Η επίσημη ανακοίνωση της COSMOTE TV για το Σ' ΑΓΑΠΩ ,Μ' ΑΓΑΠΑΣ! Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα...

4

ξεκινά με διπλό επεισόδιο! Αυτό είναι το trailer

«Η κωμική σειρά, Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Το θρυλικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που έγινε δημοφιλές ταξιδεύοντας το κοινό στη δική του περιπετειώδη καθημερινότητα, επιστρέφει στην ψηφιακή εποχή, με νέες ιστορίες και περιπέτειες, χάρη στις εξελίξεις που έχει φέρει η τεχνολογία.

Το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο (Ζήλεια & Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα) και κάθε Πέμπτη, θα διατίθεται ένα νέο επεισόδιο της σειράς. Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο 10 -μικρότερης διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων. Παράλληλα, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών.

Το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς, που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού. Το σενάριο υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Γραμματόπουλος, τη σκηνογραφία ο Γιώργος Γεωργίου, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Ντίνος Μαχαίρας και την επιμέλεια παραγωγής η Digital Minds.

 Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, λοιπόν, η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν μέσα από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube με το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς να εγκλιματίζεται στην ψηφιακή εποχή!»


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευτυχως που δεν εγινα μανα;Αφου στο τελευταιο ηταν να γινει.....Θα ειναι ενδιαφεροντα τα νεα επεισοδια;Θα εχουν συνδεση τα επεισοδια μεταξυ τους,θα ειναι οπως τα επεισοδια του τότε;Δεν νομιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το κάνουν όπως έγινε το 2017 με τις ''Τρεις Χάριτες'' και τον Λουμίδη που ανέβηκαν διαδικτυακά 5 νέα mini επεισόδια τρίλεπτης διάρκειας με τις ''Χάριτες'' στη σημερινή εποχή να πίνουν τα καφεδάκια τους στο καφενείο του Λουμίδη και να σχολιάζουν.

    Τωρα θα ειναι 10 mini επεισόδια πάλι τρίλεπτης διάρκειας με τη Δήμητρα και τον Θοδωρή στην σημερινή εποχή και θα χώνεται και κάπως η διαφήμιση στην Cosmote. Και αυτοί κάνουν την διαφήμιση τους και εμείς παίρνουμε τη δόση μας απο all time classic νοσταλγία!

    Είναι η εποχή που ότι παλιό και κλασικό σε Ελλάδα ή εξωτερικό επιστρέφει - με τον ενα ή τον αλλο τρόπο. Η εποχή της νοσταλγίας!!!

    ΥΓ...ΑΚΟΜΑ δεν εγινε μανα η Δημητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Να μην γίνει σαν το σίριαλ της Σεμίνας Διγενή με τον τίτλο Σ' αγαπάω... πάρκαρε που είχε βγει το 2009 με 8 επεισόδια και έπαιζε μόνο δικτυακά.
    Αν το ανέβαζε η Cosmote όπως τότε με τον Λαζόπουλο και μετά που το είχε πάρει ο Α καλύτερα θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν ολιγοις ξεκαθαρα για διαφημιση.Τα επεισοδια δεν εχουν καμια συνδεση,ηταν να γινει μανα αλλά δεν θα γινει;Και γυρισματα καθολου;Μόνο για την cosmote;Αν ειναι ετσι ας το έκαναν σε θεατρο,περισσοτερο ενδιαφερον θα ειχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !