Έκλεισε! Πηγαίνει ξανά Σάββατο ο Παπαδόπουλος

4

Δες πότε θα βγαίνει το SURVIVOR

Σε δραστικές αλλαγές ετοιμάζονται στον ΣΚΑΪ μετά από το βατερλώ του “Survivor”. Σύμφωνα με
ασφαλείς πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου, η εκπομπή, “Στην Υγειά μας ρε παιδιά”, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Σάββατο, στη μέρα δηλαδή που εξ αρχής είχε συμφωνήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την εκπομπή του όταν υπέγραφε συμβόλαιο με το κανάλι του Ν. Φαλήρου. Αυτό θα ισχύσει πιθανότατα από το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Ωστόσο, αυτό επιφέρει ένα ντόμινο αλλαγών στο κανάλι καθώς σημαίνει ότι θα πρέπει να εναντιωθούν στον Τούρκο παραγωγό και στο πρόγραμμα που έχει επιβάλλει. Συνεπώς, το “Survivor” θα διαφοροπιήσει τις μέρες του από την προβολή του στη γείτονα χώρα και αντί για Σάββατο με Τετάρτη που παίζεται στην Ελλάδα, ενδεχομένως να προβληθεί Κυριακή με Πέμπτη όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια σε μια προσπάθεια να ανέβει ο μέσος όρος του σταθμού. Και μιλάω μόνο για τον μέσο όρο του σταθμού κι όχι του παιχνιδιού γιατί το ριάλιτι το Σάββατο αλλά και την Κυριακή σημειώνει μεγαλύτερα ποσοστά από ότι τις καθημερινές, με τα μέχρι τώρα δεδομένα τουλάχιστον.

Πάντως, αν συμβεί αυτό στις 2 Μαρτίου ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα βρεθεί ξαφνικά απέναντι με άλλες δυο παρόμοιες εκπομπές απέναντι: το “It’s show time” με τον Νίκο Κοκλώνη που κάνει πρεμιέρα εκείνο το Σάββατο, αλλά και το “Στα τραγούδια λέμε ναι” της ΕΡΤ1 με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτο ισως να σημαινει πως θα χωριστουν και τα δυο survivor. Δηλαδη να σταματησει το Ελλαδα- Τουρκια, γιατι δεν θα εχει νοημα να βλεπουν οι Ελληνες τηλεθεατες (οσοι λιγοι ακομα βλεπουν)την αποχωρηση ενα 24ωρο αργοτερα απο την τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι κι αλλιως δεν την βλέπει και κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά την βλέπουν αρκετοί παιδιά την αποχώρηση μην ακούω βλακίες. Το ότι οι περισσότερο είναι πρόβατα και βλέπουν το master στημένοι καβγάδες, δε σημαίνει ότι δεν είμαστε αρκετοί αυτοί που βλέπουμε survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει δεν ειναι και τοσοι πολλοι οπως παλια που την εβλεπε το 70%. Και ο ιδιος ο Σακης Τανιμανιδης σε μια ερωτηση που εκανε για τους τυφωνες στο quiz γνωσεων που παιζουν εκει στο survivor εκανε το εξης σχολιο-σποντα για την φετινη τηλεθεαση:"Θυμαστε που λεγαμε τον πρωτο χρονο ο τυφωνας survivor? Τωρα βεβαια ειμαστε αερακι...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !