Το φαβορί για τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Η επιτυχία του "Your face sounds familiar" είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει ο ΑΝΤ1 να επενδύσει και την επόμενη σεζόν με σόου τα βράδια της Κυριακής.

Το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο να διεκδικήσουν το "The Voice", αφού η συμφωνία του Τούρκου παραγωγού με τη μαμά-εταιρεία παραγωγής λήγει φέτος.

Βέβαια, οι φωνές που δείχνουν να κυριαρχούν στον ΑΝΤ1 να λένε πως είναι καλύτερο να δοθεί πράσινο φως σε ένα νέο τάλεντ σόου, ώστε να συνεχίζει το κανάλι να πρωτοστατεί με νέα φορμάτ.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Real Life" και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, το φαβορί για την prime time της Κυριακής είναι το "The four" που έκανε πρεμιέρα το 2018 στην αμερικανική τηλεόραση, όπου ανανεώθηκε για δεύτερη χρονιά.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 εδώ και αρκετούς μήνες έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης του διεθνούς φορμάτ.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως αρχικός στόχος ήταν να βγει αυτό το concept στο Β μισό της σεζόν και μάλιστα για την κριτική επιτροπή είχε ακουστεί το όνομα της Έλενας Παπαρίζου. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλύτερα να επενδύσει σε ένα νέο πρότζεκτ πάρα να βλέπουμε πάλι τα ίδια και τα ιδια. Βέβαια, επειδή το έχω παρακολουθήσει, είναι λίγο περίεργο σαν concept. Έχει βέβαια πολλές ανατροπές , ωστόσο στην Αμερική δεν έσκισε και τόσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί είναι το the Four; Διαγωνισμός για συγκροτήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, δεν είναι για συγκροτήματα. Δεν έχει οντισιον και ο διαγωνιζόμενος για να περάσει πρέπει να πάρει 4 ναι από τους κριτές. Το κόκκινο κλειδί σημαίνει όχι, το μπλε σημαίνει ναι. Επίσης πήγε εξαιρετικά τη πρώτη σεζόν. Ο πρώτος κύκλος ήταν το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση πρόγραμμα για το Fox τα τελευταία 4 χρόνια και φυσικά έχει ανανεωθεί και για δεύτερο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω να βγάλει το The masked Singer του Fox που μοιάζει λίγο με το YFSF!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !