Τι ετοίμασαν τα κανάλια της ΕΡΤ

0

Απολαυστικό πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων και εκπομπών προσφέρουν τα κανάλια της ΕΡΤ σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου !

Η αρχή γίνεται στις 15:00 από το Καυτανζόγλειο και την ΕΡΤ3, με τη μετάδοση του ντέρμπι της Football League Ηρακλής - Κέρκυρα, για τη 17η αγωνιστική, σε περιγραφή του Πάνου Μπλέτσου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαυρόπουλου.

Στις 17:00 η ΕΡΤ3 συνδέεται με το κλειστό Γυμναστήριο, «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής στη Χάντμπολ Premier League, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό απέναντι στον Διομήδη Άργους. Περιγράφει ο Πάνος Σαμαράς.

Η ΕΡΤ2 στις 17:00 φιλοξενεί τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, από το κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, «Αοράκια». Περιγράφει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου με σχολιασμό από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που έπαιξε και στους δύο συλλόγους. Στο ρεπορτάζ οι Γιάννης Νάτου και Κώστας Χαλβατσιώτης.

Τη σκυτάλη παίρνει η Superleague με την 21η αγωνιστική της, και η ΕΡΤ1 παράλληλα με το ΕΡΤSports ,μεταδίδει απευθείας στις 18:00 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» τον αγώνα Άρης - Πανιώνιος, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη και ρεπορτάζ του Τάσου Πακλατζή.

Η εμβληματική «Αθλητική Κυριακή» περιμένει τους φιλάθλους όλων των σπορ στις 21:45 απ’ αυτή την εβδομάδα στην ΕΡΤ1 και στο ΕΡΤSports, με τους Γιώργο Λυκουρόπουλο και Περικλή Μακρή. Καλεσμένος στα στούντιο της ΕΡΤ ο Ντανιέλ Μπατίστα για τον σχολιασμό του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και των υπόλοιπων αγώνων, κριτική για τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον Παναγιώτη Βαρούχα ,και παρουσίαση όλης της αθλητικής επικαιρότητας μέχρι τη 01:00.

Η ΕΡΤ2 στις 23:00 θα μεταδώσει απευθείας από το Ρίο ντε Ζανέιρο τη μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου της FIBA αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο και οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν τον αγώνα σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου και σχολιασμό από τον Νίκο Χατζή, κυπελλούχο Ευρώπης στο «Κύπελλο Σαπόρτα» του 2000, με τον «Δικέφαλο». 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !