Σε λίγο καιρό, το πρωτότυπο σενάριο της επιτυχημένης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται,
και θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας η ελληνική ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Η ηθοποιός, Ευγενία Ξυγκόρου, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο tv Έθνος πώς αρχίζει ο νέος κύκλος...

Τι εξελίξεις αναμένονται στην «Επι­στροφή»;  
Πλησιάζουμε στο φινάλε του πρώτου κύ­κλου. Υπάρχουν δράση, πολλή αγωνία, οι ζωές μπαίνουν σε κίνδυνο. Η Δανάη έρχεται πολύ κοντά συναισθηματικά με τον Παύλο, ο Παύλος καταζητείται και η Δανάη τον κρύβει μαζί με τον Πέτρο, και τότε ξεκινά ένα κυνηγητό. Η Δανάη έχει φθάσει στα όριά της με τον πατέρα της, η φιλία της με την Άννα κλονίζεται, και πλησιάζει η αποκάλυψη ότι ο Λευτέρης κρύβεται πίσω απ' όλα. Αυτό θα είναι το φινάλε και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει, αφού το έχουμε μάθει. Η πρώτη μέρα των νέων επεισοδίων ξεκινά χαρούμενα. Στη συνέχεια, όμως, σκάνε βόμβες. Πολλές ανατροπές έρχονται για την οικογένεια Κορωναίου, τον Νίκο και τον Παύλο. 

Η σχέση σας έχει περάσει από σαράντα κύματα. Τι γίνεται με τον Παύλο;  
Και πού είστε ακόμα! Η Δανάη προσπαθεί να σταθεί πάρα πολύ στον Παύλο. Εκείνος νιώθει τύψεις γιατί η Δανάη μπαίνει σε κίνδυνο βοηθώντας έναν φυγά, κρύβοντάς τον.

Έχω την εντύπωση ότι ο Παύλος στα επόμενα επεισόδια είναι πολύ περιορισμένος.  
Η Δανάη είναι αφόρητα ερωτευμένη μαζί του και θα συνεχίσει. Αυτός περνάει πιο δύσκολες καταστάσεις, δεν πιστεύω ότι δεν την αγαπάει τη Δανάη, απλώς κλείνεται στον εαυτό του για να προστατεύσει τους γύρω του και να προστατευθεί και ο ίδιος. Τη δυσκολεύει στον πρώτο κύκλο, αλλά ξεπερνιέται, και στον δεύτερο κύκλο γίνεται πιο έντονος με κάποιον τρόπο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να τους κρατήσει μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...