Η Αμαλία Κάτζου είναι από τα άτομα που με την αλλαγή του Ε σε OPEN ,εκείνη παρέμεινε στο
δυναμικό του σταθμού κανονικά. Η ίδια μιλώντας στο People αναφέρεται  στον Δημήτρη Μιχαλέλη, ενώ αποκαλύπτει και για το δύσκολο καλοκαίρι με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

«Νομίζω ότι ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Όταν άλλαξε η ιδιοκτησία και ήρθαν οι νέοι διευθυντές, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, που τον γνώριζα ως συνάδελφο, μου είπε εσύ θα μείνεις εδώ. Για εμένα ήταν σημαντικό αφού βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά. Μου πρότειναν να δουλέψω όλο το καλοκαίρι γιατί έπρεπε να βοηθήσω το κανάλι. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά με την τραγωδία στο Μάτι. Ήταν τρομακτικό, αφού χάθηκαν και άνθρωποι που γνώριζα». Η Αμαλία έμαθε πως ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της Βαρβάρας Φύτρου αγνοούνται ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής. Η συγκεκριμένη οικογένεια γνωριζόταν με εκείνη της Αμαλίας, λόγω των παιδιών τους.

Πώς το διαχειρίστηκε στον αέρα; 
«Είμαι ευσυγκίνητη... Δάκρυσα. Δεν μπορούσα. Όσο αυθόρμητος όμως κι αν είσαι, στην τηλεόραση πρέπει να περιορίζεις τα συναισθήματά σου. Με το τέλος του δελτίου, μου λέει ο Δημήτρης Μιχαλέλης ''με το ζόρι κρατιόσουν''».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...