UPDATE ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ: Επικράτηση FAMILIAR στην PRΙΜΕ TΙΜΕ!

19
Μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν ANT1-ALPHA-ΣΚΑΪ-STAR, κι όπως όλα δείχνουν, υπήρξε ξεκάθαρος νικητής. Το YOUR FACE SOUND FAMILIAR ,λοιπόν, κατάφερε και κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Από την άλλη, τόσο το BAKE OFF GREECE όσο και το SURVIVOR αρκέστηκαν σε χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 24,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 12,2
BAKE OFF GREECE 11,2

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 10,7
SURVIVOR 19,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 12

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 15
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 6,1
TOTAL FOOTBALL 5,6

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 3,6

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπεροχο το familiar. Ο σκαι πρεπει να αναψει λαμπαδα στα αλλα κανλια που δεν εχουν προγραμμα. Βεβαια πάλι σημερα στο 12αρι θα παίσει κλασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χθεσινό επεισόδιο του YFSF ήταν από τα καλύτερα όλων των σεζόν. Για εμένα έπρεπε να κάνει κοντά στο τριάντα. Ωστόσο 9:49 θα διαφωνήσω μαζί σου. Όλα τα κανάλια έχουν πρόγραμμα Κυριακή βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι προγραμμα εχουν μωρε. Ελληνικές και ξενες ταινιες που εχουν παιξει 1000 φορες στο κάθε καναλι. Μονο ο ΑΝΤ1 εχει και ο ALPHA μια ωρα μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την ίδια λογική ούτε το YFSF έχει ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα δεν το λέω μονο για το SURVIVOR. Γενικά μιλάω, απλα το SURVIVOR κάνει κάποια νουερακια το Σ.Κ. και στην βδομάδα πέφτει στο 12 με 13. Σήμερα αντε 11αρι μιας και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ σημεραα εχει το δυνατοτερο επεισοδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλασική περίπτωση γκάφας, όταν το σχόλιο σου έρχεται μπούμερανγκ! Με χωρίς ανταγωνισμό δηλαδή το familiar μόνο 23;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το YFSF για να μην γράφουμε τα ίδια κάθε Δευτέρα απλά σκίζει!!!
    Φέτος οι Καλλιτέχνες αποδίδουν τα μέγιστα και ίσως είναι η καλύτερη φουρνιά που έχει πάρει ποτέ ο Αντ1.

    Να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στο Όπεν για τις ταινίες που βάζει μετά τις 1 π.μ. οι οποίες είναι πολύ καλύτερες και ποιο πρόσφατες (τεσσάρων ετών) και έχουμε κάτι να δούμε εκείνη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι δεν βλέπετε Survivor δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί έκανε 18,3. Δικαιολογίες ότι δεν είχαν πρόγραμμα τα αλλά κανάλια. Ασυλια για Ελλάδα, λίγο ιντριγκα, λίγο η Δαλακα. Που να έβαζαν και άλλους γνωστούς , και μέτα μου λενε ότι δεν φταει το καστ. Πειτε οτι δεν χονευετε τον Τούρκο και αφηστε τις σαχλαμαρες. Ολα τα κανάλια πλέον εναντίον του Σκαι, ξεχνάνε ομως τι νούμερα έκαναν πριν δύο χρόνια λόγο τις τεράστιας επιτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε τουρκαλακι, το σαβιβορ τελείωσε. Μην κρυφτείς αύριο Ufo όνομα και πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανέβηκε το survivor. Βεβαια ο λογος που φετος δεν κανει νουμερα ειναι επειδη ειναι Ελλαδα Τουρκις και δεν εχει ενδιαφέρον. Εχει να κανει με τα προσωπα. Αν εβαζαν προσωπα της απλης καθημερινοτητας θα εκανε νουμερα έστω τα περσινα. Δεν ειναι οτι κουρασε το πρόγραμμα αλλα τα προσωπα ειναι αδιαφορα και το Ελλάδα Τουρκια δεν έχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν σβηστεί και αν έχουν σβηστεί σχόλια, το ρατσιστικό σχόλιο όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για ακομη μια κυριακη βλεπουμε οτι το your face κανει νουμερα οχι επειδη ειναι καλο αλλα επειδη δεν ειναι καλο το survivor!
    Τα νουμερα του your face ειναι πολυ μικρα σε σχεση με το ποσο μεγαλη παραγωγη δειχνει να ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:42 Τούρκος δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Τουρκικά δεν γνωρίζω, δεν βλέπω και επίσης δεν μου αρέσει καθόλου σαν γλώσσα. Το ότι μου αρέσει το συγκεκριμένο ριαλιτι δεν σημαίνει ότι είμαι υπερ του Τούρκου! Αυτός εχει τα διακαιώματα. Μακάρι να τα είχε Ισπανός να εξασκουσα και τα ισπανικά μου. Επισης σχεδον 20% στο γενικό μονο με τη δαλακα μεσα και πιο πάνω απο το Yfsf σε δύο τέταρτα. Εντάξει πάντως σίγουρα απο σήμερα θα πέσει λόγο σειρών. Για το MC3 πάντως απορω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το survivor κάνει καλά νούμερα το σουκου . Μα δούμε τώρα με την προσθήκη δαλακας πως θα πάει από σήμερα που όλα τα κανάλια θα έχουν προγράμματα όχι μόνο ο Αντ1. Το your face πολύ καλά και σταθερά . Maria 13 σαν σόου ήταν διασκεδαστικό όπως πάντα αλλά οι μεταμορφώσεις χθες ήταν χάλια. εγώ θεωρώ ότι το face δεν κάνει παραπάνω όχι επειδή δεν είναι καλό αλλά επειδή έχει απέναντι ανταγωνισμό. Είναι δύο ριάλιτι. Όταν έκανε 30 και 40 είχε μόνο ταινίες απέναντι συν ότι είναι στην πέμπτη σεζόν του. Άρα μια χαρά νούμερα. Νομίζω ότι έτσι θα κυμανθούν οι Κυριακές εκτός αν γίνει τρελή ανατροπή με το survivor αν και δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται όταν συνηθίζει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Steve 13 και εγώ περισσότερο στο σόου αναφέρομαι. Υπήρχαν όμως και καλές εμφανίσεις και το περίεργο είναι πως ήταν καλύτεροι φωνητικά παρά σαν μεταμφιέσεις. Και η Μελίνα, και ο Ίαν που τον αγαπώ, και ο Πασχάλης και η Κατερίνα ήταν σούπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Maria 13 καλησπέρα. Εμένα ο Ίαν δε μαρεσε καθόλου. Όχι ότι μπορούσε να κάνει κάτι με την Καλομοίρα αλλά πιο πολύ έμοιαζε με τη μινα Ορφανού . Η Κατερίνα καλή ήταν όντως. Κ Πασχάλης και η Μελίνα ήταν εξαιρετική. Αλλά μόνο ο Πασχάλης έμοιαζε κάπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Steve 13 καλησπέρα και σε εσένα. Από την πρώτη σεζόν κατάλαβα ότι δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχουν τις μεταμφιέσεις. Οπότε το παρακολουθώ αποκλειστικά και μόνο σαν ένα σόου που με διασκεδάζει και με κάνει να περνάω καλά Κυριακή βράδυ. Επίσης συνήθως κλείνω τα μάτια και ακούω φωνές, που έλεγε και η Σαμπρίνα. Σε αυτά τα πλαίσια φέτος πιστεύω πως είναι η καλύτερη χρονιά του σόου και για αυτό μου άρεσε και ο Ίαν. Πιστεύω πως εμφανισιακά δεν έμοιαζε, αλλά φωνητικά και σαν κίνηση ήταν πολύ κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντα σε κάθε σεζόν υπάρχουν οι αρκετά κακες και οι εξαιρετικές μεταμφιεσεις. Πχ Ματθίλδη σε Βλαχοπούλου ο Αλευράς σχεδόν σε ολα η Αποστολία σε Πινκ η Στικούδη σε Γαλάνη ο Πασχάλης την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό ακριβώς εγώ το παρακολουθώ όχι για να μορφωθω η να δω καρμπον κάποιον απλά για το εύθυμο του πράγματος. Έχουν υπάρξει όμως και εμφανίσεις που λες δε μπορεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω ενα πιστεύω έχουμε γίνει παρα πολυ αυστηροί κριτές μα παρ πολύ τοσο σημασία έχει αν πέτυχαν τοσο τις μεταμφιεσεις το σοου ειναι ψυχαγωγικο οχι ανακαλύψτε το ταλέντο στην μεταμφίεση δηλαδή έλεος μα να τα περναμε ολα απο κόσκινο φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !