Φωτεινή Πετρογιάννη: «Στην Κατερίνα έβγαλα όλο μου το χιούμορ, στην Ελένη ωρίμασα, τώρα στη Ναταλία…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
H μικρή Φωτεινή έπαιρνε το καρεκλάκι της και καθόταν μπροστά στην τηλεόραση κάθε φορά που άκουγε το σήμα του δελτίου ειδήσεων. Όνειρο των γονιών της να τη δουν γιατρό ή δικηγόρο, η δημοσιογραφία όμως τους την έφερε, καθώς πρόλαβε να της κλείσει το μάτι και να της αποκαλύψει την κλίση της. Δεν τέθηκε σχεδόν ποτέ δίλημμα όσον αφορά την επαγγελματική της πορεία, δεδομένου ότι από τα 18 της χρόνια βρέθηκε να δουλεύει τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. «Όταν μπαίνεις από μικρός σε μια δουλειά, σε κατευθύνει και λίγο η ζωή. Δεν έχω κάνει τίποτε άλλο πέρα από τη δημοσιογραφία» εξηγεί.

Η συνάντησή μας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή το απόγευμα, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής Καλύτερα Δεν Γίνεται. Η Φωτεινή φτάνει ευδιάθετη στην ώρα της και αφού πίνει μια γουλιά καπουτσίνο ξεκινάει η συζήτηση περί επιλογών. «Με τη Ναταλία (σ.σ. Γερμανού) δεν γνωριζόμασταν και δεν είχε τύχει να συναντηθούμε ποτέ. Επειδή ήμουν ένα πρόσωπο προς αξιοποίηση στον Alpha, της προτάθηκε να συνεργαστούμε. Με είχε παρακολουθήσει τηλεοπτικά και δέχτηκε με χαρά να είμαι στην ομάδα της. Κλείσαμε τη συνεργασία και τον Αύγουστο βγήκαμε όλοι μαζί για να γνωριστούμε. Δεν περίμενα ότι θα δέναμε τόσο ως ομάδα, αλλά με έναν μαγικό τρόπο βρήκαμε όλοι τα πατήματά μας».

Το ευρύ κοινό τη γνώρισε από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ απόλαυσε τις χαριτωμένες αισθηματικές της ιστορίες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου σχολίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέματα που απασχολούν το γυναικείο φύλο. «Έχω κάνει μέσα σε τρία χρόνια πολύ καλές συνεργασίες. Έχω δουλέψει με κάποιες από τις μεγαλύτερες παρουσιάστριες, όπως η Ελένη και η Ναταλία. Με τη σειρά της, και η Κατερίνα ακολουθεί τη δική της πορεία και είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε, γιατί τότε είχε ρισκάρει να πλαισιώσει την εκπομπή με πρόσωπα που δεν ήταν αναγνωρίσιμα. Βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι βγήκε αυτό… Κοπήκαμε έναν μήνα πριν από το τέλος. Τελειώσαμε πιο γρήγορα, το λέμε εμείς. Αναλογιζόμενη αυτές τις τρεις τηλεοπτικές συνεργασίες, μπορώ να σου πω ότι στο Λόγω TiVis ένιωθα ότι βγάζω όλο το χιούμορ μου, στην Ελένη ωρίμασα και τώρα, στο Καλύτερα Δεν Γίνεται, είμαι πραγματικά ο εαυτός μου. Η Ναταλία μού έχει δώσει χρόνο και χώρο στην εκπομπή».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !