Κατερίνα Καινούργιου: «Τι έχει πάθει η κυρία Μεσσαροπούλου γιατί βλέπω μια εμμονή...»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Άλλη μια φορά που στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε το όνομα της Τίνας Μεσσαροπούλου, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε τελικά ποιος έχει την εμμονή.

Στην εκπομπή προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής ένα βίντεο, με διάφορα δημοσιεύματα που έχει κάνει κατά καιρούς η τηλεκριτικός, θέλοντας να αποδείξουν πως υπάρχει μια εμμονή με το OPEN και τους ανθρώπους του καναλιού!

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου, είπε μεταξύ άλλων:

«Τι συμβαίνει με την κυρία Μεσσαροπούλου γιατί βλέπω μια εμμονή με το OPEN. Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει, για ποιο λόγο τα γράφει αυτά; Διαβάζω αυτό για την πίτα και λέω, τι προκάλεσα στην πίτα, αφού δεν έχουμε κόψει πίτα, τώρα το κανονίζουμε εδώ στο OPEN. Όλα αυτά δεν υπήρξαν ποτέ....»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί...


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πράγματικα είναι απαράδεκτη. Είναι απίστευτα εμμονικη με το όπεν και τον Αντ1, ενώ για τον άλφα γράφει μόνο διθυραμβικά σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω εάν είναι εικονική η Μεσσαροπουλου , αλλά σίγουρα δεν είναι αντικειμενική. Δεν είναι δυνατόν να είσαι τηλεκριτικός και να δουλεύεις στην τηλεόραση. Επίσης δεν γίνεται να έχεις τηλεοπτικό ρεπορτάζ, που συνήθως είναι για κακό, μόνο για τα αντίπαλα κανάλια και τίποτα για το δικό σου. Δεν είχε για παράδειγμα ρεπορτάζ για την εκπομπή του Ρέμου, που ανακοινώθηκε αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ; Ή τί λέει το κανάλι για την μεσημεριανή ζώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσσαροπούλου, το κοπή το πίτα δεν έχει γίνει ακόμη. Μου αρέσει που είχες και ρεπορτάζ για το ποιος έδωσε το παρόν στο κοπή το πίτα. Τι ξεφτίλικι έπαθες από τη Καινούργιου θεέ μου χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο ανυποστατο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της αγοράς, ότι πει η εν λογω κυρία με σιγουριά πλέον είναι λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πει κανείς. Θλιβερή. Έχει ανακαλύψει και χρονομηχανή; Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Θέλει να χτυπήσει τα κανάλια με τα οποία δεν έχει κάποια εργασιακή σχέση τον ant1, το open και τον skai και να γλύψει το κανάλι που δουλεύει τον alpha και το ιδιοκτησιακό αδερφάκι του το star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !