Update- Τα ΚΑΘΑΡΑ ποσοστά: Επικράτηση FAMILIAR στην PRΙΜΕ TΙΜΕ!

38
720_622400_0a40ac4348-b6fa1e7321011e21
Μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν ANT1-ALPHA-ΣΚΑΪ-STAR, κι όπως όλα δείχνουν, υπήρξε ξεκάθαρος νικητής. Το YOUR FACE SOUND FAMILIAR ,λοιπόν, κατάφερε και κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Από την άλλη, τόσο το BAKE OFF GREECE όσο και το SURVIVOR αρκέστηκαν σε χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR  24,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 15,5
BAKE OFF GREECE 10,4
SURVIVOR 18,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 15,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 11,0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 4,7
TOTAL FOOTBALL 5,0

* ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

38Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το άρθρο γράφει "..SURVIVOR αρκέστηκαν σε χαμηλά ποσοστά χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης" ενώ έχει 17,3 και το πρώτο πρόγραμμα έχει 23
    οκ λογικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που το κοινό επιλέγει να δει ένα τόσο αξιόλογο πρόγραμμα. Αναφέρομαι φυσικά στο YFSF με την αγαπημένη μου Μπεκατώρου. Φέτος το σόου είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε επίπεδο παραγωγής στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να έχουμε δει ένα τόσο υπερσύγχρονο σόου. Ο ΑΝΤ1 δικαιώθηκε με την επιλογή να βγάλει ένα τόσο ακριβό σόου. Είναι πραγματικά μια όαση στην ελληνική τηλεόραση να βλέπεις ένα τέτοιο σόου. Ο ΑΝΤ1 άλλωστε έχει παράδοση σε τέτοιες υπερπαραγωγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ένα τόσο αξιόλογο πρόγραμμα","όαση"!!!! Παιδιά κόψτε κάτι! ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!! Πρόκειται για ένα-καλοστημένο και λαμπερό είναι η αλήθεια- σόου όπου 10-15 άτομα μασκαρεύονται για να έρθουν ή να ξαναέρθουν στην επικαιρότητα και να βοηθηθεί η καριέρα τους. Και η επιτροπή το ίδιο(χωρίς μασκάρεμα). Όχι οτι αυτό είναι κακό αλλά δεν είναι και ποιότητα. Εγώ προσωπικά προτιμώ τις ταινίες στην ΕΡΤ και το bake off Greece. Εντάξει και το bake δεν είναι και καμιά ποιότητα αλλά τουλάχιστον μαθαίνεις και κάτι(αν σου αρέσει η ζαχαροπλαστική).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:39 π.μ.
    Καταρχήν λέω σε χαμηλότερα ποσοστά (σε σχέση με το FAMILIAR), όχι σε χαμηλά.
    Επίσης να σημειώσουμε ότι το SURVIVOR δεν κατάφερε να περάσει ούτε την ταινία του ΑΝΤ1 που έπαιξε αμέσως μετά... Αυτό δεν το βλέπετε εσείς μιας και μετράμε το πρόγραμμα από την αρχή μέχρι το τέλος του...

    11:57 π.μ.
    Δεν μπορώ να καταλάβω το σχόλιο σου. Εγώ προσωπικά ΕΡΤ για να βάλω πρέπει να είμαι άρρωστος στο στο κρεβάτι και να έχω κάνει ζαπιγκ μέχρι και τα περιφερειακά κανάλια... Sorry δεν έχω ποιότητα μέσα μου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ στην ΕΡΤ βλέπω αθλητικά γεγονότα και Eurovision. Επίσης για εμένα το Bake off είναι βαρετό και δεν νομίζω ότι μαθαίνεις κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερώτηση:γιατί ακόμη και τώρα πολλές φωνές στο yfsf Μου ακούγονται playback?ιδέα μου είναι ??αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά λογικό να είναι κοντά στο 17 αφού τα άλλα κανάλια δεν είχαν κάποιο πρόγραμμα.
    Σαρωτικό το yfsf και πολύ όμορφο show. Μπράβο στον ΑΝΤ1. Είναι το μοναδικό κανάλι που ξέρει να κάνει show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νομίζω ότι η λέξη ποιότητα μπορεί να μπει δίπλα στο Your face . Όπως δε νομίζω ότι αξίζει να μπει δίπλα σε κανένα σόου-παιχνίδι-ριάλιτι που παίζουν τα κανάλια. Δεν μαθαίνεις κάτι, δεν σε κάνει πιο σοφό, δεν σε προβληματίζει, δεν σε βάζει σε σκέψεις, δεν τρέφει το νου κλπ κλπ. Είναι ένα σόου καλοφτιαγμένο με μια Μπεκατώρου που απολαμβάνει να το παρουσιάζει, με μια κριτική επιτροπή δεμένη και με χημεία με παίκτες που έχουν όρεξη και νομίζω ότι φαίνεται πως περνάνε καλά και δεν το κάνουν μόνο για να έρθουν ξανά στη δημοσιότητα που είναι και αυτός ένας από τους στόχους τους. Μέχρι τώρα δε βλέπω να υπάρχουν ίντριγκες ή καμιά σοβαρή κόντρα που να θέλει η παραγωγή να πουλήσει. Ίσως και γιατί πάει καλά σε νούμερα και άρα δεν χρειάζεται. Είναι ένα χαλαρό σόου που αρέσει στον κόσμο γιατί γελά και διασκεδάζει.Σε σχέση με άλλα προγράμματα παρόμοια ή της ίδια φιλοσοφίας το προτιμώ αλλά μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το YFSF φέτος σκίζει και είναι μαγικό,σε ταξιδεύει.
    Η Καλύτερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ με αυτά τα ζωντανά σκηνικά και το πάρτυ που γίνετε για να περνάμε πολύ καλά εμείς.
    Σε δύο επεισόδια θα είμαι μέσα και θα το δω από κοντά.
    Δεν το χάνω με τίποτα!

    ΣΗΜ.ΕΡΤ Μόνο για αθλητικά γεγονότα είναι...
    Αν όμως είχε δυνατούς παρουσιαστές και δυνατό πρόγραμμα πολύ ευχαρίστως να βλέπαμε όλοι την ημέρα...


    12:34 μ.μ. ΑΠΆΝΤΗΣΗ:Στο Μισό ζωντανά τραγουδούν και στο άλλο μισό playback
    Ιδέα σου δεν είναι και ούτε εμένα είναι ιδέα μου.
    Μπαμ κάνει και ας λένε και καλά τραγουδάνε όλοι ζωντανά .
    Στα μισά τραγούδια ορχήστρα δεν έχει...
    Περνάμε καλά? αυτό έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν ξέρεις να κανεις show αυτό φαίνεται και ανταμοίβεται...
    Η τέλεια επιλογή για Κυριακή βραδυ για να "γίνεσαι ένα" με το YFSF με την μοναδική Μπεκατόρου!
    Τωρα όσο για τα νούμερα τηλεθέασης αυτα μιλουν απο μόνα τους...
    Όλες τις Κυριακές πρωτιά και με διαφορά...
    #Αντ1_eimaste_ena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι μα ολοι ηταν σιγουροι πως το survivor θα περναει το yfsf τις κυριακες και αυτο δεν εγινε ,ειναι ενα γεγονος . Ειναι μεγάλη η επιτυχια γιατι ειναι το μονο που ερχεται τετ α τετ κοντρα με το survivor .Τις αλλες μερες μοιραζεται την μαχη το masterchef, που ειναι ο κυριαρχος, και με αλλα προγραμματα που χτυπουν και αυτα το survivor. Στην πεμπτη του σεζον ειναι φαινομενο αυτο που κανει το yfsf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για 12.52 Οι διαγωνιζομενοι τραγουδουν ΜΟΝΟ ΖΩΝΤΑΝΑ με playback ΜΟΝΟ την μουσικη. Δεν υπαρχει μισο playback.Ολες οι ορχηστρες που εμφανιζονται ειναι μονο για την εικονα.Φανταζεστε οτι ο μαζωνακης θα ελεγε ψεμματα ενω μπροστα του τραγουδουν playback????Ας τελειωσει πια η ιδια κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:01 μ.μ. Εγώ δεν το πιστεύω να με συγχωρείς.
    Αυτό είδα αυτό είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Survivor βλέπω δεν ανέβηκε αλλά ούτε έχασε το κοινό του. Και το Σάββατο περίπου τα ίδια νούμερα έκανε. Κάποιοι εδώ μέσα υποστηρίζετε τόσο πολύ το Familiar που δεν μπορώ να μην πιστέψω ότι είστε άνθρωποι του ΑΝΤ1. Τυχερη φέτος η Μπεκατωρου που έχει απέναντι της ενα αδιάφορο καστ , και οχι κονσεπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ufo αντε σπιτακι σου οπως σπιτακι του θα παει και ο τουρκος με το survivor πολυ πιο συντομα απ το κανονικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ufo βλέπω δεν χωνεύεται η Ήττα απ το Μαράκι, ποιος να περίμενε ότι θα κάνατε ίδια νούμερα με το nomads

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. UFO

    Δεν ειναι το κάστ που κάνει τα νουμερα αλλα το πρόγραμμα, και το SURVIVOR απλά έκανε τον κυκλο του. Αλλσωτε ο ΑΝΤ1 και το Εψιλον το έκανψαν σαν προγραμμα.
    Οτι και να κανει ο τουρκος αντε να ανεβασει 2 μοναδες τιποτα αλλο. Ο κοσμος βλέπει αξιολογα πραγμνατα φέτος. Τα νουμερα το λενε ξεκαθαρα.
    Κανεις δεν σημειωσε οτι το nomads εκανε καλυτερα πσοοστα και με σκληροτερο ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @UFO. "Άνθρωποι του αντ1". Δεν έχεις κι άδικο και εγώ αυτό υποπτεύομαι. Πανηγυρίζουν με τα σλόγκαν του αντ1. Σε λίγο θα μας πούνε οτι το YFSF είναι αριστούργημα. Εντάξει δεν είναι κακό, είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα που πατώνανε, αλλά σιγά πια...τέτοιος ενθουσιασμός και τέτοια στήριξη μας βάζουν σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2:23 μ.μ.
    Μην κλάψετε, δεν ειναι ανθρωποι του ΑΝΤ1. Αν βλέπατε χθες στο TWITTER ολοι αυτο έλεγαν. Το πόσο ωραιο ειναι φετος το σοου.
    Το σχολιο σου πάλι ειναιαυτο μας βάζει σε σκέψεις "ανωνυμε" ή μηπως επώνυμος αλά σκαι, γραφειο τυπου του σκαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η είδηση δεν είναι η πρωτιά της Μπεκατώρου, αλλά το ακόμη μεγαλύτερο βατερλώ του Bake off. Ακόμη κι η ελληνική ταινία του Star ήταν κατά πολύ παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά ανέβηκε πολύ το Survivor, την προηγούμενη βδομάδα ήταν κάτω από 15 απέναντι στο yfsf.
    Ήταν πολύ δυνατό το επεισόδιο χθες. Και σε τέταρτα έπιασε 20αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διαβαζω τα σχολια ολων σας και απορω!!
    Το your face ενω οντως ειναι καλοστημενο φετος,ειναι πρωτο στην ρα του διοτι δεν ειναι ωραιο φετος το survivor και αυτο δεν ειναι μονο προσωπικη μου αποψη αλλα ειναι και συμπερασμα απο τα νουμερα ,οταν την κυριακη υπαρχουν 2 grande προγραμματα κα το πρωτο κανει 24 ενω το δευτερο 18 για εμενα εχουν αποτυχει και τα 2,το your face ωστοσο το σωζει το γεγονος οτι τον προηγομενο κυκλο δεν τον ειδε ανθρωπος ενω περυσι το survivor εκανε 28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2:30μμ
    1)Δηλαδή στο twitter ο αντ1 δεν έχει ανθρώπους;
    2)Πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν είναι άνθρωποι του αντ1. Με τρομάζει η σιγουριά σου.
    3)Είδες πουθενά να υποστηρίζω τον Σκάι;
    4)Γιατί να είμαι άνθρωπος του σκάι και όχι πχ του σταρ ή του άλφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν συνεχίσει έτσι το survivor θα φτάσει νούμερα survival secrets

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπράβο στο your face η Μπεκατώρου μέχρι στιγμής είναι η νικήτρια της σεζόν μαζί με το σταρ και τα ριάλιτι του. Εχθές το σόου ήταν αρκετα καλό βέβαια περιμένω το επόμενο να δω Στικούδη να κάνει Βουγιουκλάκη Ιαν να κάνει Καλομοίρα και Χρύσπα Καρρά . Έχω την εντύπωση ότι η επιτροπή δεν συμπαθεί τον Ιαν πολύ χαμηλές βαθμολογίες του δίνει ενώ είναι καλός. Νομίζω ότι αυτό που είπε η Ντενίση ότι κάποιοι πρέπει να ηρεμήσουν το είπε για τον Ιαν το ζησακη και τη φιλινη βγάζουν πολύ ξινιλα στη βαθμολογία. Συγγνώμη βρε παιδιά 24 τοις εκατό αποτυχία ? Με φουλ ανταγωνισμό? Μια χαρά ποσοστό είναι και είναι η πέμπτη σεζόν του. Ούτε το survivor θεωρώ είναι αποτυχία το 17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδιά, δεν ειναι ουτε πλειμπακ ουτε λαιβ. Ως μη ζωντανό προγραμμα, οι καλλιτέχνες τραγουδάνε λαιβ, και μετα οι φωνές «ράφι αρνουμαι» στο μοντάζ, τοσο ώστε να μην ακουγεται εξωπραγματικό, αλλα να μην εκτίθενται και οι συμμετέχοντες. Ουτε λιπσινκ κανουν, αλλα ουτε εχουν και φωνάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11.39 έκανα copy ακριβώς ότι έγραφε... το άρθρο πριν.
    Εγώ βλέπω πάντως ότι ο κόσμος είναι στα δύο οι μισοί βλέπουν yfsf και οι άλλοι survivor.
    18,4 το survivor η ταινία στον ant1 αντε να έπαιξε κανα μισάωρο απέναντι στο survivor και είναι η ώρα που κάνει break για κανα τέταρτο αρχίζει και τελειώνει στο καπάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @2:30μμ. Μη τολμήσει κάποιος να γράψει εδώ μέσα οτι δεν του αρέσει κάποιο πρόγραμμα του αντ1 αμέσως κάποιος να πει οτι είναι βαλτός από κάποιο άλλο κανάλι. Μεγάλη κάψα έχετε για τον αντ1. Μην καρφώνεστε τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δε μας παρατας ρε Steve13 με τη βουγιουκλω. ΕΛΕΟΣ, σιγα την πρωτοτυπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Vasia δε μίλησα για πρωτοτυπία μόνη σου έβαλες αυτή τη λέξη . Το αστείο είναι ότι θα την κάνει η Στικούδη που την κράζουν όλη για άφωνη για αυτό θα έχει ενδιαφέρον. Δε σε κρατάω για να σε παρατήσω. Ήρεμα σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλα ουτε η αλικη ειχε φωναρα ...νιαουριζε κακ στα τραγουδια..το ταλεντο το χε σαν ηθοποιος και σαν εικονα συνολικη.το θεμα ειναι θεωρω δυσκολο τη στικουδη να νιαουρισει..για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι ναι παααρα πολυ ενδιαφερον θα εχει να δουμε μια αταλαντη να νιαουριζει μιμουμενη τη βουγιουκλω. Ζω για αυτη τη στιγμη χαχαχα ρε ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΤΖΑ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είπες σαβούρα το αριστούργημα, την όαση, το τιτανοτεράστιο, το YFSF;;;;; Ντροπή! Δεν τα λένε αυτά. Πιπέρι στο στόμα. Αν θες να βρίσεις, βρίσε το survivor, το masterchef, το bake off.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Vasia μόνη σου μιλάς έτσι? Κανείς δε σου είπε ότι είναι αριστούργημα αλλά άμα μένεις στο σπίτι είναι ένα ωραίο αστείο παιχνίδι για να περνά η ώρα. Το ποιος τρώει αμασητη τις σαβουρες άσε να το κρίνουμε απ' τα σχόλια. Λιγότερη πορωση θα σου πρότεινα εκτός αν έχεις συμφέροντα με κάποιο πρόγραμμα. Εγώ δε βρίζω κανένα πρόγραμμα από αυτά που είπες. Σάκης : εγώ το είπα από αυτή την άποψη που λες εσύ θα βγει πολύ γελοία πιστεύω. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν μιλάει μόνη της η Βάσια. Άλλος σχολιαστής είμαι. Όσο για την πόρωση που λες, κοίτα πρώτα αυτούς που βλέπουν συμφέροντα πίσω από κάποιον που δεν του αρέσει κάποιο πρόγραμμα του αντ1 και αμέσως του την λένε. Με την ίδια λογική τότε όσοι σχολιάζουν θετικά κάποια προγράμματα του αντ1 τότε είναι και άνθρωποι του αντ1. Να μάθετε να δέχεστε και την άλλη γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπερα. Απλα με ανεφερε και συνεχισε να μιλαει για κατι αστοχο και με κατι στο οποιο δεν αναφερθηκα καν. Εγω εγραψα κιολας οτι πηγαν καλα και τα δυο προγραμματα. Δε με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι εγω ειπα τη γνωμη μου οτι μαρεσει το σοου και ειδα μια ειρωνια και να λεει για αριστουργηματα που ποτε δεν ειπα η για βρισιες σε αλλα προγραμματα. Με τη λογικη που λες ουτε εγω πηρα σεβασμο για τη γνωμη μου και δε μιλησα ασχημα επ ουδενι. Οπως και να εχει να εχετε ολοι ενα ομορφο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οι κοκορομαχιες στις οποιες ολοι μετεχουμε αφορουν συντριπτικα αντ1-σκαι, ενω πανηγυρικος νικητης παραμενει ο αλφα, ενω ο αντ1 οριακα 2ος πανω απτο σταρ που εχει το μισο του προγραμμα!Πολυ κακο γ το τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !