Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε και για την περίοδο που συνεργάστηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κατερίνα, υπήρχαν εντάσεις όταν συνεργάστηκες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
«Αυτό που συνέβη τη χρονιά που συνεργάστηκα με την Κωνσταντίνα ήταν ότι υπήρχε ένα κλίμα που δεν ήταν φιλικά διακείμενο προς εμένα. Αυτό με έκανε να ζήσω κάτι που όσοι το έχουν βιώσει ξέρουν πόσο άσχημο είναι και δεν θέλουν να το ξαναζήσουν: να μην πηγαίνω με κέφι στη δουλειά μου! Αυτό ήταν που δεν μου άρεσε, γιατί τώρα, που έρχομαι στο στούντιο στις εξίμισι το πρωί, είμαι με το χαμόγελο και με φουλ τα γκάζια! Ωστόσο, ήταν πολύ διδακτική εκείνη η χρονιά για εμένα, γιατί με βοήθησε να αξιολογήσω καλύτερα κάποια πράγματα και να προχωρήσω πολύ μπροστά! Όχι, δεν ήταν ευχάριστη χρονιά εκείνη, αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου και διαχειρίστηκα όλο αυτό που συνέβαινε, νομίζω, με αξιοπρέπεια. Ετσι ξεκίνησα και έτσι ολοκλήρωσα εκείνη τη χρονιά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουράσατε κυρία Καραβάτου, 5 χρόνια η ίδια καραμέλα

Paul ta Franka είπε...

Η ίδια κλάψα τόσα χρόνια, μετά θα αρχίσει να γκρινιαζει για την Κουτσελινη που ειχε πει οτι δεν λείπει η καραβατου από την τηλεόραση και στο τέλος θα κλάψει για τα πέτρινα χρόνια στο Ε!

loading...