O ANT1 διαψεύδει...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη έκανε την εμφάνισή της χθες σε πολλά site. Πρόκειται για αυτήν που έδωσε ο ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος στην οποία έκανε λόγο για εντολή από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να μην αξιοποιηθεί κανένας ήρωας από την "Παρθένα Ζωή" τη νέα σεζόν στις φετινές σειρές.

Το tvnea.com επικοινώνησε με το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1, το οποίο μας ανέφερε πως αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Εξάλλου, η Τζένη Μπότση που πρωταγωνιστούσε στην ίδια σειρά βρίσκεται και φέτος στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο "Πέτα τη Φριτέζα", ενώ στην "Επιστροφή" βλέπουμε και τον Αλέξανδρο Σταύρου.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να σας πει ο Αντ1 ότι πράγματι έτσι είναι? Και τι συγκρίνετε? Μπότση και Στάυρου σαν ονόματα είναι στην ίδια μοίρα με τον Αναγωστόπουλο? Κάποιοι παλιοί πάντα θα επιβιώνουν και θα την πληρώνουν όσοι δεν είναι στα πράγματα. Το μέγκα έκλεισε αλλά οι περισσότεροι παλιοί όχι μόνο δε βρήκαν κλειστές πόρτες παρά την αντιπάθεια του κόσμου αλλά έχουν και κεντρικές θέσεις (πχ Σαράφογλου) Τα κανάλια τους αντιμετωπίζουν όλους σαν ισότιμους κ όλα γίνονται αξιοκρατικά? Όσο δε γνώριζαν ότι η άλλη ήταν κόρη της Μηλιαρέση και δεν έπαιξε ρόλο ότι ο άλλος είναι γιος του Δάντη και της Τοπάζη. Μακάρι να ήταν έτσι όμορφα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα παιδιά κάτι έπρεπε να πει κι αυτός για να βγει παίζει σε σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί νόμιζε μάλλον ότι μετά τη συμμετοχή του στην Παρθένα Ζωή με τόσα μούσκουλα που έδειξε πως θα γινόταν ανάρπαστο. Η πραγματικότητα τον προσγείωσε ανώμαλα και είπε να κάνει θόρυβο και ν' ακουστεί. Είναι πολύ εύκολο να ακουστείς για τους λάθος λόγους και να ανοίξει πιο βαθύ το κενό κάτω από τα από τα πόδια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η Ελένη Καρακάση όπου συμμετείχε πέρυσι στη παρθένα, συνεργάζεται με τον Αντ1 στο your Face απλά έπρεπε να πει κάτι ο συγκεκριμένος να γίνει λόγος ντόρος μπας και πάει σε καμία σειρά γκεστ 😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !