Ανδρέας Γεωργίου-Βάνα Δημητρίου: Έτσι θα είναι το νέο τους σίριαλ...

10

και δεν θα είναι στον ALPHA



Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από μέρες η απόφαση των Γεωργίου-Νικολάου-Δημητρίου να ολοκληρώσουν το επιτυχημένο ΤΑΤΟΥΑΖ και να μην το πάνε 3η σεζόν. Όπως όλα δείχνουν αλλά και όπως και ο ίδιος ο Κούλλης Νικολάου δήλωσε, η νέα σεζόν δεν θα τους βρει στον ALPHA.Τι ετοιμάζουν ,όμως; Πώς θα είναι το νέο τους σίριαλ;

Ο Γρηγόρης Μελάς μέσα από το newsit.gr, μεταφέρει: Η τριάδα Δημητρίου-Γεωργίου-Νικολάου έχει ήδη αποφασίσει την επόμενη σειρά και αυτή την περίοδο η Βάνα Δημητρίου θα ολοκληρώσει το σενάριο του «πιλότου», ενός δηλαδή δίωρου επεισοδίου με σκοπό ο Ανδρέας Γεωργίου να κάνει γυρίσματα μέσα στον επόμενο μήνα. Κι όταν λέμε «πιλότος» εννοούμε κανονικό επεισόδιο, όπως ακριβώς έκανε η τριάδα και με το «Τατουάζ» το οποίο ήθελαν όσοι το είδαν αλλά τελικά κλείστηκε συμφωνία με τον ALPHA.  

Την ίδια ακριβώς τακτική, λοιπόν, φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και με την καινούργια τους σειρά κάνοντας επαφές με τους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι όπως έχω διαπιστώσει είναι αρκετοί, καθώς όπως είναι λογικό πολλοί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους την «πετυχημένη τριάδα»! Τώρα, όσον αφορά την καινούργια σειρά δεν θα αποκαλύψω πολλά αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πρόκειται για ένα σενάριο που τα έχει όλα: από αίσθημα, πάθος και ίντριγκα μέχρι μυστήριο… αλλά πολύ μυστήριο, οπότε μάλλον δεν θα είναι,… μυστήριο το γιατί εκτιμάται ότι και η καινούργια τους σειρά την επόμενη σεζόν, σε όποιο κανάλι κι αν βρεθεί, θα καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές όπως έχει γίνει με το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» τους.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά μπορεί να ναι ξανά στον άλφα δεν είναι απίθανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα το δήλωσε ο ίδιος .Αν αλλάξει κάτι ,αυτό δεν το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν δήλωσαν κατι τέτοιο Μανώλη . Για την ακρίβεια δεν έχουν δηλώσει τιποτα για κανένα κανάλι . Πάντως βλέπω πως ειναι εντονη η επιθυμία απο πολλούς εδω μέσα να φύγει απ τον άλφα κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι . Η μάλλον μπορώ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Titivistan έτσι γίνεται πάντα στα κανάλια, όλοι πάνε κι έρχονται. Γιατί κάποιοι έχουν τέτοια αγωνία για να μείνουν στον άλφα; Προς τι η τέτοια αγωνία από κάποιους αν για να μείνουν στον άλφα; Όταν διαβάζεις τέτοια κάποιοι θα απαντήσουν αντίστοιχα. Χ*στηκαμε αν θα μείνουν στον άλφα ή αν θα πάνε αλλού. Ας πάνε σε όποιο κανάλι τους δίνει τη δυνατότητα να παράξουν το καλύτερο δυνατό προϊόν. Καλή σειρά να είναι, αυτό μόνο έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ όπου θεμουν ας πάνε αρκεί να κάνουν ωραία σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί όταν ο Alpha τους ρώτησε αν έχουν να του προτείνουν κάποια άλλη σειρά του είπαν ότι δεν έχουν και δεν του πρότειναν τη σειρά για την οποία μιλά ο Μελάς;; Για μένα κάτι έχει συμβεί και απλώς δεν θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη διάσταση. Ακούγεται λογική η εξήγηση τους ότι δεν ήθελαν να καεί η σειρά από την άλλη όμως το Μπρούσκο έπαιζε τέσσερα χρόνια καθημερινά και από ένα σημείο και μετά επαναλάμβαναν τα ίδια και τα ίδια. Εκεί όμως δεν τους πέρασε η σκέψη να το σταματήσουν νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης με τον ΑΝΤ1 έχουν κρατήσει καλές σχέσεις. Θυμάμαι να είναι καλεσμένοι στην Σκορδά ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί η συνεργασία τους με τον ΆΛΦΑ. Πάντως σημασία έχει να κάνουν μια ωραία σειρά με την οποία θά περνάμε καλά και θα διασκεδάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πάνε όπου πάρουν τα περισσότερα χρήματα μπορεί και στον άλφα όποτε μην χτυπιέστε μερικοί και φαντάζεστε διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελευταία φορά καλεσμένος στο Πρωινό ο Γεωργίου ήταν την ημέρα που έκανε φινάλε το Μπρουσκο, με γενικολογη αναφορά στο νέο του (τότε) βήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Titivistan,
    το δήλωσε ο Κούλλης Νικολάου πριν δύο μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !