακες της AGB, έχει ηρεμήσει, και δεν τίθεται καν ζήτημα αποχώρησης του Διευθυντή ,Τζώρτζη Ποφάντη, και στην αντίπερα όχθη ,εκείνη του Open ,φαίνεται πως, ναι μεν υπάρχουν πολλά...αγκάθια και ίσως περίεργη ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε πλέον άλλα δεδομένα. Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ μου, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη παραμένει κανονικά στο Open, κι όχι απλά για τη φετινή σεζόν αλλά τα...αφτιά μου έπιασαν ότι μιλάμε για συνεργασία και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, τουλάχιστον αυτό κατάφερα να μάθω, η ίδια σε στενούς κύκλους της διαμηνύει πως δεν αποχωρεί τελικά από το κανάλι του Σαββίδη,τη στιγμή που μέχρι πρότινος συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο!Θα φανεί ,λοιπόν, στο μέλλον. Πάντως ,αυτή τη στιγμή εκείνο που σας μεταφέρει η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ ,επικρατεί πλήρως.  

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη: Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ  

Ποιος δεν συγκλονίστηκε από τον χαμό των 4 ανθρώπων στο νησί της Κρήτης; Ποιος δεν μούδιασε στο άκουσμα της είδησης ότι βρέθηκαν τελικά και οι 4 νεκροί, και ποιος δεν ''πόνεσε'' μαθαίνοντας πως πίσω τους άφησαν ένα κοριτσάκι 6 μηνών; Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την ανείπωτη τραγωδία της οικογένειας , που παρασύρθηκε από το ρεύμα του ποταμού ,και έκτοτε κανείς δεν μπορούσε να δώσει μια ελπίδα ζωής.  

2 μέρες μετά την κηδεία , ζωντανά στο ΜΑΖΙ ΣΟΥ του Σκάι βγήκε ο χτυπημένος πατέρας. Ο άνθρωπος, που καλείται να σηκώσει στους ώμους του το μεγάλωμα του εγγονιού του, βγήκε στην ΤΑΤΙΑΝΑ , και η εκπομπή είπε να τον τιμήσει ,παίζοντας όσο εκείνος ήταν στον αέρα τον σπαρακτικό επικήδειο που έπλεξε καλλιτέχνης της Κρήτης  για τον θάνατο των παιδιών.Μπας και τσιμπήσει νούμερα η Τατιάνα, ''ανάγκασε'' την τραγική φιγούρα του πατέρα να είναι στο παράθυρο και να ακούει το μαύρο τραγούδι που γράφτηκε για τον 29χρονο γιο του! Η Τατιάνα και η κίτρινη δημοσιογραφία, εν ολίγοις, για λίγο καιρό ξαπόστασαν και ξανά προς τον αέρα τράβηξαν...  

Υ.Γ.: Ήταν η πρώτη φορά που ως τηλεθεατής ΝΤΡΑΠΗΚΑ για αυτό που έβλεπα κι άλλαξα κανάλι.

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τρίτη: ΤΟ OUTSIDER ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ!   

Εδώ, μέσα από την ΤΙΒΙ -ΜΠΑΛΟΘΙΑ, σας έγραφα πως η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,αν και προωθήθηκε ως κάτι δυνατό δεν ανταποκρίθηκε καν στις προσδοκίες μου. Έβρισκα την πλοκή αργή, δεν υπήρχε καν νεύρο στην εξέλιξη, και πολλές ερμηνείες ήταν κατ' εμέ αστείες. Εγώ ,λοιπόν, που κατακεραύνωσα την εν λόγω σειρά, έρχομαι σήμερα να πω ότι το outsider του ΑΝΤ1 ,πλέον (με) μαγεύει και σαρώνει.  

Μετά από ένα χρονικό σημείο το σίριαλ του ΑΝΤ1 ήταν λες και βγήκε από τον αυτόματο πιλότο και πέρασε επιτέλους σε πραγματικό έλεγχο. Οι εξελίξεις έγιναν κάτι παραπάνω από δυνατές, η υπόθεση μπήκε στο ''ζουμί'' της, οι διάλογοι των χαρακτήρων ως επί το πλείστον έπαψαν να είναι αδιάφοροι, και το σασπένς επιτέλους βρήκε τη θέση του στο σίριαλ και έκανε το κοινό να μείνει .Εν ολίγοις, νομίζω οι συντελεστές βρήκαν τον παλμό που είχαν χάσει και δεν είναι τυχαία η μεγάλη επιτυχία που η σειρά βρίσκει πια...  

Υ.Γ.: Συμπέρασμα; Μηδένα προς του τέλους...της σεζόν μακάριζε!  

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τέταρτη: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ QUIZ...  

Ποια εκπομπή ,που φέτος είναι πρώτη σεζόν στον αέρα, ξεκίνησε αλλά στην πορεία το κανάλι διαπίστωσε πως το γλυκό δεν δένει , και έτσι την έχουν αφήσει απλά στη μοίρα της διότι είδαν το λάθος τους να επενδύσουν σε αυτή; Πια...το πουλέν τους είναι μια άλλη!

 #ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πέμπτη:   ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ X-FACTOR
   
Και πάμε σε κάτι ακόμη που έπιασαν οι κεραίες μου πριν από λίγο. Ως γνωστόν, το OPEN εξασφάλισε και βγάζει στον αέρα το μουσικό σόου, X-FACTOR, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.  

Μαθαίνω,όμως, πως στο κανάλι υπάρχει άγχος και τρέχουν για το X-FACTOR, διότι τελικά βλέπουν ότι το σόου τους έχει αργήσει να βγει αέρα. Τρέχουν (και δεν φτάνουν) ,λοιπόν, να προλάβουν ημερομηνίες. Λογικό...πηγαίνατε για 1 Μάρτη και τώρα άντε καλό Απρίλιο!

... πάμε και σε μερικές γρήγορες, μίνι ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ, που θα είναι μαζί σας ,αρχής γενομένης από σήμερα, κάθε εβδομάδα -θα προσπαθώ! 


#6 Έβλεπα τις προάλλες Deal. Γερασμένο κόνσεπτ σε μια πλήρως γερασμένη εικόνα. Φύγατε γι' άλλα...

#7 Δεν ανεβαίνει το Κεντρικό Δελτίο του ΣΚΑΪ. Το θέμα είναι ότι σε λίγο θα παίζει στα ίσα με του OPEN.

#8 Κι έχει ,λοιπόν, μια τεράστια άνοδο το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ της Καινούργιου.Ομολογώ έφτιαξε η ροή,είναι πιο στρωτή παρά όταν άρχισε. Αν έφευγαν και μερικά αγκάθια...

#9 Πάει κι η Τσολάκη -άλλωστε, δεν ήρθε και ποτέ. Ας συνέχιζε το SLAM, ήταν μακράν καλύτερο...

#10 Κι έχουν βάλει κι εκεί στο MASTERCHEF κανα δυο viral-oφατσες να κάνουν ντόρο.Α ρε κιτρινιά παντού...

#11 ΡΟΥΑ ΜΑΤ με Λυμπεράκη στον ΣΚΑΪ και (βραδινό πια) ΤΟP STORY με Κουσουλό στο ΟPEN: οι δυο εκπλήξεις της Τετάρτης. Έρχονται κάτι ξεγυρισμένα 10άρια που δεν νομίζω ούτε οι ίδιοι να τα πίστευαν...

#12 Έδωσε πάλι (αηδιαστικό) ρεσιτάλ η Ακριβοπούλου, που με θράσος άνευ προηγουμένου διέταξε να ...αφήσουν τον Πολάκη να μιλήσει όσο θέλει στην εκπομπή της λέγοντας τα...γνωστά του.Αλήθεια, ακόμα να ξυπνήσετε εκεί στην ΕΡΤ; Έφτασε η δύση, παίδες...

#13 Το FAMILIAR μάς ξανάφερε στις οθόνες τα ωραία ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ. Τι νοσταλγική στιγμή!
Αν αυτή η εκπομπή ξαναγινόταν ,πιστέψτε με θα έβλεπε μεγάλη επιτυχία...Βρε λέτε;


Αυτά και για σήμερα!
Η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ ανανεώνει το ραντεβού της για την ερχόμενη Τρίτη...

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πραγματικα απαραδεκτη η Ακριβοπουλου. Μιλουσε ο αλλος μια ωρα και οταν αντεδρασε καποιος γυρναει και λεει "Θα μιλησει οσο θελουμε". Λιγο τα προσχηματα εκει στην ερτ, ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το τηλεοπτικο κουιζ εμενα το μυαλο παει στο Κατι ψηνεται. Κανει απλα συμπαθητικα νουμερα, δεν σκιζει οπως το Ρουκ ζουκ και το Still Standing που ενω καποιοι περιμεναν να υπαρχει μια πτωση λογω τριτης και δευτερης σεζον αντιστοιχα, αποτελουν πολυ δυνατα χαρτια του σταθμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κάτι ψήνεται πάει πολύ καλά. Εμένα αλλού πάει το μυαλό.Προς οπεν μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη αλλα για την Στεφανιδου και την Κουτσελινη πρεπει να ντρεπομαστε καθε μερα με τους φονους και τις κηδειες.Ελεος.Αλλα η Στεφανιδου επαιξε την ληστεια που εγινεβεις βαρος των γονιων της?Οχι βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:02: Δεν ξερω μπορει να κανω λαθος που υποπτευομαι το Κατι ψηνεται αλλα θεωρω οτι τα παει συμπαθητικα, δεν σκιζει κτλ. Ισως και η φραση που υπαρχει μεσα στο quiz "το γλυκο δεν δενει" να με κανει να πιστευω πως προκειται για εκπομπη μαγειρικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάζω εδώ μέσα σχόλια για το πόσο ριαλιτυ είναι το Master chef, το Survivor, το Power of love και νομίζω δεν έχουμε καταλάβει ότι τα χειρότερα ριαλιτυ είναι οι εκπομπές της Στεφανίδου, της Ζήνας και της Χατζηβασιλειου. Και μάλιστα αυτές τελικά δεν είναι μόδα όπως τα άλλα, αλλά κρατούν πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το quiz κουμπώνει θεωρητικά με Χρηστίδου, Κόσιαβα και Bake off. Δεδομένου ότι η δεύτερη ήταν μια φτηνή λύση ανάγκης μετά την αποχώρηση του Φουρθιώτη και το τελευταίο ολοκληρώνεται, ψηφίζω Σίσσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί να είναι και το κάτι ψήνεται. Δεν λέω ότι πάει άσχημα. Αλλά το καφέ της χαράς που έπαιζε σε επανάληψη εκείνη την ώρα πήγαινε καλύτερα και με μηδενικό κόστος. Μπορεί να το έχουν μετανοιώσει που σταμάτησαν να το προβάλλουν σε επανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πολάκης στην εκπομπή της Ακριβοπούλου δεν είπε "...τα δικά του" αλλά έδωσε εξηγήσεις για όλα όσα τον κατηγορούσαν. Δεν έχει αυτό το δικαίωμα;
    @11:46
    Ο "άλλος"(ο Πολάκης) δεν μιλούσε "μία ώρα" αλλά 10 λεπτά όταν "κάποιος"(ο δημοσιογράφος της ΝΔ) δεν αντέδρασε γι'αυτό αλλά τον διέκοψε για να του κάνει μια ερώτηση ενώ είχαν πει στην αρχή οτι ο Πολάκης θα πει πρώτα όσα έχει να πει και μετά θα δεχτεί όσες και όποιες ερωτήσεις θέλουν και έτσι έγινε. Αυτή η πρακτική δεν γίνεται μόνο στην ΕΡΤ αλλά συνηθίζεται και στα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Ακριβοπούλου δεν είπε "θα μιλήσει όσο θέλουμε" αλλά "όσο θέλει θα μιλήσει". Σταματήστε λοιπόν τις ανακρίβειες γιατί υπάρχουν και τηλεθεατές που είδαμε την συγκεκριμένη εκπομπή και ξέρουμε τι πραγματικά έγινε.
    Αφήστε την πολιτική στην άκρη και ασχοληθείτε καλύτερα με τα τηλεοπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:21 δεν υπήρξε αποχώρηση Φουρθιώτη. Δεν ήταν επιλογή του. Τον έδιωχναν και δεν έφευγε με τίποτα. Κατάφεραν να τον διώξουν μετά από δικαστήρια. Η Χρηστίδου δεν πάει άσχημα, διψήφια κάνει, πάνω από το μέσο όρο του καναλιού και στη τελική δεν πάει χειρότερα από ότι πήγαινε η Γερμανού. Δεν μπορεί να είναι αυτή. Κόσιαβα ή Bake off ίσως. Πάντως αν περίμεναν να πάει καλά η Κόσιαβα, είναι τρελοί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανακρίβειες, οπως λέμε Αν-Ακριβοπούλου;Ενδιαφέρον...
    Παρ'ολα αυτά, μάλλον δεν διάβασες το κείμενο, καθώς μέσα γράφω ''θα μιλήσει όσο θέλει'' κι όχι ''όσο θέλουμε''.Κατά τα λοιπά...απορώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν το σκεφτούμε λογικά, η τηλεθέαση που σημειώνει το "Έλα Χαμογέλα" είναι χαμηλή για μία εκπομπή που παίζει ουσιαστικά μόνη της, χωρίς αντίστοιχο προϊόν απέναντι. Για παράδειγμα την ίδια τηλεθέαση έκανε η Σταμάτη στη ζώνη της με άλλες δυο εκπομπές ανάλογες και την έκοψαν στο τέλος. Διά της ατόπου λοιπόν, δεν θεωρείται για τον σταθμό μία σπουδαία κατάκτηση, εν αντιθέσει με τον Μουτσινά που φαίνεται ότι το Open δικαιώθηκε για την επιλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:35 καλύτερα να έχεις τη Σπυροπούλου απέναντι σου κι όχι τον Μάνεση:) Και μη ξεχνάμε κάτι. Το κοινό που βλέπει τηλεόραση τα σαββατοκύριακα το πρωί είναι τελείως διαφορετικό. Είναι και οι εργαζόμενοι. Και θέλουν να δουν και ενημερωτικές εκπομπές για να μάθουν τι συμβαίνει γιατί όλη την εβδομάδα δούλευαν. Προσωπικά πιστεύω ότι καλά κάνει ο Αντ1 και δεν το αποφασίζει να βάλει πρωινάδικο τα πρωι του Σαββατοκύριακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @1:32 Δεν ανέφερα παραίτηση ή οικειοθελής αποχώρηση αλλά σκέτο αποχώρηση. Η αποχώρηση μπορεί να είναι και αναγκαστική. Ξέρουμε πως και γιατί έφυγε ο συγκεκριμένος παρουσιαστής από το συγκεκριμένο κανάλι.

    Και όχι η Χρηστίδου δεν πάει καλά. Με ελαφρώς καλύτερη παραγωγή εκπομπής, πολύ καλύτερη εικόνα και στήσιμο, χωρίς σόμπες και αλόες, χωρίς άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα απέναντι αλλά και με πολύ καλό lead - in, τα νούμερα είναι κατά βάση μονοψήφια στο γενικό σύνολο και οριακά διψήφια στο δυναμικό, και πολλά ΣΚ είναι χειρότερα από τα νούμερα που έκανε πέρσι η Γερμανού. Η δε εκπομπή είναι αυτό που λέμε πέρασε και δεν ακούμπησε, ουδείς ασχολείται, σε αντίθεση με την φετινή εκπομπή της Γερμανού το μεσημέρι που σκίζει. Νομίζω περίμεναν περισσότερα...

    Για την Κόσιαβα συμφωνώ απόλυτα, όμως δεν δικαιολογείται να κρατάνε αυτή την εκπομπή στον αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2:04 δεν διαφωνούμε ουσιαστικά. Ούτε σκίζει η Χρηστίδου ούτε όμως μπορεί να της πει κανείς κάτι από το κανάλι στη παρούσα φάση γιατί όπως είπες κι εσύ κάνει διψήφια στο δυναμικό, νούμερα πάνω από το μέσο όρο του καναλιού. Δεν κάνει νούμερα για κόψιμο, και είναι λίγους μήνες στον αέρα. Τώρα αν θα συνεχιστεί και του χρόνου είναι άλλο θέμα, πάντως δεν είναι εκπομπή για κόψιμο στη παρούσα φάση.
    Κι εγώ απορώ γιατί κρατάνε την εκπομπή της Κόσιαβα, δεν έχει νόημα, καλύτερα να έβαζαν καμία ταινία στη θέση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:25: χτες που το επαιξαν οι αρβυλες με υποτιτλους φανηκε η Ακριβοπουλου να λεει " οσο θελουμε θα μιλησει" και "θα γινει μετα ο διαλογος". Αλλα να δεχτω οτι ειπε " οσο θελει θα μιλησει", ειναι το ιδιο απαραδεκτο. Ειναι κατα την γνωμη σου αντικειμενικη δημοσιογραφος; Δεν λεω και τα αλλα καναλια εχουν παπαγαλακια ολων των κομματων αλλα μεχρι ενος οριου ειδικα στην ερτ που την πληρωνουμε ολοι.Ακομα και ο πρωθυπουργος δεχεται διακοπες και ερωτησεις, τι παει να πει συμφωνησαν να μιλησει αρχικα οσο θελει και μετα ερωτησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για το quiz μήπως πρόκειται για το survivor πανόραμα που δεν λέει να ξεκολλήσει από τα πεντάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Τσιχλάκη μάλλον εσείς δεν διαβάσατε καλά το σχόλιό μου. Το "θα μιλήσει όσο θέλουμε" το έγραψε ο 11:46 και σε εκείνον απάντησα. Εκτός αν είστε εσείς ο 11:46 και γι'αυτό θιχτήκατε αλλά δεν το νομίζω να είστε εσείς. Αναφέρθηκα μόνο στο "...τα δικά του"(αυτό ναι είναι δικό σας) αλλά να μην ξαναγράφουμε τα ίδια. Όσο για το "Αν-Ανακριβοπούλου" (δικό σας είναι, μη το αρνηθήτε και αυτό) τι να πω... απορώ! Και απορώ όχι γιατί δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, δικαίωμά σας. Αλλά παρόμοια σχόλια για δημοσιογράφους άλλων καναλιών, κυρίως του σκάι, που έχουν κάνει την προπαγάνδα δεύτερο πετσί τους, δεν έχω δει και είμαι τακτική αναγνώστριά σας. Το σόου Υποφάντη έξω από το ΑΤΜ με γκρίζα διαφήμιση συγκεκριμένης τράπεζας (όπως και με εταιρεία τηλεφωνίας στις πυρκαγιες, την ώρα του μεγάλου πανικού, το καλοκαίρι) μάλλον δεν θα έπεσε στην αντίληψή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @2:25
    Δεν ξέρω τι λένε οι αρβύλες. Ξέρω τι είδα με τα μάτια μου και τι άκουσα με τα αυτιά μου. Το βιντεάκι υπάρχει στο youtube, "όσο θέλει ια μιλήσει" είπε, ακούγεται ξεκάθαρα. Πρώτη φορά βλέπετε να μιλάει πολιτικός και μετά να του κάνουν ερωτήσεις; Γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο; Δηλαδή να μη δώσει εξηγήσει για τα όσα σοβαρά τον κατηγορούσαν; Και δεν μιλούσε 1 ώρα αλλά 10 λεπτά. Άλλωστε αμέσως μετά δέχτηκε πολλές ερωτήσεις. Να σας πειράζουν οι εκπομπές που δεν αφήνουν τους καλεσμένους τους να μιλήσουν και από τις πολλές διακοπές η κουβέντα πάει αλλού ή μαλώνουν και φωνάζουν και τελικά διάλογος δεν γίνεται και συμπεράσματα δεν βγάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ανακριβιες είπε είστε εκπρόσωπος τύπου της κρατικής τηλεόρασης του Πολάκη ή όλου του Σύριζα και κάνετε κήρυγμα σε όποιο σχόλιο δε σας αρέσει και δε σας βολεύει; Μάθετε λοιπόν ότι έχουμε δημοκρατία και μπορούμε να εκφράσουμε τη γνώμη μας ελεύθερα ακόμα κι αν είναι εσφαλμένη. Εκτός κι αν δεν σας αρέσει αυτού του είδους η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αχιλλέας Μητρόπουλος26 Φεβρουαρίου 2019 στις 5:32 μ.μ.

    Είναι απίστευτο ότι υπάρχουν σχόλια που προσπαθούν να μας πείσουν περί αντικειμενικής ενημέρωσης στην ερτ και δη για την εκπομπή της Ακριβοπούλου (ασχέτως Πολάκη)!! Είπαμε κουτσός στραβός ο σκάι, αλλά δεν τρώμε και σανό για να επιλέξουμε την άλλη όψη της προπαγάνδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3:16: δεν διαβασες την απαντηση μου (το πρωτο σχολιο μου ηταν στο 11:46 αλλα εγραψα στη συνεχεια και αλλο). Ξαναλεω ας δεχτω οτι ειπε "οσο θελει θα μιλησει" ειναι το ΙΔΙΟ απαραδεκτο. Οσον αφορα αυτα που λες για Σκαι κτλ, το προβλημα ειναι πως εμεις ( οι περισσοτεροι τουλαχιστον) αντιλαμβανομαστε την προπαγανδα εδω και χρονια του σκαι γι αυτο μπορω να σου πω πως "χαιρομαστε" που κανει μονοψηφια στις ειδησεις ενω εσυ θεωρεις οτι η Ακριβοπουλου ειναι αξια στη θεση της και δεν μεροληπτει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συνεχίζονται να γράφονται ανακρίβειες. Είπα εγώ οτι η Ακριβοπούλου είναι άξια στην θέση της και οτι δεν μεροληπτεί; Έγραψα πουθενά να μη λέει κάποιος την γνώμη του έστω και εσφαλμένη; Αντίθετα αμέσως βγάλατε το συμπέρασμα οτι είμαι εκπρόσωπος τύπου της ΕΡΤ ή του σύριζα. Δεν καταλαβαίνω αυτήν την επίθεση. Όχι κύριοι. Απλή αναγνώστρια είμαι και όπου γράφονται ανακρίβειες ή μεροληψίες, είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά, όσο μπορώ θα τις αναδεικνύω. Ας αποδείξει κάποιος πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7:11 σιγά μη στήσουμε και λαϊκό δικαστήριο για τα λαμόγια της ΕΡΤ. Ευτυχώς είναι λίγα τα ψωμιά τους να φύγει επιτέλους η αριστερή χούντα και σε όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7:11: Αποφασισε ομως μεροληπτει τελικα η οχι; Γιατι ανεφερες πριν πως αυτη η τακτικη ακολουθειται και στα υπολοιπα καναλια σε ολο τον κοσμο. Τελος παντων ο συντακτης του tvnea εγραψε ενα σχολιο για την Ακριβοπουλου που με βρισκει 100% συμφωνο, απο εκει και περα δικαιωμα σου να διαφωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιωργο για τα μονοψηφια στον σκαι δεν το εγραψε η 7:11 ανακριβειες αλλα εγω (ανωνυμος 6:53). Το εβαλα το χαιρομαστε εντος εισαγωγικων και αυτο που ηθελα να της τονισω ειναι πως θα πρεπει να καταδικαζουμε την προπαγανδα (αριστερα η δεξια). Οσον αφορα την ερτ, εκει πρεπει να ειμαστε ακομα πιο αυστηροι στην "αντικειμενικοτητα" καποιων δημοσιογραφων, αφου υποτιθεται πως ειναι δημοσια τηλεοραση και την πληρωνουμε απο την τσεπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια απορία. Σε άλλη σελίδα που διάβασα γράφει ότι το XFactor ξεκινάει σε 2 εβδομάδες, μέσα του Μάρτη με τη προβολή των auditions. Όταν λέτε ότι ξεκινάει Απρίλιο εννοείτε τα live;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @G5 , όχι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει-μέχρι και την ώρα που γραφόταν το κείμενο.Το Χ δεν ξεκινάει Μάρτιο, υπάρχει καθυστέρηση και τρέχουν. Αν ,ωστόσο, προκύψει κάτι θα ενημερωθείτε με νέο ρεπορτάζ από το tvnea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  30. Εκεί στην ΕΡΤ τα έχουν χάσει και όχι μόνο η Ακριβοπούλου αλλά και ο Λυκοπουλος σαν Διευθυντής που είναι στο αθλητικό κομμάτι μιλάει με ένα ύφος στην εκπομπή της Κυριακής και δεν αφήνει να μιλήσουν οι συνάδερφοι του και τους τα χώνει με ένα τέτοιο τρόπο που τους προσβάλει.
    Τις προάλλες στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης τον έβριζαν για κάτι που είχε πει.
    Για γκάφες είναι μανούλα η ΕΡΤ όπως και ότι τους κατέβει από τον εγκέφαλο ξεστομίζουν.
    Η ΕΡΤ όσο πηγαίνει ποιο πολύ πατώνει τότε για ποια ΕΡΤ μιλάτε? Ούτε για αθλητικές εκπομπές αξίζει πλέον ούτε για τίποτα και το μόνο που αξίζει είναι οι αγώνες.
    Ντρέπομαι για την κατάντια της.
    Όλη η σαβούρα εκεί μέσα είναι.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λίγοι και καλοί βλέπουν ΕΡΤ λέει...Ξεκαρδιστικό. Η κυρία είναι προφανές τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε πόσο συμπαθούν την δημοκρατία για να τους ενοχλεί και η κριτική απο τηλεοπτικά σάιτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Μανώλη ντροπή για τη Ζήνα δεν έχεις νιώσει ποτέ ως τηλεθεατής; Να είμαστε σοβαροί και αντικειμενικοι. Είναι τρισχειροτερη (και με τη βούλα του ΕΣΡ). Γιατί τόση σιωπή για τη Ζήνα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !