Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, μετά τη σειρά, ''Στο καλό, γλυκειά μου συμπεθέρα'', μπήκε στο ''Έλα στη
θέση μου'', του ALPHA. Η ηθοποιός μιλά στο Mytv για το πώς μπήκε στην τηλεόραση αλλά και για την αναγνωρισιμότητα...

Η τηλεόραση σε επέλεξε ή την επέλεξες, δεδομένου ότι είχες κάνει πολλά πράγματα στο θέατρο πριν κάνεις τηλεοπτικές δουλειές;   
«Όπως σου είπα δεν έψαχνα να κάνω τηλεόραση. Με τον Θοδωρή Πετρόπουλο που κάναμε τη σειρά ,''Στο καλό, γλυκειά μου συμπεθέρα'', στον ΑΝΤ1, είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο. Τότε είχα ακούσει ότι θα έκανε κάποια σειρά και ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Δεν περίμενα, βέβαια, ότι θα με επέλεγε για τον ρόλο! Μετά, όταν προέκυψε το ''Έλα στη θέση μου'', πάλι δεν το επεδίωξα. Εκείνη την περίοδο, έκανα τρεις παραστάσεις την ημέρα. Δεν υπήρχε χρόνος, άφησα μία παράσταση για να είμαι στη σειρά». 

Για ποιους λόγους σε γοητεύει η τηλεόραση;  
«Με γοητεύει όλη αυτή η συνύπαρξη των ατόμων που είναι πίσω από τις κάμερες, η καθημερινή επικοινωνία. Είσαι σε μία μεγάλη οικογένεια! Με γοητεύει επίσης το ότι βλέπω την εξέλιξη του ρόλου μου μέρα με την ημέρα μέσα από τα σενάρια που παίρνω στα χέρια μου, οπότε μπορώ κι εγώ να εμβαθύνω καλύτερα. Επίσης, μου αρέσει γιατί σε βλέπει πολύς κόσμος και έρχεσαι κοντά του. Δεν το περίμενα ότι θα βίωνα τόση αναγνωρισιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...