Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το καρφί για τη νέα μετακίνηση του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Υπήρχε για χρόνια η συνήθεια των τηλεθεατών το Σαββατόβραδο, ωστόσο τα τελευταία επεισόδια του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετακόμισαν στα βράδια της Παρασκευής. Με ανακοίνωση του ο σταθμός ανακοίνωσε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει ξανά το Σάββατο στις 22:00. Τι λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τις συνεχείς μετακινήσεις, κάτι που έχει βιώσει και η ίδια στο Πάμε Πακέτο, αλλά και την επιστροφή του παρουσιαστή στη μέρα προβολής που είχε;

«Εγώ νιώθω πάρα πολύ χαρά γιατί επιβιώνουμε παντού όπως βλέπετε. Κάποιες άλλες εκπομπές όταν τις μετακινούν έχουν κλυδωνισμούς. Εμείς είδατε ότι παρότι είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο 4 μετακινήσεις, αντέχουμε. Και είμαστε όχι απλά ανθεκτικοί, είμαστε στην πρωτιά. Υπάρχουν επιλογές ουσίας στο κοινό και αυτό είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και θετικό σαν συμπέρασμα.»

«Εμένα όπου με έβαλαν έμεινα. Κάποιοι άλλοι έκαναν μανούρες και αλλάζουν ξανά», σχολίασε με νόημα η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με ξένα κόλυβα το παίζει ιστορία η πλαστική μούμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν χαζέψει εμάς τους τηλεθεατές με τις μετακινήσεις τους και δεν ξέρουμε τι να δούμε εκείνη την ημέρα και ώρα που δεν τα κρατάνε σταθερά τα προγράμματά τους.Αυτό ξέρω εγώ.
    Κακώς γίνονται γιατί η συνήθεια χαλάει και πάμε για άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω ειναι η μοναδικη ελληνιδα παρουσιαστρια που τριγυρναει διακηρύσσοντας το ποσο καλα τα παει η εκπομπη της. Και εν τω μεταξυ δεν σκιζει σε καμια παριπτωση. Περισσοτερο η φημη οτι η εκπομπη σκιζει υπαρχει, παρα πραγματικα υψηλα νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !