Για ακόμη μια σεζόν ο Στέλιος Παρλιάρος ,μας μυεί στις ''Γλυκές Αλχημείες'' μέσα από τον ΣΚΑΪ.
Ο παρουσιαστής μιλά για το επάγγελμά του, για το πώς ξεκίνησε, αλλά και για το αν θα γινόταν ποτέ κριτής σε τηλεοπτικό σόου.

Η Ζαχαροπλαστική ήταν ένα χόμπι που τη μετατρέψατε σε επάγγελμα ή πάντα θέλατε να ασχοληθείτε με αυτή επαγγελματικά;  
«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές. Όταν σε ηλικία 17 ετών μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω για πρώτη φορά σε ζαχαροπλαστείο ως μαθητευόμενος, κατάλαβα αμέσως ότι αυτή θα είναι η δουλειά μου. Αισθάνθηκα ότι αυτός ο επαγγελματικός χώρος εκπλήρωνε όλες τις εφηβικές μου ανησυχίες και όνειρα. Το επάγγελμα με κέρδισε αμέσως με τη δημιουργικότητά του και έμεινα πιστός και αφοσιωμένος σε αυτό για 40 χρόνια». 

Τα τελευταία χρόνια ανήκετε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Έχετε δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια είτε για τις «Γλυκές αλχημείες» είτε για κάποιο άλλο είδος εκπομπής;  
«Στην τηλεόραση κάνω αυτό που ξέρω καλά. Παραμένω ένας εργάτης της ζαχαροπλαστικής και προσπαθώ να μοιραστώ με τον κόσμο την εμπειρία και την αγάπη μου γι' αυτήν. Παρουσιάζω αποκλειστικά συνταγές για γλυκά, για να μπορεί να απολαύσει ο τηλεθεατής ένα καλό γλυκό φτιαγμένο από τον ίδιο. Με απλούς και κατανοητούς τρόπους. Κάποιος άλλος τηλεοπτικός ρόλος δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου, γιατί είναι πολύ μακριά από τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες μου. Υπάρχουν άλλοι άξιοι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση παρουσιάζοντας άλλου περιεχομένου εκπομπές με εξαιρετική επιτυχία». 

Θα θέλατε να είστε κριτής σε έναν διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής;  
«Απέχω πολύ από έναν τέτοιο ρόλο. Στην τηλεόραση ένας κριτής οφείλει να είναι αυστηρός κάποιες φορές, να ανακοινώνει αποχωρήσεις, να κάνει σχόλια. Σε κάθε τηλεοπτικό διαγωνισμό και όχι μόνο σε έναν διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Κάτι τέτοιο για μένα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα το επέλεγα».

Αυτά δήλωσε στο Mytv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...