Από νωρίς ο ΑΝΤ1 έχει αρχίσει φέτος να ετοιμάζει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Στόχος είναι το κανάλι να πρωταγωνιστήσει στον τομέα της μυθοπλασίας, των σόου και των ριάλιτι. 

Αυτή την περίοδο, τα στελέχη του σταθμού αναζητούν το Κυριακάτικο εκείνο σόου που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com ο ΑΝΤ1 ήδη επεξεργάζεται ποιο νέο πρόγραμμα θα προβάλλεται του χρόνου στην prime time ζώνη.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα το ακριβές concept, αλλά μάθαμε πως αυτή την περίοδο εξετάζεται ένα πολύ δυνατό game show σχέσεων, ώστε να καλύψει το κενό μετά τις 11 το βράδυ. 

Το slot 9 με 11 θα καλύπτεται με 4 σειρές. 


6 σχόλια:

Steve 13 είπε...

Game of love 2 χαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Game show σχέσεων; Μα καλά τώρα που έχει αρχίσει να ανεβαίνει θα κάνει τα ίδια λάθη;

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι ερωτικό σόου με ανταλλαγή ζευγαριών οκ αλλιώς μένει να δούμε πως θα είναι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κατάλαβαν στον Αντέννα από τη φετινή τους επιτυχία???Σειρές και επιτέλους ας γίνει ξανά μια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ σειρα όπως παλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:15, δεν λένε ότι θα κόψουν τις σειρές, 3 ώρες την ημέρα θα έχουν, 1 το απόγευμα και 2 το βράδυ. 15 ώρες την εβδομάδα. Πόσες να βάλουν; Δεν μπορούν παραπάνω γιατί δεν βγαίνουν, οι σειρές είναι ακριβό σπορ. Από τον ΑΝΤ1, τον ALPHA και το ΟPEN δεν είναι σωστό να έχουμε παράπονα, είναι τα μόνα που επενδύουν στη μυθοπλασία, το καθένα με βάση τις δυνατότητες του. Αν πρέπει να έχουμε με κάποιον θέμα είναι με τον ΣΚΑΙ που μας έχει φλομώσει σε ατελείωτες ώρες, σε μαραθώνιους ριάλιτι και τρασίλας και φταίμε εμείς που τα βλέπουμε.

Ιπτάμενο πλυντήριο είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ GAME OF LOVE!ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!

loading...