Σχεδόν οριστικό για ΣΚΑΪ: Φεύγει ο Τούρκος, έρχεται ο Γεωργίου! Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
20


Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πιθανή θεωρείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της τούρκικης εταιρείας παραγωγής Acyn Media με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και της "Real Life" αναφέρει πως το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό του μόνο το "The Voice", αφού ήταν το μόνο project που κατάφερε να φέρει την επιθυμητή τηλεθέαση και όχι το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ή κάποια άλλη νέα παραγωγή του Τούρκου.

Ο ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν θα κατέβει με 5 σειρές, εκ των οποίων η μία καθημερινή. Μάλιστα, επίκειται και οριστικό κλείσιμο της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου και της ομάδας του με το κανάλι, ώστε το νέο καθημερινό σήριαλ να φέρει την υπογραφή του. 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα στελέχη του σταθμού τονίζουν τις πολύ καλές σχέσεις του διευθυντή προγράμματος Λοίζου Ξενοπουλου με τον Ανδρέα Γεωργίου από την εποχή που ξεκίνησε στο Mega με τη σειρά "31 δρόμοι". 

Υ.Γ Πάντως, το "The Voice" υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 2 κανάλια που θα το ήθελαν στο δυναμικό τους και ενδεχομένως να το διεκδικήσουν. 

Για να δούμε αν η συμφωνία ΣΚΑΙ-Γεωργίου είναι τόσο κοντά που δεν αφήνουν περιθώρια διεκδίκησης από τον ALPHA και τον ΑΝΤ1. 

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το voice δεν το έχει ο accun? Επομένως εφόσον ολοκληρωθεί η συνεργασία δεν θα μπορεί να το έχει ο Σκάι. Και για να το πάρει κάποιο άλλο κανάλι θα πρέπει να πάρει όλο το πακέτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο Γεωργίου να πάει σε ένα κανάλι που δεν έχει παράδοση στις σειρές. Μεγάλο ρίσκο. Πάντως μιλάμε για στροφή 280 μοιρών από ΣΚΑΪ. Μετά από αυτό δεν θα έχει αφήσει τίποτα από το Μέγκα που να μην έχει αντιγράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους πρόσφερε περισσότερα λεφτά ο Σκαί για αυτό τελείωνουν το Τατουάζ; Θυμίζει λίγο αυτό που έγινε με τον ΑΝΤ1 το κανάλι περίμενε να ανανεώσουν και αυτοί έφυγαν γιατί ο Alpha τους υποσχέθηκε και τους πρόσφερε περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:23 δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα απλά οτιδήποτε ζυμώνεται για την νέα χρονιά είναι πολύ νωρίς για τον Άλφα γιατί περιμένουν τις αρμόδιες αρχές να εγκρίνουν το μεγαλύτερο ποσοστό εξαγοράς από τον όμιλο Βαρδινογιάννη αλλά πρέπει να το εγκρίνει η επιτροπή ανταγωνισμού μέχρι τότε που προβλέπεται να δώσει το πράσινο φως γύρω στο Πάσχα προβλέπεται περίπου αυτό πάνω κάτω και εξάλλου το συμβόλαιο του τρίπτυχου της επιτυχίας λήγει αυτό το καλοκαίρι συν από ότι λέγεται όταν πήγε στον Άλφα είχαν υποσχεθεί στον Γεωργίου ότι θα έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον σινεμά μέσω της Village πράγμα που δεν έγινε ποτέ οπότε καλά κάνουν και κοιτάνε τον ανταγωνισμό αφού οπτιδηποτε κλείσουν θα έχουν σεβαστεί το συμβόλαιο τους αφού θα φύγουν όταν λήξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λαθος αλογο πονταρει η ομαδα Γεωργιου. Δεν βλεπουν την καταληξη που εχουν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι συνεργασιες που ξεκινα το καναλι του Φαληρου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και παει ο Γεωργιου στον Σκαι και παει ο Ατσουν στον αλφα και σαρωνει.Ε ρε γλεντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θυμάστε καλά, ο λόγος που είχε σταματήσει το voice στον ant1 ήταν γιατί τα δικαιώματα τα είχε πάρει ο accun και είχε θέσει βέτο πως για να βγει στον ant1 ξανά θα πρέπει να είναι δικιά του η παραγωγή και καπάκι το κανάλι να πάρει το survivor... Όποτε τον βλέπω να αποχωρεί οριστικά από τον ΣΚΑΙ... Επίσης λέτε να διεκδικήσει την τελευταία άδεια γιατί είχε προσπαθήσει και την τελευταία φορά ή τουλάχιστον έτσι έλεγαν οι φήμες και γενικά δεν βλέπω κάποιο κανάλι να το επιθυμεί στο δυναμικό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάει στο Καλό ο Τούρκος και να μας γράφει!

    Μα αφού τα καθημερινά κουράζουν τόσο πολύ και την πάτησε με τις αλλαγές που έκανε μπας και ανέβουν...

    Από το μεσημέρι και μετά ο Σκάι διαλύθηκε με τα καμώματά του...

    Έτσι όπως είναι τα πράγματα για το OPEN ταιριάζει ο Τούρκος που με τα 14ρια-15ρια που θα βγάζει θα είναι επιτυχία για το κανάλι ΑΠΌ 4-7% που βγάζει συνήθως...

    Ο Σκάι δύο προφίλ έχει το ένα είναι το ενημερωτικό και το άλλο αχταρμάς....

    Για Γεωργίου δεν τα βλέπω καλά διότι το Σκάι δεν έχει παράδοση σε σειρές και θα είναι κρίμα να τον πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για μένα καλό είναι να πάει στο σκαι τι σημασία έχει που δεν έχει παράδοση στις σειρές ; Κάπως πρέπει να ξεκινήσει και αυτός αν θέλει να πηγαίνει καλά και νομίζω ο Γεωργίου είναι δυνατό όνομα για αρχή στις σειρές . Και ο άλφα δεν είχε παράδοση στις σειρές και σιγά σιγά έφτασε φέτος όλες του οι σειρές να σκίζουν Ο τούρκος φέτος μόνο ζημιά κάνει στο σκαι όλα πάτωσαν εκτός από το voice το οποίο νομίζω αν δεν είχε αυτή την επιτροπή και τον Καπουτζιδη θα πάτωνε και αυτό Ο σκαι αν πάρει Γεωργίου και βάλει καπουτζιδη να γράψει καμία καινούργια σειρα θα πάει πολύ καλύτερα από φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι ειχε παραδοση στα ριαλιτι ο σκαι πριν το χ φακτορ?αν κατι ειναι καλο θα παει καλα κ ο σκαι ειναι μεγαλο καναλι πλεον...το οτι εχει μια κακη χρονια λογω φθορας των ριαλιτι του τουρκου δε σημαινει κατι,κ ο αντ1 περυσι στον πατο ηταν κ φετος σκιζει...με αυτη τη λογικη πχ το λογω τιμης δε θα το δει ο κοσμος γιατι θα πει α ο σκαι δεν εχει παραδοση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποκλείεται ο ΣΚΑΙ να τα χαλασει με τον Τούρκο και να κρατήσει μονο "The Voice" για να πάρει τον Κύπριο. Ξέρετε τι θα τους πει ? Η όλα η τίποτα. Για να δούμε τι θα γίνει...
    Μαρινακης και Σαββίδης περιμένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά δεν έχω καταλάβει; Το ζόρι μερικών είναι ο Τούρκος ή ο Σκαι; Η και οι δυο; Ακόμα το φυσάνε που ο ΣΚΑΙ από ένα κανάλι που δεν το έβλεπε ο κόσμος ούτε όταν ειχαν διαφημίσεις τα άλλα κανάλια έγινε πρώτο έστω και την πρώτη χρονια του Survivor και πλέον θεωρείται ένα κανάλι που κοντράρει στα ίσα τα υπόλοιπα;Ας πρόσεχαν. Ε και στην ανάγκη αν ζορίζονται τόσο ας βάλουν το Κωνσταντίνου και Ελένης και στην prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Maria13, δεν το έχεις με τη γεωμετρία...και τις 280 μοίρες! Μείνε στα τηλεοπτικά που τα μελετάς καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρα οι 5 σειρές που αναφέρει το δημοσίευμα οτι ετοιμάζουν στον Σκαι για του χρόνου είναι η νέα καθημερινή του Γεωργίου (αν κλείσει), το sequel του ''Λόγω τιμής'' της Μ.Παπαοικονόμου με όλο το original cast, το sequel του ''Κόκκινου δωματίου'' με Ρηγα, Ανδρίτσου, η νέα εκδοχή της ''Πολυκατοικίας'' με νέο cast ηθοποιών και η ελληνοποιημένη μεταφορά του τούρκικου ''Ezel''.

    Με λίγα λόγια ο Σκαι του χρόνου θα κάνει ένα πρόγραμμα αναφορά/αφιέρωμα/tribute σε προγενέστερα προγράμματα. Μόνο του Γεωργίου θα είναι εντελώς original υλικό!

    Παντως μακάρι να σταματήσει να συνεργάζεται με τον Τούρκο. Αν φτιάξει μια δυνατή βραδινή ζώνη όλο με σειρές και αξιοπρεπείς ψυχαγωγικές εκπομπές τύπου ''Αρβύλα'', ''Βινύλιο'' μπορεί σταδιακά να το ξανα-γυρίσει το παιχνίδι. Θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΚΑΙ μεχρι πριν 3 χρονια ηταν ενα ποιοτικο καναλι με χαμηλες ομως τηλεθεασεις, ωσπου ξεκινησε η συνεργασια με τον τουρκο και εγινε αμεσως 1ο καναλι. αυτο ομως ηταν win-win για σκαι και τουρκο. Τωρα πλεον η συνεργασα μπορει να ληξει και αφοτου εχει καθιερωθει στη συνειδηση του κομσου ως ενα μεγαλο καναλι, να βαλει και σειρες στο προγραμμα του. Βεβαια για να παει καλα αηυτη η στροφη πρεπει να ξεκινησει με καλες σειρες. σε αυτη την κατευθυνση η ελευση του Γεωργιου, το λογω τιμης, ο καπουτζιδης κτλ ειναι πολυ καλες κινησεις!

    σε ότι αφορα του Τουρκο, ισχυει ο νομος της αγορας. ο καθενας εχει διαφορετικη διαπραγματευτικη δυναμη! μετα τις φετινες αποτυχιες δεν μπορει να βγει στην αγορα και να ζητησει και α παρει οτι θελει απο τα καναλια! δεν αποκλειω να πουλησει διαφορετικα προγραμματα σε περισσοτερα απο 2 καναλια. Ισως να βαλει μονο ορο να μην παιζουν απεναντι το ενα απο το αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2:28 μανία εσύ να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Τούρκο. Και να φύγει απο τον ΣΚΑΙ δεν θα γλιτώσεις απο αυτόν και υα προϊόντα του. Θα την βρεί την λύση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Paul καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι κατά λάθος έγραψα το 280. 360 ήθελα να γράψω σαν την Queen 😋😋😋😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 1.36 πολύ ζόρι τραβάς βλέπω με το ΣΚΑΙ, ούτε μέτοζος του καναλιού να ήσουνα. Δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι πάτωσε το κανάλι σου φέτος; Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Πρόπερσι ήταν του ΣΚΑΙ φέτος είναι άλλων η πρωτιά. Όσο για τον ΑΝΤ1 που ειρωνεύεσαι μακάρι να είχε και ο σταθμός που υποστηρίζεις Κωνσταντίνου και Ελένης , χτυπάει 20 άρια μετά από είκοσι χρόνια σχεδόν.Είπες τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαχα, Ποια queen, όλοι μαθαίνουμε από τον Τσίπρα

    https://m.youtube.com/watch?v=waC8PxGUKUA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !