H EΡΤ ανακοινώνει το νέο,τέταρτο κανάλι της ! Δείτε το logo...

5

Πότε κάνει επίσημα πρεμιέρα; Όλες οι λεπτομέρειες ...


Το νέο, αποκλειστικά αθλητικό κανάλι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΕΡΤ Sports HD, κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019. Μέσα από τις συχνότητες του νέου καναλιού, η ΕΡΤ φέρνει σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο, το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, για όλους τους Έλληνες πολίτες και για όλα τα αθλήματα .



Η Super League, η Football League, τα παιχνίδια της Basket League, όλα τα Grand Prix της F1, το τένις, οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και αθλητικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικό περιεχόμενο από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, συνθέτουν το πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports HD, προσφέροντας μια πλήρη αθλητική ενημέρωση και ένα καθημερινό υπερθέαμα στους Έλληνες φιλάθλους. 

Για τη λήψη της εκπομπής του καναλιού δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών, καθώς αυτό θα εκπέμπει αυτόματα από τις συχνότητες που κατέχει η ΕΡΤ HD. 

Από τις 9 Φεβρουαρίου, λοιπόν, παίζουμε… μπάλα στο ΕΡΤ Sports HD!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευρώπη δεν γίναμε ακόμη....
    Η RAI έχει 10 κανάλια πάνω κάτω μαζί με το Αθλητικό και η ΕΡΤ 3+1.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:02 μ.μ.
    Με τη διαφορά ότι η Ιταλία έχει 60 εκ κατοίκους ενώ η Ελλάδα 11. Αυτά πάνε αναλογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειστε σοβαροι; Χαιρεστε που πρακτικα τα μονα hd προγραμματα θα ειναι τα αθλητικα; Ειναι εικονα συτη για κρατικο φορεα ευρωπαικης χωρας; Στην Βουλγαρια εχουν 4k σε πολλα καναλια. Και μεις παρακαλαμε να μην βλεπουμε την λασπουρα που μας δειχνουν...Οχι απλα βελτιωση δεν ειναι αυτο, αλλα downgrading.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @11:02, Η Πορτογαλία, μια χώρα του νότου με 9 εκατομμύρια κατοίκους έχει 7 κρατικά κανάλια, τα RTP1, RTP2, RTP3, RTP Memoria, RTP Madeira, RTP Acores, RTP Arena. Ναι έχουμε λίγες ροές και κυρίως λόγω της βαρεμάρας που υπήρχε εδώ και χρόνια στην ΕΡΤ. Μπράβο τους που φαίνεται κάτι να αλλάζει και να αξιοποιούν σωστά το τάληρο που δίνουμε κάθε μήνα.
    @1:00, δεν θα γίνει μόνο το ERT Sports σε HD, από ότι έχω διαβάσει σε πολύ γνωστό σαιτ που ασχολείται με τα δορυφορικά, όταν ξεκινήσει και η δεύτερη συχνότητα της ΕΡΤ σε 1-2 μήνες θα βγουν και τα ERT1HD ΚΑΙ ERT3HD.
    Η ERT2 θα παραμείνει SD γιατί δεν χωράει προς το παρόν στις συχνότητες να γίνει και αυτή HD.
    Όταν αλλάξει ο νόμος (το 2021) που δεν θα υποχρεώνει τα κανάλια να εκπέμπουν επίγεια και σε SD, θα καταργηθούν όλες οι SD ροές και θα βρεθεί ο χώρος να εκπέμψει και η ERT2HD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:57 π.μ.
    Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα ανέφερες. Μακάρι κάτι να αλλάξει και να έχουμε ποικιλία και πολλές επιλογές. Στο εξωτερικό, τα κρατικά κανάλια είναι πιο πάνω από τα ιδιωτικά σε προτιμήσεις αν δεν κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !