Εξέλιξη: Αποχαιρετά το απόγευμα η Τσολάκη- Τέλος η εκπομπή

5

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στον ALPHA ,κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τη δραματική πορεία
που ακολουθεί το ΤΙ ΛΕΕΙ; στους πίνακες τηλεθέασης. Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήταν να ολοκληρωθεί τέλος Ιανουαρίου, αλλά, έπειτα από επαφές, αποφασίστηκε να δοθεί τελικά μια τελευταία παράταση , κι ανάλογα την πορεία θα αποφάσιζαν αν έμενε αέρα ή όχι.

Ωστόσο, το πρότζεκτ εξακολουθεί να σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα έχοντας απομακρυνθεί πια πλήρως από τη βάση του 10 (χθες ,για παράδειγμα, τα νούμερα στο 18-54 ήταν μόλις 6,3% ) , κι έτσι, ο ALPHA ανέλαβε νωρίτερα δράση. Σήμερα, λοιπόν, το ΤΙ ΛΕΕΙ; κατεβάζει όπως έμαθα οριστικά αυλαία, και η ομάδα πρόκειται σήμερα το απόγευμα να αποχαιρετήσει το κοινό της...

Αυτή τη στιγμή  είναι σε εξέλιξη σύσκεψη κι αναμένονται και επίσημα οι αποφάσεις και ανακοινώσεις...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και πολύ κράτησε ρε παιδιά. Γιατί ας πούμε τα κανάλια να δείχνουν ανοχή σε εκπομπές που μετά βίας ξεπερνάνε το 5%; Αλήθεια τι θα βάλει από Δευτέρα; Αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός ότι η εκπομπή έπαιρνε υψηλό lead in της τάξης του 18-20% από τη Μενεγάκη και το έριχνε στα... "τάρταρα". Ας βάλει κάτι φρέσκο στη ζώνη αυτή. Δεν μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν να παίζει επαναλήψεις ή ελληνικές ταινίες που έχουμε δει ξανά και ξανά. Η εκπομπή αυτή δεν μου άρεσε ποτέ, η θεματολογία της εκτός πραγματικότητας θυμίζοντας παλιά κακή ελληνική τηλεόραση. Λυπάμαι αλλά από μένα είναι όχι. Δεν κάνουν όλοι για παρουσιαστές ρε παιδιά! Και το πάνελ όμως εντελώς άνευρο και αδιάφορο! Όλο χάχανα και από είδηση τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον ανώνυμο ως προς τη θεματολογία.Φωναζει "βαριεμαιιιιι" η σκαλέτα.Αυτο όμως δε σημαίνει ότι η Τσολάκη δεν κάνει.Αν η εκπομπή είχε στηθεί εξαρχής καλύτερα,με καλύτερη ροή,πιο ενδιαφέροντα θέματα και με μια ομάδα που έχει χημεία κι όχι απλώς με τρία πρόσωπα που είναι συμπαθή τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.Την έκαψαν την κοπέλα.
    Θα το ξαναπώ: πώς είναι δυνατόν το κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα να κατάλαβε ότι η εκπομπή αυτή δε θα τραβήξει,γιατί είναι βαρετή και πολύ παλιακη και τα έμπειρα στελέχη να μην το κατάλαβαν πριν βγει στον αέρα; Δεν έχουν πάρει το μήνυμα ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται ούτε για το τι θα κάνουν στο παλάτι του Ηνωμένου Βασιλείου ούτε για το τι ανέβασε η κάθε σελεμπριτι στο ινσταγκραμ ή αν χώρισε με τον φίλο της;;; Πόσο μάλλον όταν αυτά τα θεματα έχουν παίξει ήδη στις πρωινές εκπομπές.
    Τι να πω;;; Καλή τύχη εύχομαι στην Τσολάκη,γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΛη η ομάδα δεν το είχε και μαζί με αυτούς βυθιζόταν το κορίτσι.Επειδή τα είχα γράψει και παλαιότερα θα πω ξανά ότι ήταν λάθος στήσιμο από την αρχή και την έκαψαν.
    ο Α Επαναλήψεις που θα βάλει το πολύ μέχρι 13% αν πάνε και παραπάνω δεν θα πάνε και πρέπει να το κάνει με προσοχή αν θέλει να δει την ζώνη να πετάει όπως παλιά.
    Αν και πολύ αμφιβάλω γιατί έγινε καταραμένη με το που έφυγε ο Μουτσινάς.
    Την Τσολάκη πρέπει να την προσέξουν ιδιαίτερα για να μην την ξανακάψουν.
    Καλή επιτυχία ότι και να κάνει στην πορεία.
    Πιστεύω θα βρει τον δρόμο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή κοπέλα φαίνεται η Τσολάκη αλλά δεν κάνει για πρώτο βιολί. Ας μπει σε μια παρέα όπως ήταν στο ''Happy day''.

    Κρίμα φυσικά να κόβονται εκπομπές αλλά όταν είναι τόσο χαμηλή η τηλεθέαση δεν μπορείς να περιμένεις και θαύματα. Και τόσο που την κράτησαν στον αέρα με τέτοια νούμερα ένα μικρό τηλεοπτικό... ''θαύμα'' ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις ανανεωθηκε το προγραμμα της επομενης εβδομαδας . Στην θεση της εκπομπη της Τσολακη , ελληνικη ταινια . Σιγουρα ασφαλης επιλογη αλλα απο τη νεα σεζον πρεπει να σκεφτουν πιο σοβαρα την συγκεκριμενη ζωνη . Ενα τηλεπαιχνιδι ισως . Ζωντανη εκπομπη δε τους βγαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !