Παναγιώτης Πετράκης: «Μετά τα ''Μυστικά της Εδέμ'', προσπάθησα να κάνω...»


Ο Παναγιώτης Πετράκης ,που φέτος βρίσκεται στον ''Πρίγκιπα'' του Open, έχει γίνει ευρέως
γνωστός από τα ''Μυστικά της Εδέμ'', στο MEGA. Ο ηθοποιός μιλά στο ένθετο περιοδικό, Tv Έθνος, για αυτόν τον ρόλο και για το πόσο τον ακολουθεί ακόμη και σήμερα.

Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Λουκά;  
«Όχι, και νομίζω ακόμα με κυνηγάει η εικόνα αυτή. Αν και μετά τα ''Μυστικά'' προσπάθησα λίγο εσκεμμένα στις θεατρικές μου δουλειές να κάνω εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα, όπως τους ''Δαίμονες'' με την Αννα Βίσση, όπου υποδύθηκα έναν σχιζοφρενή σκηνοθέτη. Αλλά και στο ''Πρισίλα'', όπου έκανα μια ντραγκ κουίν. Ήθελα να τη σπάσω αυτή την εικόνα του καλού παιδιού ώστε να μη με περιορίσει και στις επιλογές μου».

Δηλαδή ο κόσμος όταν σας βλέπει στον δρόμο σας θυμίζει τον ρόλο του Λουκά;  
«Έχει μείνει πολύ έντονα ο ρόλος αυτός στη μνήμη του κόσμου. Και συνήθως αυτό που μου λένε είναι ότι για μας θα είσαι πάντα ο Λουκάς από τα ''Μυστικά της Εδέμ''. Μια φράση που ακούω πάρα πολύ συχνά. Δεν με ενοχλεί γιατί αυτός ο χαρακτήρας στο δικό μου το μυαλό είναι σαν ένας φάρος. Και αν υπάρχει όντως ένας τέτοιος άνθρωπος ο οποίος είναι τόσο δοσμένος στα ιδανικά του, είναι τόσο ακριβοδίκαιος και έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για τους φίλους του και αυτούς που αγαπάει, με τιμά να με θυμούνται έτσι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια