Συγκίνησε ο Mike για την υιοθεσία του: ''Με το που με πήρε στα χέρια της η μαμά μου, κοιμήθηκα στην αγκαλιά της''

0

Στο φετινό NOMADS, o Mike, μετά την επικοινωνία με τους γονείς του μετά από έναν μήνα, λύγισε
και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στην κάμερα ότι είναι υιοθετημένος.Ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ στο THE 2NIGHT SHOW ,όπου και μίλησε με αποκαλύψεις για αυτή τη σημαντική ιστορία του.

«Μου βγήκε αυθόρμητα να το πω από την πίεση. Λύγισα και δεν άντεξα. Το ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είμαι υιοθετημένος. Μου είπαν την αλήθεια για την υιοθεσία. Όταν ήμουν στο ίδρυμα ερχόντουσαν, με έβλεπαν, περνούσαμε ώρες μαζί, έπρεπε να συνηθίσω ότι αυτοί είναι οι γονείς μου. Δέχτηκα αμέσως τη μαμά μου, με το που με πήρε στα χέρια της, κοιμήθηκα στην αγκαλιά της».

Όσο για τους βιολογικούς του γονείς ,είπε:  «Δεν τους γνωρίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Εύχομαι να είναι καλά. Κάποια στιγμή, εκεί στα 15 μου, ήθελα να μάθω, πιο πολύ να δω αν μοιάζουμε,  αλλά με το που μου είπαν οι γονείς μου ότι θα είναι δίπλα μου σε αυτό, σταμάτησα, δεν με ενδιέφερε. Τον λόγο που με άφησαν στο ίδρυμα δεν τον ήξερα, μου είπαν ότι αυτή η γυναίκα ήταν άρρωστη».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι μετά την αποκάλυψη στο ριάλιτι, πολλοί του έστειλαν μήνυμα τονίζοντάς του πως είναι κι εκείνοι υιοθετημένοι και τους έδωσε δύναμη, και πως αποφάσισε πλέον να μιλά ανοικτά για να στείλει το μήνυμα στα υιοθετημένα παιδιά ότι αυτό που ζουν είναι ευλογία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !