''Γυναίκα χωρίς όνομα'': Ώρες αγωνίας στη δραματική σειρά - Η απαγωγή που σοκάρει τους πάντες...

0

δες αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις



Η Κάτια το τελευταίο διάστημα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει τη Μαρίνα μακριά από την πραγματική οικογένεια που έχει υιοθετήσει τη μικρή Ελπίδα. Ωστόσο, ο χειρότερος εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα όταν συνειδητοποιεί πως η ερωμένη του Κωστή, η Λίλιαν, είναι η θετή μητέρα της μικρής.

Η ίδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη και προσεγγίζει τον νεαρό φιλικά, θέλοντας να μάθει πληροφορίες για τη σχέση που έχει με τη Λίλιαν. Στη συνέχεια ,σκέφτεται ένα σχέδιο προκειμένου να απομακρύνει τον Κωστή από εκείνη. Γνωρίζοντας, μάλιστα, την αχίλλειο πτέρνα του νεαρού, συναντά την Έλλη και την πείθει να τον απειλήσει πως ,αν δεν τερματίσει τη σχέση του με τη Λίλιαν ,θα καταδώσει τη Μαρίνα στην Αστυνομία. Πράγματι, η κοπέλα έρχεται ακόμη μια φορά σε αντιπαράθεση με τον Κωστή και τότε κάνει πράξη όσα τη συμβούλευσε  η Κάτια.

Παράλληλα, η τελευταία, θέλοντας να απαλλαγεί μια και καλή από την παρουσία της Λίλιαν ,επικοινωνεί με τον Φώτη και του ζητά να συναντήσει τη γυναίκα και να την απειλήσει να φύγει, προτού ο Κωστής μάθει πως εκείνη είναι η θετή μητέρα της Ελπίδας. Το ίδιο βράδυ ,όμως, ακόμη ένα χτύπημα περιμένει την Κάτια.

Η Έλλη, καθώς επιστρέφει στο σπίτι τους, δέχεται μαι ξαφνική επίθεση. Άγνωστοι άνδρες εμφανίζονται μπροστά της και την αρπάζουν, με αποτέλεσμα η κοπέλα να περνά δύσκολες ώρες, γεμάτες αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.Οι ώρες περνούν και η απουσία της Έλλης αλλά και το γεγονός πως δεν απαντά στις κλήσεις τους, προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Μακρή.

Όλοι ξεκινούν να την ψάχνουν δίχως όμως αποτέλεσμα, κι αρχίζουν να φοβούνται πως η Έλλη έπεσε θύμα απαγωγής.Λίγο αργότερα, η Κάτια ενημερώνει τον Ανδρέα για όσα συμβαίνουν κι εκείνος σπεύδει αμέσως στο πλευρό της. Μάλιστα, ο άνδρας κινεί γη και ουρανό για να εντοπίσει την Έλλη.

Την επόμενη μέρα η Μαρίνα καταφέρνει και μαθαίνει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της κοπέλας, ενώ οι υποψίες στρέφονται γύρω από την Κάτια καθώς όλοι θεωρούν πως εκείνη εμπλέκεται σε αυτό. Από την άλλη, ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Κάτιας μέχρι να βρεθεί η Έλλη, τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνισή της.

Μάρα Σαρρή - Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !